Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Săgetătorul

Când Fecioara și Săgetătorul sunt într-o relație, rezultatul este un cuplu care se completează bine. Săgetătorului îi place să socializeze, timp în care Fecioara preferă să analizeze descoperirile Săgetătorului. Amândoi adoră să vorbească despre asta – la limită, îi distrează o mică bârfă.

Fecioara ar putea cere perfecțiunea de la Săgetător prea devreme pentru gustul acestuia. În timp, însă, el poate ajunge să aprecieze Fecioara pentru stabilitatea pe care o are de oferit și pentru faptul că nu e mereu cu capul în nori.

Fecioara și Săgetătorul au abordări diferite și unice: Fecioara este mai mult practică și mai puțin distrată, în timp ce Săgetătorul este energic și scotocitor. Poate fi greu pentru Săgetător să se țină de realismul practic al Fecioarei. Fecioara ar putea avea dificultăți în acceptarea energiei Săgetătorului. Fecioara poate să-I ofere Săgetătorului o bază sigură și să-l mențină pe orbită cu visele și ambițiile lui. Săgetătorul poate să adauge varietate și distracție în viața Fecioarei.

Fecioara este guvernată de Mercur; Săgetătorul, de Jupiter. Mercur este planeta comunicării și, din perspectiva Fecioarei, a analizei. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte și călătorii. Cei doi parteneri sunt înclinați spre comunicare, interacțiune și susținere reciprocă. Fecioara și Săgetătorul pot să se amuze împreună discutând în profunzime despre un film sau despre o carte, Fecioara concentrându-se asupra aspectelor particulare, iar Săgetătorul, asupra tabloului general.

Fecioara este semn de Pământ; Săgetătorul, semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate în timp ce Fecioara este mai așezată. Câtă vreme se asigură reciproc de importanța și soliditatea legăturii lor, diferendele dintre ei se rezolvă ușor.

Fecioara și Săgetătorul sunt ambii semne mobile. Ei se pot împărți în multe direcții, dacă e nevoie. Este ușor pentru fiecare dintre ei să capete interes pentru ceea ce-l preocupă pe celălalt. Nu-I deranjează să lase partenerului libertatea de a se implica în lucruri exterioare cuplului. Cei doi parteneri interacționează plăcut, completându-se reciproc, și lucrează bine împreună.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Săgetător? Siguranța pe care și-o oferă unul altuia, odată ce-și descoperă stilul de viață asemănător. Ei pot avea o relație minunată dacă învață unul de la altul și privesc viața prointr-o lentilă comună. Atât timp cât comunică și apreciază ceea ce pot învăța, relația lor va fi una fericită și stabilă.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii