Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Fecioara

Când două Fecioare sunt într-o relație romantică, este o mare probabilitate ca dragostea lor să se bucure de o conjuncție favorabilă. Caracterul foarte practic, înclinația spre concret a celor doi parteneri generează o relație caracterizată prin devotament și afecțiune, chiar dacă, în ochii celorlalți, își vor manifesta rareaori sentimentele. Chiar dacă perfecționismul și scepticismul pot să conducă la unele conflicte, cele două Fecioare cerebrale vor rezolva repede situația și vor merge mai departe, spre noile bucurii ale vieții de cuplu.

O relație între două Fecioare funcționează ca un mecanism bine uns, mai ales pentru cuplurile care trăiesc și locuiesc împreună și în mod special pentru acelea care au și copii. Între ei nu există confuzie în privința împărțirii responsabilităților și fiecare dintre parteneri se simte foarte bine în rolul asumat. Listele de obiective, bilanțul conturilor, socotelile casei sunt în natura celor două Fecioare. Atât timp cât cei doi parteneri nu sunt prea critici și prea duri unul cu celălalt, relația lor va fi una plină de împliniri, în toate sensurile.

Fecioara este guvernată de Mercur. Această planetă reprezintă comunicarea și, într-adevăr, acesta este unul dintre atuurile Fecioarei. În relația lor romantică, cei doi parteneri sunt acordați pe aceeași frecvență. Fecioara este capabilă să citească și să analizeze nuanțele din cuvintele și gesturile partenerului. Unul dintre punctele tari ale relației este comunicarea sinceră și deschisă. Modul lor de a gândi logic și rezonabil îi ajută pe cei doi parteneri să rezolve orice problemă. Împreună formează o echipă versatilă și briliantă.

Fecioara este un semn de Pământ, ceea ce indică simț practic. Cuplului format din două Fecioare îi place să fie înconjurat de frumos și să dețină lucruri de calitate. Ei preferă puțin și bun în loc de mult și prost. Fecioara analizează căile și consecințele înainte de a acționa și este capabilă să aleagă calea cea mai bună pentru toată lumea, chiar dacă asta implică un sacrificiu din partea sa. Fiind cea mai răsfățată dintre zodii, Fecioara știe să și răsfațe, ceea ce face din acest cuplu unul foarte drăgăstos.

Fecioara este un semn mobil; este adaptabilă la orice situație și la orice context social. Rareori apare un conflict între două Fecioare, iar dacă apare, este rezolvat repede. Niciuna dintre Fecioare nu ține să fie la conducere. Împărtășesc în mod egal entuziasmul, fiecare pentru ideile și proiectele celuilalt. Fecioara este cea care-și urmează partenerul cu încredere, iar două Fecioare la un loc fac un cuplu devotat și fericit.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre două Fecioare? Echilibrul și logica în abordarea vieții, a muncii și a distracției. Sunt incredibil de compatbili și asta este evident pentru cei care-I cunosc. Împreună fac o echipă minunată în care fiecare are ca scop mulțumirea celuilalt și consolidarea continuă a relației.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii