Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Taurul

Relația de dragoste dintre o Fecioară și un Taur este naturală. Ambii caută soluții practice pentru orice problemă. Sunt sinceri și devotați unul altuia. Sunt persoane integre. Fecioarei îi plac puterea și hotărârea Taurului iar Taurul apreciază iuțimea cu care gândește Fecioara.

Având în vedere prudența Fecioarei, această relație poate să ia ceva timp ca să se dezvolte. Dar, odată stabilită și asumată de ambii parteneri, va merge înainte, cu puterea unei locomotive de neoprit. Aceste două semne au multe în comun: Prețuiesc bunul simț și valorile practice; sunt materialiste și muncesc din greu pentru ceea ce vor să dețină și pentru confortul lor. Taurul este mai senzual și mai indulgent decât Fecioara care tinde să fie forța inhibitivă în relație, înclinată spre analiză și prudență excesivă. Fecioara este înclinată să critice, dar nu suportă să fie criticată. Nici Taurului nu-i place, dar nu ia critica chiar atât de tare în serios. Partea bună este că sunt atât de asemănători încât se pot înțelege unul pe altul.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Fecioara, de Mercur, planeta comunicării. Ambele aceste planete sunt apropiate de Soare, deci sunt înrudite, chiar dacă sunt diferite. Venus face ca Taurul să fie orientat spre romantism și senzualitate. Mercur are o energie atât feminină cât și masculină, iar Fecioara își va lua varianta de care are nevoie pe moment. Fecioara este înțelegătoare cu ceilalți și poate învăța repede să devină partenerul senzual pe care și-l dorește Taurul. Ambii parteneri sunt iubitori și devotați, deci principlele lor probleme nu de-aici vor veni.

Taurul și Fecioara sunt ambii semne de Pământ. Sunt realiste și practice. Împreună, Taurul și Fecioara adoră să se înconjoare de lucruri frumoase – casă, obiecte de artă, mașini. Plăcerea lor pentru lux și stabilitate financiară îi va face să muncească din greu și să tragă în aceeași direcție.

Taurul este un semn fix; Feciaora este un semn mobil. Taurul este încăpățânat și tinde să ia hotărâri definitive. Fecioara, mai flexibilă, îl poate învăța pe Taur că este în regulă, chiar necesar să-și mai schimbe uneori poziția – desigur, din rațiuni practice.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Taur și Fecioară? Hotărârea cu care muncesc pentru îndeplinirea scopurilor comune. Ambilor parteneri le plac luxul și siguranța, iar Fecioarei îi place să-l susțină pe Taur în atingerea scopurilor sale. Interesele și valorile comune fac acest cuplu unul compatibil și de succes.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii