Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Leul

Când un Leu și o Fecioară se întâlnesc, la început li se va părea că nu au absolut nimic în comun și că nu au nimic de câștigat unul de la altul. Aceasta este o relație care evoluează în timp, fiecare partener învățând treptat să-l aprecieze pe celălalt. Leul este extrovertit, dominant, carismatic și, deseori, coleric. Fecioara este studioasă, răbdătoare și mai versatilă decât Leul. Deși sunt diferiți, ei pot descoperi plăcerea de a se lăsa atrași fiecare de felul de a fi al celuilalt.

La începutul relației, Leul și Fecioara s-ar putea să nu-și vadă unul altuia decât defectele. Leul poate să pară tiran iar Fecioara, prea critică. Dar când încep să-și descopere unul altuia calitățile, vor începe să-și explice atracția pe care, totuși, o simt. Leul îi oferă Fecioarei desfătare și distracție și o inițiază în spontaneitatea care adesea îi lipsește. Fecioara îl învață pe Leu să fie mai răbdător și să-și stăpânească mai bine energia intelectuală. Leului i se poate părea că Fecioara este prea concentrată și încordată, dar o va inspira să se relaxeze. Fecioarei, Leul ar putea să-i pară cam egoist și suspicios, dar poate să-l învețe să fie mai sensibil la nevoile celorlalți.

Leul este guvernat de Soare; Fecioara, de Mercur. Soarele emană lumină șii căldură și așteaptă de la ceilalți să se adune în jurul său și să accepte cu recunoștință darul prezenței sale. Fecioara este atentă la ceilalți și își pregătește atent toate detaliile înainte de a porni în îndeplinirea unui scop. Fiecare dintre cei doi trebuie să aibă răbdare să înțeleagă avantajele abordării celuilalt. Leul poate să îndrume Fecioara să fie mai puțin critică și mai spontană, în timp ce Leul câștigă de la Fecioară stabilitate și perseverență.

Leul este semn de Foc; Fecioara este semn de Pământ. Leul intră în proiecte noi fără a sta să se gândească la motivație, în timp ce Fecioara are o abordare mai practiă. Fecioara este preocupată de beneficiile acțiunii sale, în timp ce Leul își urmează impulsurile fără a evalua atent consecințele.

Leul este un semn fix; Feciaora este un semn mobil. Fecioarei îi place să petreacă timp muncind conștiincios și împărțindu-se între mai multe preocupări serioase. Leului, pe de altă parte, îi place să ia conducerea și să atribuie roluri celorlalți. Absența unui conflict între Leu și Fecioară în privința rolului fiecăruia îi scutește pe cei doi de evaluări neplăcute în privința caracterului fiecăruia.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Leu și Fecioară? Eficiența lor în cuplu. Metaforic și literar vorbind, Leul cere atenție și respect arătându-le celorlalți ce poate și antrenându-i în idei și proiecte noi de dragul distracției și al provocării. Feciara muncește din greu în spatele scenei, planificând și îngrijindu-se de detalii. Personalitățile lor atât de diferite fac din ei un cuplu de genul completării reciproce, deci cu un mare potențial de compatibilitate.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii