Cu cine trebuie să te căsătorești, în functie de zodia ta?

Uneori, cu toții am vrea să știm ce ne rezervă viitorul și cine este potrivit pentru a ne împărți viața până la adânci bătrâneți. Astrologia ne ajută să analizăm profund compatibilitatea noastră cu ceilalți cu ajutorul celor douăsprezece semne zodiacale, unde fiecare dintre ele are o personalitate foarte diferită și unică. Iată o listă a semnelor zodiacale cu care ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia ta.

Berbec – Săgetător sau Vărsător

Ai nevoie de o persoană care să fie la fel de îndrăzneață, pasională și incitantă ca tine. Și, astfel, un cuplu bine închegat l-ai forma cu un Săgetător sau un Vărsător. Săgetătorii îți împărtășesc visul unui stil de viață independent și fără griji, fără niciun fel de legături, ci doar distracție. Le place spontaneitatea. Pe de altă parte, Vărsătorii sunt cei mai buni pentru dvs., deoarece sunt detașați. Ei apreciază prea mult independența lor.

Taur – Rac sau Scorpion

Aveți un caracter educat și sufletist, pe care numai oamenii sensibili îl pot suporta. Prin urmare, Racii și Scorpionii sunt semnele voastre ideale pentru a vă căsători. Racii sunt loiali, sensibili și preferă ca partenerul lor să fie totalmente implicat. Scorpionii arată o atitudine foarte protectoare față de partenerul lor, atitudine pe care cei născuți în zodia taur o vor aprecia.

Gemeni – Vărsător sau Săgetător

Cunoscut ca fluturele social al semnelor zodiacale, nativilor din zodia Taur le place ca partenerul lor să fie distractiv și cu simțul umorului. Vărsătorilor le place să încerce noi experiențe cu ajutorul creativității lor și astfel vor fi o partidă excelentă pentru cei din zodia Gemeni! Săgetătorii sunt oameni cu spirit liber, care prețuiesc viața socială și preferă aventurile. Gemenii, pur și simplu îi vor iubi.

Rac – Leu sau Taur

Cei născuți în zodia Rac știu că pentru o relație perfectă au nevoie de multă dragoste și grijă. Prin urmare, aceștia caută o persoană care să fie la fel ca ei. În schimb, Leii și Taurul sunt zodiile perfecte pentru a-i echilibra. Natura feroce a Leilor îi va proteja de toate obstacolele, iar Taurii îi vor ajuta să treacă peste stările lor schimbătoare.

Leu – Pești sau Balanță

Uneori, Leii pot fi cu adevărat egoiști și mândri. Deci, au nevoie de o persoană aflată în zodia Pești sau Balanță pentru a-i echilibra. Peștii tind să aprecieze relațiile și să dea o atmosferă foarte sigură, care să fie suficient de reconfortantă. Balanța le echilibrează personalitatea orbitoare cu o abordare mult mai calmă și matură.

Fecioară – Taur sau Capricorn

Fecioarele au nevoie de siguranță și securitate într-o relație, așa că Taurul și Capricornul sunt partenerii ideali pentru căsătorie. Taurii îi vor promite fericire și angajament în viața lor de cuplu, iar Capricornul împărtășește aceleași valori și ideologii ca și Fecioarele, ceea ce îi face pe amândoi foarte compatibili.

Balanță – Taur sau Berbec

Balanțele sunt foarte fermecătoare și cinstite, dar uneori sunt extrem de categorice. Deci, Taurul și Berbecul le vor înțelege mai bine. Taurii vor aprecia prezența lor în viața lor și, de asemenea, se vor răsfăța cu activități similare. Berbecul va fi disponibil pentru a le pune la punct dacă vor încerca vreodată să fie desupra tuturor.

Scorpion – Pești sau Fecioară

Scorpionii sunt misterioși, retrași și suficient de discreți. Ei nu au nevoie de cineva de genul acesta! Peștii și Fecioara sunt buni parteneri conjugali pentru aceștia, deoarece Peștii sunt atenți, analitici și le pot înțelege ușor emoțiile cu personalitatea lor spirituală. Fecioara iubește aventura, care îi intrigă în mod deosebit. Așadar, amândoi se pot implica cu ușurință în conversații vesele.

Săgetător – Săgetător sau Vărsător

Cei născuți în zodia Săgetător își doresc o persoană care să nu îi rețină când se pregătesc pentru o aventură sau o călătorie viitoare. Este mai probabil să ajungă cu alți Săgetători, deoarece nimeni nu le va prețui mai mult libertatea și spontaneitatea așa cum o nativii născuți în aceeași zodie. Vărsătorii, de asemenea, pot fi compatibili, deoarece știu importanța libertății și independenței.

Capricorn – Rac sau Taur

Nativii din zodia Capricorn adoră să își facă planuri și astfel, Racii și Taurii îi vor ajuta să-și atingă obiectivele și ambițiile. Aceste două semne le înțeleg dorința de a avea un stil de viață organizat și îi vor respecta pentru acest lucru. Racii împărtășesc un obiectiv similar cu al Capricornilor în ceea ce privește familia și căsătoria, în timp ce taurii îi susțin oferindu-le sprijin moral.

Vărsător – Vărsător sau Gemeni

Vărsătorii sunt adesea înțeleși greșit din cauza personalității lor independente. Prin urmare, se potrivesc cel mai bine cu un alt Vărsător. Dacă nu, Gemenii sunt, de asemenea, parteneri conjugali perfecti, deoarece amândoi preferă să fie cei mai buni prieteni unul altuia decât să fie parteneri, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a avea o căsnicie fericită și de durată.

Pești – Scorpion sau Berbec

Cineva care îi poate readuce la realitate sau îi poate ține pe picioare este partenerul ideal ai nativilor din zodia Pești. În acest caz, un Scorpion sau un Berbec este potrivit ca soț/soție. Scorpionii îi înțeleg foarte bine și le cunosc toate stările de spirit ale Peștilor. Berbecul, pe de altă parte, poate scoate la iveală tot ce este mai bun din ei, ajutându-i să fie mai liber și mai fericit decât ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii