Ce zodii vor începe în acest an relații de lungă durată

Dacă te numeri printre cele care au intrat singure în noul an, ar trebui să știi că evenimentele astrologice ale lui 2020 ar putea să schimbe ceva în viața ta. Iată ce zodii vor începe în acest an relații de lungă durată.

Sigur, succesul unei noi relații mai depinde și de alți factori, în special de compatibilitatea dintre cele două persoane. Dar, ceea ce era de subliniat, este faptul că sub acest aspect sunt favorizate în principal trei zodii: Capricornul, Berbecul și Balanța. Nimic nu este garantat, însă, iată, unele zodii par să aibă șanse mai mari decât altele.

Capricorn

Venus și Saturn își dau mâna deasupra acestei zodii, și asta face cadrul perfect pentru angajarea într-o relație serioasă. Atât de serioasă încât se poate finaliza cu o căsătorie. Pentru asta este nevoie, totuși, ca femeia Capricorn să dea prioritate iubirii în fața muncii. Știm deja cât de pesimiști sunt Capricornii, dar ceea ce se va întâmpla anul acesta în plan afectiv pentru ei, îi va surprinde.

Berbec

Recunoaște că resimți o tensiune de ceva vreme, că ai dorința de a te conecta cu noi persoane, de a-ți găsi un partener, doar că nu știi cum să faci asta. Admite că ești vulnerabilă în această perioadă, tocmai de aceea te sfătuim să nu te pripești. Primul sosit nu este neapărat și cel mai bun pentru tine. Rămâi deschisă oportunităților romantice, dar păstrează-ți și rațiunea. Inima îți va spune, negreșit, care este alesul.

Balanța

Când Venus complotează cu Saturn, Balanțele se activează imediat. Dar parcă mai degrabă în defensivă decât în atac. O Balanță singură nu este o Balanță care caută ci una care primește fără să își dorească acest lucru. Va câștiga cel care va trece testul răbdării și al timpului, care va reuși să facă schimbări în viața Balanței, dar fără ca aceasta să le simtă sau să le considere intruzive. Va câștiga cel care se va supune organizării și ordinii dictate de ea, cel care îi va demonstra că ascultă, înțelege și reține lucrurile importante pentru ea. Și care nu se va strădui să fie romantic până va deveni patetic. Cu el va pleca anul acesta Balanța la drum.

Dacă nu ești niciunul dintre aceste semne zodiacale, nu te întrista. Important este să rămâi cu mintea și inima deschise. Toată lumea are anul acesta – ca în oricare alt an – o șansă la dragostea de lungă durată. Doar că aceste trei zodii primesc puțin ajutor din partea planetelor în 2020.

Foto: 123rf

Citește și:

Numerologia – iată cifrele care îți dezvăluie destinul

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii