Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Vărsătorul

Când Fecioara și Vărsătorul se întâlnesc în dragoste, relația lor poate fi ori cea mai bună, ori cea mai rea. Fecioara are o abordare mai rigidă, mai teoretică asupra vieții. Abordarea poetică a Vărsătorului, pe de altă parte, n-are nimic de-a face cu știința. Dar tocmai din această diferență pot cei doi să câștige, cu condiția să-și ofere șansa de a învăța unul de la celălalt.

Vărsătorul este temperamental și pasional, în timp ce Fecioara este mai metodică, mai controlată. Fecioara este foarte organizată și socotită. Vărsătorul este un avangardist și detestă rutina. Fecioara îl va găsi interesant pe Vărsător, dar s-ar putea să se plictisească tot încercând să-i sondeze mintea întortocheată. Pe Vărsător îl va supăra simțul critic al Fecioarei, dar i se va părea atrăgătoare baza solidă pe care i-o oferă.

Fecioara este un semn de Pământ; Vărsătorul este un semn de Aer. Vărsătorul trece prin viață căutând iluminarea spirituală, în timp ce Fecioara este mai degrabă rațională. Fecioara își pune întrebări clare într-o situație: „De ce?', „Cum?', în timp ce Vărsătorul caută ceea ce este incitant pentru fantezia lui, iar întrebarea obișnuită pe care și-o pune este „Ce urmează?'. Fiecărui partener poate să-i fie greu să înțeleagă perspectiva celuilalt. Conflictele pot să apară în această relație dacă cei doi parteneri devin obsedați de realizarea unei relații perfecte sau dacă Vărsătorul se detașează de toată bătaia de cap. Fiecare partener trebuie să aprecieze și să respecte viziunea celuilalt și să sesizeze oportunitatea de a învăța ceva din asta.

Fecioara este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Vărsătorul poate să fie nerezonabil, încăpățânat și cu idei fixe. Ambii parteneri sunt foarte pasionați și deciși să să lupte pentru îndeplinirea țelurilor lor. Fecioara se adaptează bine oricărei situații sociale; este mulțumită să-l susțină pe Vărsător atât timp cât eforturile sale sunt apreciate. Conflictele sunt rare și sunt rezolvate mai mult grație adaptabilității Fecioarei decât prin vreo concesie făcută de Vărsător.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre o Fecioară și un Vărsător? Atunci când sunt împreună, ambițiile lor combinate duc la realizări deosebite. Ralația tinde să fie plină de învățănminte și de revelații pentru ambii parteneri.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii