Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Peștii

Când un nativ în Zodia Fecioarei se întâlnește cu un nativ în Zodia Peștilor, ei au șanse să formeze o relație sănătoasă. Cele două semne sunt opuse în Zodiac, iar asemnea semne tind să se echilibreze reciproc, pentru că fiecare are calitățile care-i lipsesc celuilalt. Sunt un cuplu vioi, prezent peste tot și deseori își dedică timpul ajutării altora. Fiecare dintre cei doi scoate la iveală ceea ce este mai bun în celălalt.

Cele două semne se adoră. Ambele tânjesc după armonie și sunt persoane empatice, care-i acceptă cu ușurință pe ceilalți. Fecioara poate să ajute Peștii să-și împlinească visele, furnizându-le mijloacele prin care să transforme o idee în realitate. Fecioara furnizează o bază solidă și stabilă pentru emoționalul său partener Pești.

Pe de altă parte, Peștii oferă un accent sensibil, blând și emoțional pe care Fecioara îl apreciază. Fecioara este interesată de confortul material și, uneori, nu poate înțelege minimalismul Peștilor. Aspirațiile lor în viață pot fi foarte diferite. Odată ce pot accepta și depăși diferențele, după ce vor învăța să-și combine energiile, relația lor poate fi una care le va răsplăti perseverența.

Fecioara este guvernată de Mercur; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Mercur și Neptun realizează o frumoase conexiune spirituală. Împreună, ei reprezintă un parteneriat ideal. Peștii sunt, de asemneea, guvernați de Jupiter, ceea ce adaugă energie masculină combinației, precum și o tentă filosofică, expansiune și, uneori, excese. Acest trio de planete oferă relației comunicare excelentă, empatie, imaginație și creativitate.

Fecioara este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. În general, cele două sunt compatibile, pentru că atât pământul cât și apa sunt elemente de o materialitate palpabilă. Peștii, ca semn de apă, sunt născuți să se conecteze cu alte ființe umane, iar când întâlnesc pământul, nu există legătură naturală mai puternică. Fecioara este posibil să aibă o viziune mai stabilă în viață; ea îl poate ajuta pe partenerul său să devină ceva mai realist și mai puțin poetic. Prea mult idealism poate să agaseze Fecioara, iar Peștii pot considera că Fecioara este prea realistă și lipsită de imaginație. Dar nefiind orgolioși, vor reuși să depășească diferențele, apelând inclusiv la umor.

Fecioara și Peștii sunt semne mobile. Ambilor le place să treacă de la un domeniu la altul, anrenați de dispoziția momentului. Sunt permanent inspirați și sprijiniți unul de către celălalt, într-o spirală continuă de idei și o perpetuă încântare. Rareori apare conflictul între ei, iar când apare, se stinge repede de la sine. Ambii parteneri cunosc arta subtilă a compromisului.

Care este cel mai bun aspect al relației Fecioară-Pești? Este atitudinea lor complementară și armonioasă. Empatia și devotamentul pe care-l prețuiesc amândoi va păstra relația lor puternică și durabilă. Toată lumea va invidia devotamentul unuia față de celălalt, precum și devotamentul cuplului față de prieteni și comunitate.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii