Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Capricornul

Când o Fecioară și un Capricorn se unesc într-o relație, aceasta va fi o relație pragmatică, inteligentă. Ambele semne sunt foarte raționale, ambele așteaptă mult de la sine și de la ceilalți. Fecioara adoră dedicația și intensitatea Capricornului, în timp ce Capricornul admiră intuiția Fecioarei și atenția ei pentru detalii. Împreună, ei formează un cuplu solid, bazat ferm pe realitate.

Această relație are un fundament solid bazat pe securitate materială și abordarea vieții într-o manieră realistă. Aceste semne nu lasă emoțiile și impulsurile să preia controlul și te poți pe baza pe oricare dintre ei. Fecioara poate să-l ajute pe Capricorn să se relaxeze puțin și apreciază tot ceea ce au obținut prin munca lor împreună. Capricornul o poate ajuta pe Fecioară să realizeze obiective și să-și îndeplinească visele. Împreună trăiesc o viață confortabilă.

Fecioara este guvernată de Mercur; Capricornul este guvernat de Saturn. Mercur are o energie pragmatică și comunicativă; Saturn are o energie rece. Mercur este orientat spre comunicare; Saturn, spre muncă intensă și disciplină în urmărirea obiectivelor. Fecioara îl poate iniția și asista pe Capricorn în cultivarea și întreținerea relațiilor utile în carieră și în afaceri. Capricornul o poate învăța pe Fecioară despre disciplină și perseverență. Împreună, aceste două zodii vor împărtăși o viață domestică și romantică reușită.

Fecioara și Capricornul șunt semne de Pământ. În plus față de ordine și eficiență, cei doi parteneri se înconjoară de posesii de bun-gust, chiar exclusiviste. Ei preferă să aștepte perfecțiunea decât să se mulțumească cu un substitut. Împreună cu dorința lor de securitate financiară, dragostea lor pentru lucrurile de calitate constituie o provocare pentru acești parteneri și le solicită un mare consum de energie în scopul îndeplinirii viselor proprii și ale celuilalt. În plus, ei sunt o pereche sensibilă – rareori vor avea probleme cauzate de susceptibilitate.

Fecioara este un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Fecioara este adaptabilă oricărei situații și nu are nicio problemă să lucreze cu Capricornul pentru același scop, atâta timp cât i se lasă un rol destul de consistent în echipă. Capricornului îi place faptul că Fecioara se dedică complet relației. Capricornul poate oferi acestei relații perspective la care Fecioara nu s-ar fi gândit niciodată pe cont propriu. Capricornul va începe proiecte pe care Fecioara le va duce mai departe.

Care este cel mai bun aspect al relației Capricorn-Fecioară? Uimitoarea lor dedicație pentru obiective similare. Ambele semne iubesc siguranța și posesiile materiale și lucrează foarte bine împreună ca să le obțină. Interesele lor comune fac ca această relație să fie una foarte eficientă și foarte plăcută.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii