Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Balanța

O Fecioară și o Balanță împreună pot să fie ca piesele potrivite dintr-un puzzle. Fiecare o completează pe cealaltă și se așază confortabil. Ambele semne caută siguranță în relație și împărtășesc dragostea pentru frumos și cultură. Pot lucra împreună eficient și fără hopuri, pentru că ambii parteneri își doresc recompense similare. La începutul relației dintre Feciaora și Balanța pot să fie asperități, dar, cu timpul, vor învăța să se respecte reciproc.

Balanța și Fecioara apreciază plăcerile superficiale ale vieții și, printre nativii celor două zodii se găsesc cei mai mulți colecționari de suveniruri, imagini și altele asemenea. Și unul, și altul, apreciază teatrul și, în general, arta. Aspectele practice ale vieții și plăcerile sunt prioritare pentru ambele semne, astfel că se completează reciproc în multe feluri. Fecioara apreciază farmecul și diplomația Balanței, iar Balanța poate pune lucrurile în ordine atunci când Fecioara se blochează. Balanța apreciază gustul pentru ordine al Fecioarei și beneficiile disciplinei. În plus, Fecioara și Balanța sunt deschise și capabile să vadă multiplele fațete ale unei situații, iar deciziile luate de comun acord se bazează pe o analiză atentă.

Planeta Mercur guvernează Zodia Fecioarei; Balanța este guvernată de planeta Venus. Fecioara este un comunicator excelent, logic și cu argumente. Acești parteneri împărtășesc aprecierea pentru o conversație consistentă și gusturile alese. Ambele zodii – în special, Balanța – au o dorință accentuată de echilibru. Împreună, cei doi aduc frumusețea și cultura în spațiul care îi înconjoară. De asemenea, datorită influenței lui Venus, Balanța este ușor înclinată spre lenevie, iar ambii parteneri pot fi percepuți ca snobi: Fecioara, prin prisma pretențiilor sale exagerate; Balanța, prin complexele de superioritate intelectuală.

Fecioara este un semn de Pământ; Balanța, un semn de Aer. Balanța face multă teorie, pe multe subiecte; Fecioara este mai practică. Fecioara se întreabă la ce-I va folosi o anumită acțiune, în timp ce Balanța se concentrează pe ceea ce-I iese în față, fără să-și pună problema utilității. Uneori, celor doi parteneri le e greu să-și înțeleagă unul altuia motivațiile. Conflictele pot să apară în această relație dacă Fecioara pare prea închistată în universul ei privat, pe când Balanța pare manipulatoare. Ambii parteneri trebuie să realizeze că văd viața prin filtre diferite.

Fecioara este un semn mobil; Balanța este un semn cardinal. În această relație, Balanța indică direcția. Fecioara se conformează cu ușurință, iar Balanța o îndrumă cu blândețe, fără intenția de a domina. Indecizia Balanței poate s-o irite pe Fecioară, în schimb, Balanța, care are abilitatea de a vedea problema pe toate fețele, poate să rezoneze ușor cu deciziile Fecioarei. Dacă Balanța este inițiatoarea, Fecioara este cea care asigură ducerea la îndeplinire a proiectului.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Balanță? Este plăcerea lor împărtășită pentru frumos, pentru artă, dar și pentru confort. Lucrurile frumoase și de calitate sunt plăcerea lor în viață. Gusturile și interesele lor comune fac ca acest parteneriat să fie într-un echilibru sănătos.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii