Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Scorpionul

Când Fecioara și Scorpionul se unesc într-o relație romantică, ei se bazează pe o comunicare deosebită, specifică acelora care se află la două zodii distanță. Este o legătură karmică intensă. Cuplul Fecioară-Scorpion este loial, cu legături profunde. De obicei, acest cuplu se izolează, stă departe de mulțime. Nu este amator de petreceri și de viață socială, dar în intimitatea lor, trăiesc o viață completă și împlinită.

Fecioarei și Scorpionului le place să acționeze împreună; Feciaorei îi place ordinea iar Scorpionului, puterea. Ambele semne sunt preocupate de resurse, inclusiv moștenirile și proprietățile. Acest cuplu este unul serviabil și îndatoritor. Le place să dea o mână de ajutor unui prieten sau comunității. Fecioara poate fi mai retrasă iar scorpionul, ceva mai sociabil. Dată fiind această diferență, cele două semne pot învăța unul de la altul și se pot întâlni la jumătatea drumului.

Fecioara este guvernată de Mercur; Scorpionul, de Marte și Pluto. Această combinație este una fierbinte, în special datorită influenței lui Pluto. Aceste două semne se unesc pentru a forma fundamentul relațiilor interumane: comunicarea lui Mercur cu pasiunea lui Marte. Mercur și Marte funcționează bine împreună. Mercur este orientat spre demersul mental conștient iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul este neliniștit și intens; Fecioara este atrasă de această energie. În schimb, scorpionul are nevoie de loialitatea și simțul practic al Fecioarei.

Fecioara este un semn de Pământ; Scorpionul, un semn de Apă. Scorpionul este un semn de profunzime; turbulențele pot să-i genereze furtuni violente. Scorpionul își ascunde emoțiile până când presiunea crește prea mult și atunci poate să explodeze. Nevoia comună de securitate emoțională a Fecioarei și a Scorpionului asigură marea lor loialitate reciprocă. Dar, în timp ce Fecioara ia lucrurile simplu și ține totul la suprafață, Scorpionul este mai preocupat de dedesubturile vieții.

Scorpionul poate să inițieze Fecioara în cauzalitatea profundă a fenomenelor de la suprafață, iar Fecioara este suficient de înțeleaptă încât să învețe. Fecioara poate, la rândul ei, să-I dezvețe pe Scorpion, atunci când e cazul, să mai caute substraturi imaginare și să ia lucrurile în sensul propriu, așa cum se văd. Scorpionul apreciază simțul practic al Fecioarei, iar Fecioara adoră devotamentul Scorpionului, care dovedește dragoste și apreciere.

Fecioara este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Odată ce-și stabilesc un țel comun, nimic nu poate sta în calea dragosteiu lor. Când apare o neînțelegere, Fecioara, fiind cea mai adaptabilă, este cea care face pasul înapoi și oprește conflictul înainte de a începe. Acorpionul se înaintează deseori în baza încăpățânării și insistenței sale. Este important pentru aceste două semne să discute despre ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare, așa încât să-și poate împărți echitabil rolurile. Ambii parteneri preferă să lupte împreună decât unul contra celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Scorpion? Abilitatea lor de a îndeplini obiective când își pun mințile împreună. Când Scorpionul realizează că parteneriatul cu Fecioara este un atu în viața lui, relația se dezvoltă. Hotărârea și disciplia cu care acționează de comun acord fac ca relația lor să fie un aputernică și durabilă.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii