Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Gemenii

Când se întâlnește un Geamăn cu o Fecioară, pentru ca relația lor să meargă, este esențial să aibă răbdare să învețe fiecare depre abordarea pe care o are celălalt față de lume și dragoste.

Geamănul are o natură dublă; el vede ambele fațete ale fiecărui lucru și oscilează între extreme, dând uneorieori impresia că are o personalitate scindată. Relația este minunată atunci când Fecioara oferă o ancoră emoțională uneia dintre personalități, permițându-i celeilalte să zburde în voie. Fecioara poate fi puțin prea serioasă și exigentă cu Geamănul, care va resimți asta mai ales la începutul relației, înainte ca el să-și fi asumat legătura. Fecioara trebuie să aibă răbdare.

Fecioara și Gemenii au abordări atât de diferite încât, la prima vedere, nu pare posibil să se accepte reciproc. Fecioara are tendința să fie critică și perfecționistă, iar Geamănul nu vede de ce s-ar supune vreunei rigori. Simțul practic și gândirea aplicată concret a Fecioarei îl obosesc pe Geamăn.

Au mult de învățat unul de la celălalt. Fecioara îl poate învăța pe Geamăn să se implice mai mult și să vadă toate consecințele înainte de a acționa. Geamănul poate aduce distracție și relaxare în viața Fecioarei.

Ambele semne sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării. Geamănul reprezintă energia masculină a lui Mercur; Fecioara, pe cea feminină, Mercur fiind o planetă androgină. Fecioara vrea un partener pe care să se poată baza, de aceea își folosește abilitatea comunicării clare într-o relație. Geamănul este mai intelectual, elaborează idei mai abstracte și mai complexe, dar ambii au capacitatea de a comunica.

Fecioara este semn de Pământ; Geamănul este semn de Aer. Fecioara vrea să știe cum îi va folosi fiecare pas pe care îl face, în timp ce Geamănul acționează de multe ori de dragul cunoașterii și al experienței. Natura critică, uneori pisăloagă a Fecioarei, față în față cu detașarea și independența Geamănului pot da naștere la conflicte. Fecioara trebuie să înțeleagă că obiceiul Geamănului de a se antrena în flirturi superficiale nu pune relația în pericol. Geamănul trebuie să învețe să comunice mai clar și mai direct.

Fecioara și Gemenii sunt semne mobile. Amândoi sunt destul de flexibili; amândoi sunt capabili să se adapteze rapid unei situații noi. Totuși, amândoi pot manifesta confuzie – Gemenii, din cauza obiceiului de a gândi și regândi continuu situația; Fecioara, din cauza înclinației de a analiza în loc să acționeze.

Care este cel mai bun aspect al relației unei Fecioare cu un Geamăn? Siguranța pe care și-o pot oferi unul altuia, odată ce Fecioara acceptă ca Geamănul să se angajeze de bună voie în relație. Dacă cei doi comunică deschis și îi permit lui Mercur să-și exercite eficient atributele, relația lor poate fi una satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii