Influența elementului Foc asupra zodiilor: Berbec, Leu, Săgetător

Influența elementului Foc asupra zodiilor se manifestă prin temperament intens și impact puternic, seducător sau intimidant, asupra celor din jur.

Influența elementului Foc asupra zodiilor

De pe urma temperamentului lor, nativii din zodiile de Foc au de câștigat, dar au și mult de pierdut. Poate că între ei Berbecul, Leul și Săgetătorul își fac față și nu se intimidează, dar când au de-a face cu persoane mai sensibilie, așa cum sunt semnele de Apă, pot să apară efecte nedorite. Compatibilitățile optime pentru Berbec, Leu și Săgetător țin cont de acest aspect.

Influența elementului Foc asupra zodiilor: temperament iute

Este păcat că semnele de Foc, în mod special Leul, dau drumul la vorbe fără să chibzuiască prea mult. Leul o face deseori și pe un ton ridicat, eventual, acompaniindu-și cuvintele cu trântitul ușii sau al obiectelor de pe masă. De obicei, asta se întâmplă ca reacție la ceva ce aceste zodii nu tolerează – iar pragul lor de toleranță este foarte scăzut. Judecă repede și descalifică pe oricine manifestă un caracter mai puțin decât princiar, o inteligență mai puțin decât genială și o generozitate mai puțin decât apostolică.

Dar iuțeala de temperament are aspectul ei pozitiv: iuțeala de reacție. Un Berbec, un Leu sau un Săgetător nu va sta prea mult pe gânduri în caz de urgență. Se va angaja în acțiune cu toată forța și atenția, gândindu-și pașii pe parcurs. La fel va proceda atunci când se va impune o schimbare de metodă, de abordare sau refacerea unei lucrări greșit executate, indiferent cui ar parține eroarea.

Influența elementului Foc asupra zodiilor: orgoliu și simțul dreptății

De la demnitate până orgoliu este un pas important pe care nativii în zodiile de Foc îl fac adesea într-o clipită. La acest capitol, din nou, Leul excelează. Aspectul dezavantajos al orgoliului este evident: în cazuri extreme duce chiar la susceptibilitate exagerată, la reacții din care cei de bună credință nu înțeleg nimic.

Aspectul pozitiv, benefic pentru toată lumea este că, în virtutea orgoliului, Berbecul, Leul și Săgetătorul își îndeplinesc misiunile la cele mai înalte cote de care sunt capabili, ridicând ștacheta chiar în timpul execuției; sub nicio formă nu coboară sub un anumit prag de onestitate și moralitate; nu folosesc mijloace nedemne și nu profită de cei mai slabi sau aflați în poziții ierarhice inferioare.

Influența elementului Foc asupra zodiilor: farmec personal

La capitolul farmec, Săgetătorul este campionul, cu aparența lui rece și detașată când, de fapt, este implicat și… hot, hot, hot! Atenție la Săgetători: sunt seducătorii zodiacului!

Berbecul farmecă prin umorul lui și talentele diverse: artistice, culinare, meșteșugărești. Îi place să ofere cu generozitate și îi place să fie admirat insistent, repetat pentru creațiile lui din aceste domenii.

Leul una știe, una face: cadouri! Îți ghicește cele mai ascunse dorințe, intuiește ce-ți place și simte ce ți se potrivește. Nu încerca să ții pasul cu el – n-ai să poți și nici nu așteaptă asta de la tine.

Influența elementului Foc asupra zodiilor: generozitate și egoism la pachet

Paradoxal, nu? Generozitatea vine din ușurința cu care acționează și cu care cele trei semne de Foc se despart de valorile materiale în folosul altora; din simțul înalt al mândriei; din compasiunea princiară de moment.

Egoismul vine dintr-un soi de deficiență de percepție: nativul într-o zodie de Foc este atât de absorbit de propria lume interioară și de proiecțiile ei în exterior încât ceilalți îi par departe, ca niște personaje dintr-un film pe care îl privește din sală. Dar simțul onoarei și al justiției nu-l vor lăsa să manifeste un egoism meschin.

Influența elementului Foc asupra zodiilor: ocupații ideale

Prima menționată de obicei este o carieră în justiție, în virtutea înclinației spre dreptate a nativului într-o zodie de Foc. Ca și cum ar exista vreun domeniu în care simțul dreptății ar fi mai puțin important!

Pe de altă parte, având în vedere curajul și viteza de reacție, un semn de Foc face treabă bună în domeniul situațiilor de urgență (inclusiv ca pompier – paradoxal!). De obicei, în clipa decisivă acționează calm și lucid iar emoțiile se manifestă după.

Ocupațiile care presupun creație, activitate individuală și schimbarea frecventă a temei de lucru sunt, de asemenea potrivite pentru cele trei semne de Foc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania