Influența elementului Aer asupra zodiilor: Gemeni, Balanță, Vărsător

Influența elementului Aer asupra zodiilor înseamnă libertate, expansivitate, lipsă de atașare și, deci, lipsa inerției și a unor tare care să îngreuneze evoluția.

Influența elementului Aer asupra zodiilor

Gemenii, Balanța și Vărsătorul, adică semnele de aer, nu se cramponează de vechi, de locurile și căile obișnuite, și nici de partenerii care le trag înapoi agățându-se de ele prin mijloace emoționale. Aceste caracteristici sunt definitorii atunci când vorbim despre comaptibilitatea Gemenilor, a Balanței și a Vărsătorului cu celelalte zodii.

Influența elementului Aer asupra zodiilor: intelectualitate și comunicare

Pentru semnele de aer marile plăceri ale vieții includ, pe primul loc, discuțiile inteligente și provocările intelectuale. Jonglează ușor cu noțiunile abstracte și sunt foarte creative în domeniul limbajului. Umorul lor – de care nu duc deloc lipsă – este unul erudit, se bazează pe jocuri mentale, pe combinații surprinzătoare de noțiuni din domenii și epoci diferite.

Gemenii, Balanța și Vărsătorul sunt excelenți comunicatori. Nu se inhibă în fața niciunui fel de receptor, nici în fața publicului. Își găsesc întotdeauna cuvintele și reușesc să vorbească sau să scrie dinamic, atractiv și pe înțelesul destinatarului, indiferent de nivelul intelectual al acestuia.

La rândul lor, recepționează și înțeleg ușor mesajele care li se transmit. Sunt talentați la limbile străine. Această reciptivitate și ușurința în comunicare se poate manifesta și sub o formă artistică.

Influența elementului Aer asupra zodiilor: inconstanță

Nu este vorba neapărat despre o inconstanță benignă, dar dinamismul lor și tendința de expansiune îi fac deseori să se plictisească de o îndeletnicire, de o teorie sau de o metodă și să caute mereu ceva nou. Sunt tentați să abandoneze proiecte și să înceapă altele. De aceea este util să aibă lângă ei pe cineva constant și răbdător, așa cum sunt semnele de Pământ și chiar semnele de Apă.

Cei care studiază nu acceptă să-și petreacă prea mult timp buchisind; norocul lor este că asimilează ușor – uneori, chiar din sala de curs – și nu este nevoie să tocească. În schimb, au posibilitatea – ca și plăcerea – să se etaleze cu nivelul lor ridicat de cunoaștere și înțelegere, devenind adesea parteneri egali de discuții pentru profesori.

Influența elementului Aer asupra zodiilor: detașare și diplomație

Ca revers pozitiv al iconstanței lor, nativii din zodiile de aer se desprind ușor și nu se cramponează de propriile idei și decizii, fiind gata oricând să-și însușească unele mai bune care nu le aparțin. Nu se cramponează nici de posesiile materiale sau de pozițiile sociale și profesionale.

Este adevărat că nu rămân atașați pe viață și pe moarte nici de coechipieri, nici de prieteni, nici de parteneri. Dacă relațiile merg în pagubă, le lasă mai moale, fără dramatism, fără declarații ostile, dar cu suficientă ușurință. Aceasta le permite să evolueze necontenit.

Nu sunt adepții conflictelor, nu suportă violența sub nicio formă și preferă să cedeze formal în orice dispută decât să se izbească dramatic de ziduri de încăpățânare. Au nevoie de armonie, de bună înțelegere, de maniere civilizate. Nu se folosesc niciodată de forță, chiar dacă o au la dispoziție.

Influența elementului Aer asupra zodiilor: ocupațiile ideale

Orice ocupație care presupune comunicare este potrivită pentru semnele de aer. De la profesiile din mass media și relații publice, până la profesorat – Gemenii, Balanța și Vărsătorul pot face cariere strălucite și se pot manifesta carismatic fascinând publicul sau discipolii.

Desigur, nu sunt de neglijat carierele de negociatori și cele în diplomație, mai ales având în vedere talentul lor la limbile străine și receptivitatea la culturi dintre cele mai diverse.

Nu este indicat să îmbrățișeze profesii tehnice, repetitive pentru că nu au răbdare și nu se simt folosiți la adevărata valoare. Iar dacă nativul într-o zodie aflată sub semnul aerului nu simte într-un job provocare intelectuală și progres, nu stă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania