Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii se subscrie caracterului ordonat, perfecționist și devotat familiei care definește această zodie.

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Berbecul

Când Berbecul se pregătește să intre într-o relație cu Fecioara, te gândești că n-au nimic în comun și nimic de învățat unul de la altul. Relația se va dezvolta lent, pe măsură ce fiecare descoperă despre celălalt cine este și de unde vine.

Berbecul și Fecioara pot să pară total opuși din punctul de vedeer al caracterului, temperamentului și preocupărilor. În timp ce Berbecul este insolent, dominant și agresiv, Fecioara este orientată spre detaliu, tăcută, chiar timidă și răbdătoare cu proiectele pe termen lung. Exact aceste diferențe pot să-i învețe pe ambii atât de multe, odată ce privesc dincolo de aparențe.

La începutul relației, Berbecul și Fecioara nu-și văd unul altuia decât defectele. Fecioara îl consideră pe Berbec prea insolent; Berbecul o consideră pe Fecioară prea tipicară. Dacă se concentrează fiecare pe calitățile celuilalt, își vor descoperi adevăratele puncte tari. Berbecul o va învăța pe Fecioară despre distracție, despre spontaneitate și curaj. Fecioara îl va învăța pe Berbec despre răbdare și atenția pentru detalii, despre importanța aspectelor mărunte și a momentelor aparent nesemnificative. Berbecul își poate învăța partenerul fecioară să ia lucrurile mai puțin în serios. Fecioara îl poate învăța pe Berbec să fie politicos și să aprecieze munca serioasă.

Berbecul este guvernat de planeta Marte; Fecioara, de Mercur. Berbecul vrea să înainteze repede și să se arunce în luptă fără un plan bine stabilit. Fecioara vrea să analizeze minuțios și să stabilească fiecare detaliu înainte de a intra în acțiune. Aceste abordări sunt atât de diferite încât sunt susceptibile de a duce la conflict. Ambii parteneri trebuie să facă eforturi conștiente pentru a înțelege fiecare metoda celuilalt în loc să se lase deranjați de diferență.

Berbecul este semn de Foc; Fecioara este semn de Pământ. Acolo unde berbecul este aprins, Fecioara este calmă și așezată. Fecioara ia în considerare fiecare opțiune înainte de a face vreun efort, în timp ce Berbecul vede doar scopul și plonjează în acțiune. Iar asta este tactica fiecăruia, atât în carieră cât și în relațiile personale. Dacă Berbecul a hotărât că-și dorește această relație, s-ar putea să simtă frustrat așteptând ca Fecioara să se decidă dacă e o idee bună sau nu.

Berbecul este un semn cardinal; Fecioara, un semn mobil. Fecioara nu simte nevoia să fie la conducere. Este mulțumită să urmeze sugestia celuilalt, odată ce decide că e o sugestie bună. Berbecul, pe de altă parte, este mereu dispus să facă acea sugestie. Acesta este un beneficiu în dinamica relației.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Berbec și o Fecioară? Eficiența ridicată a tandemului, atât în afaceri cât și în plan personal. Personalitățile lor opuse în atâtea privințe sunt capabile să formeze un cuplu care se completează atât de bine!
Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii