Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu celelalte zodii se subscrie caracterului ordonat, perfecționist și devotat familiei care definește această zodie.

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Berbecul


Când Berbecul se pregătește să intre într-o relație cu Fecioara, te gândești că n-au nimic în comun și nimic de învățat unul de la altul. Relația se va dezvolta lent, pe măsură ce fiecare descoperă despre celălalt cine este și de unde vine.

Berbecul și Fecioara pot să pară total opuși din punctul de vedeer al caracterului, temperamentului și preocupărilor. În timp ce Berbecul este insolent, dominant și agresiv, Fecioara este orientată spre detaliu, tăcută, chiar timidă și răbdătoare cu proiectele pe termen lung. Exact aceste diferențe pot să-i învețe pe ambii atât de multe, odată ce privesc dincolo de aparențe.

La începutul relației, Berbecul și Fecioara nu-și văd unul altuia decât defectele. Fecioara îl consideră pe Berbec prea insolent; Berbecul o consideră pe Fecioară prea tipicară. Dacă se concentrează fiecare pe calitățile celuilalt, își vor descoperi adevăratele puncte tari. Berbecul o va învăța pe Fecioară despre distracție, despre spontaneitate și curaj. Fecioara îl va învăța pe Berbec despre răbdare și atenția pentru detalii, despre importanța aspectelor mărunte și a momentelor aparent nesemnificative. Berbecul își poate învăța partenerul fecioară să ia lucrurile mai puțin în serios. Fecioara îl poate învăța pe Berbec să fie politicos și să aprecieze munca serioasă.

Berbecul este guvernat de planeta Marte; Fecioara, de Mercur. Berbecul vrea să înainteze repede și să se arunce în luptă fără un plan bine stabilit. Fecioara vrea să analizeze minuțios și să stabilească fiecare detaliu înainte de a intra în acțiune. Aceste abordări sunt atât de diferite încât sunt susceptibile de a duce la conflict. Ambii parteneri trebuie să facă eforturi conștiente pentru a înțelege fiecare metoda celuilalt în loc să se lase deranjați de diferență.

Berbecul este semn de Foc; Fecioara este semn de Pământ. Acolo unde berbecul este aprins, Fecioara este calmă și așezată. Fecioara ia în considerare fiecare opțiune înainte de a face vreun efort, în timp ce Berbecul vede doar scopul și plonjează în acțiune. Iar asta este tactica fiecăruia, atât în carieră cât și în relațiile personale. Dacă Berbecul a hotărât că-și dorește această relație, s-ar putea să simtă frustrat așteptând ca Fecioara să se decidă dacă e o idee bună sau nu.

Berbecul este un semn cardinal; Fecioara, un semn mobil. Fecioara nu simte nevoia să fie la conducere. Este mulțumită să urmeze sugestia celuilalt, odată ce decide că e o sugestie bună. Berbecul, pe de altă parte, este mereu dispus să facă acea sugestie. Acesta este un beneficiu în dinamica relației.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Berbec și o Fecioară? Eficiența ridicată a tandemului, atât în afaceri cât și în plan personal. Personalitățile lor opuse în atâtea privințe sunt capabile să formeze un cuplu care se completează atât de bine!
Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Taurul

Relația de dragoste dintre o Fecioară și un Taur este naturală. Ambii caută soluții practice pentru orice problemă. Sunt sinceri și devotați unul altuia. Sunt persoane integre. Fecioarei îi plac puterea și hotărârea Taurului iar Taurul apreciază iuțimea cu care gândește Fecioara.

Având în vedere prudența Fecioarei, această relație poate să ia ceva timp ca să se dezvolte. Dar, odată stabilită și asumată de ambii parteneri, va merge înainte, cu puterea unei locomotive de neoprit. Aceste două semne au multe în comun: Prețuiesc bunul simț și valorile practice; sunt materialiste și muncesc din greu pentru ceea ce vor să dețină și pentru confortul lor. Taurul este mai senzual și mai indulgent decât Fecioara care tinde să fie forța inhibitivă în relație, înclinată spre analiză și prudență excesivă. Fecioara este înclinată să critice, dar nu suportă să fie criticată. Nici Taurului nu-i place, dar nu ia critica chiar atât de tare în serios. Partea bună este că sunt atât de asemănători încât se pot înțelege unul pe altul.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Fecioara, de Mercur, planeta comunicării. Ambele aceste planete sunt apropiate de Soare, deci sunt înrudite, chiar dacă sunt diferite. Venus face ca Taurul să fie orientat spre romantism și senzualitate. Mercur are o energie atât feminină cât și masculină, iar Fecioara își va lua varianta de care are nevoie pe moment. Fecioara este înțelegătoare cu ceilalți și poate învăța repede să devină partenerul senzual pe care și-l dorește Taurul. Ambii parteneri sunt iubitori și devotați, deci principlele lor probleme nu de-aici vor veni.

Taurul și Fecioara sunt ambii semne de Pământ. Sunt realiste și practice. Împreună, Taurul și Fecioara adoră să se înconjoare de lucruri frumoase – casă, obiecte de artă, mașini. Plăcerea lor pentru lux și stabilitate financiară îi va face să muncească din greu și să tragă în aceeași direcție.

Taurul este un semn fix; Feciaora este un semn mobil. Taurul este încăpățânat și tinde să ia hotărâri definitive. Fecioara, mai flexibilă, îl poate învăța pe Taur că este în regulă, chiar necesar să-și mai schimbe uneori poziția – desigur, din rațiuni practice.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Taur și Fecioară? Hotărârea cu care muncesc pentru îndeplinirea scopurilor comune. Ambilor parteneri le plac luxul și siguranța, iar Fecioarei îi place să-l susțină pe Taur în atingerea scopurilor sale. Interesele și valorile comune fac acest cuplu unul compatibil și de succes.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Gemenii

Când se întâlnește un Geamăn cu o Fecioară, pentru ca relația lor să meargă, este esențial să aibă răbdare să învețe fiecare depre abordarea pe care o are celălalt față de lume și dragoste.

Geamănul are o natură dublă; el vede ambele fațete ale fiecărui lucru și oscilează între extreme, dând uneorieori impresia că are o personalitate scindată. Relația este minunată atunci când Fecioara oferă o ancoră emoțională uneia dintre personalități, permițându-i celeilalte să zburde în voie. Fecioara poate fi puțin prea serioasă și exigentă cu Geamănul, care va resimți asta mai ales la începutul relației, înainte ca el să-și fi asumat legătura. Fecioara trebuie să aibă răbdare.

Fecioara și Gemenii au abordări atât de diferite încât, la prima vedere, nu pare posibil să se accepte reciproc. Fecioara are tendința să fie critică și perfecționistă, iar Geamănul nu vede de ce s-ar supune vreunei rigori. Simțul practic și gândirea aplicată concret a Fecioarei îl obosesc pe Geamăn.

Au mult de învățat unul de la celălalt. Fecioara îl poate învăța pe Geamăn să se implice mai mult și să vadă toate consecințele înainte de a acționa. Geamănul poate aduce distracție și relaxare în viața Fecioarei.

Ambele semne sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării. Geamănul reprezintă energia masculină a lui Mercur; Fecioara, pe cea feminină, Mercur fiind o planetă androgină. Fecioara vrea un partener pe care să se poată baza, de aceea își folosește abilitatea comunicării clare într-o relație. Geamănul este mai intelectual, elaborează idei mai abstracte și mai complexe, dar ambii au capacitatea de a comunica.

Fecioara este semn de Pământ; Geamănul este semn de Aer. Fecioara vrea să știe cum îi va folosi fiecare pas pe care îl face, în timp ce Geamănul acționează de multe ori de dragul cunoașterii și al experienței. Natura critică, uneori pisăloagă a Fecioarei, față în față cu detașarea și independența Geamănului pot da naștere la conflicte. Fecioara trebuie să înțeleagă că obiceiul Geamănului de a se antrena în flirturi superficiale nu pune relația în pericol. Geamănul trebuie să învețe să comunice mai clar și mai direct.

Fecioara și Gemenii sunt semne mobile. Amândoi sunt destul de flexibili; amândoi sunt capabili să se adapteze rapid unei situații noi. Totuși, amândoi pot manifesta confuzie – Gemenii, din cauza obiceiului de a gândi și regândi continuu situația; Fecioara, din cauza înclinației de a analiza în loc să acționeze.

Care este cel mai bun aspect al relației unei Fecioare cu un Geamăn? Siguranța pe care și-o pot oferi unul altuia, odată ce Fecioara acceptă ca Geamănul să se angajeze de bună voie în relație. Dacă cei doi comunică deschis și îi permit lui Mercur să-și exercite eficient atributele, relația lor poate fi una satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Racul

Când un Rac și o Fecioară sunt într-o relație, ei vor fi ancorați în realitate, în aspectele concrete ale vieții. Aceasta este o relație cu un puternic potențial de a deveni din ce în ce mai bună cu trecerea anilor. Ambele zodii sunt orientate spre disciplină și eficiență. Prtenerii sunt sinceri și devotați unul altuia, împărtășind cele mai importante scopuri în viață. Racul și Fecioara se admiră sincer: Fecioara respectă forța liniștită a Racului și dedicația acestuia, în timp ce Racul apreciază inteligența și capacitatea de adaptare a Feciaorei.

Startul relației poate fi lent, dar legătura lor se întărește cu timpul. Cuplul Rac-Fecioară se mândrește cu bunul-simț și cu prevalența principiilor asupra inconsecvenței și superficialității. Iubesc confortul material pe care îl obțin din muncă susținută și onestă.

Norii pot să apară atunci când Fecioara devine prea critică rănind sentimentele Racului. Racul trebuie să înțeleagă că aceasta este natura perfecționistă a Fecioarei care observă orice detaliu, fără intenția de a-și discredita partenerul.

Fecioara se poate zburli în fața încăpățânării Racului, dar, până la urmă, va ajunge să-i aprecieze consecvența. Fecioara va impulsiona Racul să-și îmbrățișeze pasiunile și interesele pe care, altfel, Racul este tentat să le lase mereu pe planul doi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Mercur, planeta comunicării guvernează Fecioara. Deși sunt două planete cu energii diferite, ele sunt ambele în vecinătatea Soarelui pe harta astrologică. Luna are o influență maternă, este orientată spre cultivare și creștere, două dintre preocupările esențiale pentru Rac. Mercur încurajează comunicarea și are o energie androgină – Fecioara se adaptează și adoptă acel tip de energie care servește mai bine scopului propus.

Fecioara are o abordare mai intelectuală asupra vieții (mai ales prin comparațție cu emoționalul Rac), dar rămâne destul de intuitivă încât să perceapă emoțiile celuilalt. Este bine pentru Rac, de vreme ce Fecioara poate să rezoneze cu devotamentul și împlinirea în plan familial dacă asta este dorința partenerului ei.

Racul este semn de Apă; Fecioara este semn de Pământ. Fecioara este ancorată în realitate și prețuiește confortul material și achizițiile. Racului și Fecioarei le polace să se înconjoare de lucruri frumoase și de bună calitate. Semnele de apă se încred în sentimente și intuiție, făcând din Rac partenerul emotiv al cuplului. Alături de dorința lor de prosperitate, cei doi își doresc o casă confortabilă, pusă la punct, ceea ce devine pentru acest cuplu un scop principal împărtășit. Racul și Fecioara sunt o pereche practică, iar pierderea controlului nu intră pe lista riscurilor pentru ei.

Racul este un semn cardinal; Fecioara este un semn mobil. În timp ce Racul demarează acțiunea, Fecioara se preocupă de schimbarea rutinei, de rotirea respunsabilităților și de rezolvarea provocărilor. Fiind foarte adaptabilă, Fecioara își va găsi întotdeauna locul în planurile Racului. Fecioara va reține intențiile Racului și va veni într-o zi cu soluția, chiar dacă Racul, între timp, a trecut mai departe, la alt plan.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Fecioară? Dedicația lor de a lucra împreună în același scop. Ambii parteneri iubesc viața stabilă de acasă și căminul confortabil și bine aranjat. Se susțin reciproc în ceea ce-și propun, iar cuplul lor este unul foarte compatibil.
Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Leul

Când un Leu și o Fecioară se întâlnesc, la început li se va părea că nu au absolut nimic în comun și că nu au nimic de câștigat unul de la altul. Aceasta este o relație care evoluează în timp, fiecare partener învățând treptat să-l aprecieze pe celălalt. Leul este extrovertit, dominant, carismatic și, deseori, coleric. Fecioara este studioasă, răbdătoare și mai versatilă decât Leul. Deși sunt diferiți, ei pot descoperi plăcerea de a se lăsa atrași fiecare de felul de a fi al celuilalt.

La începutul relației, Leul și Fecioara s-ar putea să nu-și vadă unul altuia decât defectele. Leul poate să pară tiran iar Fecioara, prea critică. Dar când încep să-și descopere unul altuia calitățile, vor începe să-și explice atracția pe care, totuși, o simt. Leul îi oferă Fecioarei desfătare și distracție și o inițiază în spontaneitatea care adesea îi lipsește. Fecioara îl învață pe Leu să fie mai răbdător și să-și stăpânească mai bine energia intelectuală. Leului i se poate părea că Fecioara este prea concentrată și încordată, dar o va inspira să se relaxeze. Fecioarei, Leul ar putea să-i pară cam egoist și suspicios, dar poate să-l învețe să fie mai sensibil la nevoile celorlalți.

Leul este guvernat de Soare; Fecioara, de Mercur. Soarele emană lumină șii căldură și așteaptă de la ceilalți să se adune în jurul său și să accepte cu recunoștință darul prezenței sale. Fecioara este atentă la ceilalți și își pregătește atent toate detaliile înainte de a porni în îndeplinirea unui scop. Fiecare dintre cei doi trebuie să aibă răbdare să înțeleagă avantajele abordării celuilalt. Leul poate să îndrume Fecioara să fie mai puțin critică și mai spontană, în timp ce Leul câștigă de la Fecioară stabilitate și perseverență.

Leul este semn de Foc; Fecioara este semn de Pământ. Leul intră în proiecte noi fără a sta să se gândească la motivație, în timp ce Fecioara are o abordare mai practiă. Fecioara este preocupată de beneficiile acțiunii sale, în timp ce Leul își urmează impulsurile fără a evalua atent consecințele.

Leul este un semn fix; Feciaora este un semn mobil. Fecioarei îi place să petreacă timp muncind conștiincios și împărțindu-se între mai multe preocupări serioase. Leului, pe de altă parte, îi place să ia conducerea și să atribuie roluri celorlalți. Absența unui conflict între Leu și Fecioară în privința rolului fiecăruia îi scutește pe cei doi de evaluări neplăcute în privința caracterului fiecăruia.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Leu și Fecioară? Eficiența lor în cuplu. Metaforic și literar vorbind, Leul cere atenție și respect arătându-le celorlalți ce poate și antrenându-i în idei și proiecte noi de dragul distracției și al provocării. Feciara muncește din greu în spatele scenei, planificând și îngrijindu-se de detalii. Personalitățile lor atât de diferite fac din ei un cuplu de genul completării reciproce, deci cu un mare potențial de compatibilitate.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Fecioara

Când două Fecioare sunt într-o relație romantică, este o mare probabilitate ca dragostea lor să se bucure de o conjuncție favorabilă. Caracterul foarte practic, înclinația spre concret a celor doi parteneri generează o relație caracterizată prin devotament și afecțiune, chiar dacă, în ochii celorlalți, își vor manifesta rareaori sentimentele. Chiar dacă perfecționismul și scepticismul pot să conducă la unele conflicte, cele două Fecioare cerebrale vor rezolva repede situația și vor merge mai departe, spre noile bucurii ale vieții de cuplu.

O relație între două Fecioare funcționează ca un mecanism bine uns, mai ales pentru cuplurile care trăiesc și locuiesc împreună și în mod special pentru acelea care au și copii. Între ei nu există confuzie în privința împărțirii responsabilităților și fiecare dintre parteneri se simte foarte bine în rolul asumat. Listele de obiective, bilanțul conturilor, socotelile casei sunt în natura celor două Fecioare. Atât timp cât cei doi parteneri nu sunt prea critici și prea duri unul cu celălalt, relația lor va fi una plină de împliniri, în toate sensurile.

Fecioara este guvernată de Mercur. Această planetă reprezintă comunicarea și, într-adevăr, acesta este unul dintre atuurile Fecioarei. În relația lor romantică, cei doi parteneri sunt acordați pe aceeași frecvență. Fecioara este capabilă să citească și să analizeze nuanțele din cuvintele și gesturile partenerului. Unul dintre punctele tari ale relației este comunicarea sinceră și deschisă. Modul lor de a gândi logic și rezonabil îi ajută pe cei doi parteneri să rezolve orice problemă. Împreună formează o echipă versatilă și briliantă.

Fecioara este un semn de Pământ, ceea ce indică simț practic. Cuplului format din două Fecioare îi place să fie înconjurat de frumos și să dețină lucruri de calitate. Ei preferă puțin și bun în loc de mult și prost. Fecioara analizează căile și consecințele înainte de a acționa și este capabilă să aleagă calea cea mai bună pentru toată lumea, chiar dacă asta implică un sacrificiu din partea sa. Fiind cea mai răsfățată dintre zodii, Fecioara știe să și răsfațe, ceea ce face din acest cuplu unul foarte drăgăstos.

Fecioara este un semn mobil; este adaptabilă la orice situație și la orice context social. Rareori apare un conflict între două Fecioare, iar dacă apare, este rezolvat repede. Niciuna dintre Fecioare nu ține să fie la conducere. Împărtășesc în mod egal entuziasmul, fiecare pentru ideile și proiectele celuilalt. Fecioara este cea care-și urmează partenerul cu încredere, iar două Fecioare la un loc fac un cuplu devotat și fericit.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre două Fecioare? Echilibrul și logica în abordarea vieții, a muncii și a distracției. Sunt incredibil de compatbili și asta este evident pentru cei care-I cunosc. Împreună fac o echipă minunată în care fiecare are ca scop mulțumirea celuilalt și consolidarea continuă a relației.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Balanța

O Fecioară și o Balanță împreună pot să fie ca piesele potrivite dintr-un puzzle. Fiecare o completează pe cealaltă și se așază confortabil. Ambele semne caută siguranță în relație și împărtășesc dragostea pentru frumos și cultură. Pot lucra împreună eficient și fără hopuri, pentru că ambii parteneri își doresc recompense similare. La începutul relației dintre Feciaora și Balanța pot să fie asperități, dar, cu timpul, vor învăța să se respecte reciproc.

Balanța și Fecioara apreciază plăcerile superficiale ale vieții și, printre nativii celor două zodii se găsesc cei mai mulți colecționari de suveniruri, imagini și altele asemenea. Și unul, și altul, apreciază teatrul și, în general, arta. Aspectele practice ale vieții și plăcerile sunt prioritare pentru ambele semne, astfel că se completează reciproc în multe feluri. Fecioara apreciază farmecul și diplomația Balanței, iar Balanța poate pune lucrurile în ordine atunci când Fecioara se blochează. Balanța apreciază gustul pentru ordine al Fecioarei și beneficiile disciplinei. În plus, Fecioara și Balanța sunt deschise și capabile să vadă multiplele fațete ale unei situații, iar deciziile luate de comun acord se bazează pe o analiză atentă.

Planeta Mercur guvernează Zodia Fecioarei; Balanța este guvernată de planeta Venus. Fecioara este un comunicator excelent, logic și cu argumente. Acești parteneri împărtășesc aprecierea pentru o conversație consistentă și gusturile alese. Ambele zodii – în special, Balanța – au o dorință accentuată de echilibru. Împreună, cei doi aduc frumusețea și cultura în spațiul care îi înconjoară. De asemenea, datorită influenței lui Venus, Balanța este ușor înclinată spre lenevie, iar ambii parteneri pot fi percepuți ca snobi: Fecioara, prin prisma pretențiilor sale exagerate; Balanța, prin complexele de superioritate intelectuală.

Fecioara este un semn de Pământ; Balanța, un semn de Aer. Balanța face multă teorie, pe multe subiecte; Fecioara este mai practică. Fecioara se întreabă la ce-I va folosi o anumită acțiune, în timp ce Balanța se concentrează pe ceea ce-I iese în față, fără să-și pună problema utilității. Uneori, celor doi parteneri le e greu să-și înțeleagă unul altuia motivațiile. Conflictele pot să apară în această relație dacă Fecioara pare prea închistată în universul ei privat, pe când Balanța pare manipulatoare. Ambii parteneri trebuie să realizeze că văd viața prin filtre diferite.

Fecioara este un semn mobil; Balanța este un semn cardinal. În această relație, Balanța indică direcția. Fecioara se conformează cu ușurință, iar Balanța o îndrumă cu blândețe, fără intenția de a domina. Indecizia Balanței poate s-o irite pe Fecioară, în schimb, Balanța, care are abilitatea de a vedea problema pe toate fețele, poate să rezoneze ușor cu deciziile Fecioarei. Dacă Balanța este inițiatoarea, Fecioara este cea care asigură ducerea la îndeplinire a proiectului.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Balanță? Este plăcerea lor împărtășită pentru frumos, pentru artă, dar și pentru confort. Lucrurile frumoase și de calitate sunt plăcerea lor în viață. Gusturile și interesele lor comune fac ca acest parteneriat să fie într-un echilibru sănătos.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Scorpionul

Când Fecioara și Scorpionul se unesc într-o relație romantică, ei se bazează pe o comunicare deosebită, specifică acelora care se află la două zodii distanță. Este o legătură karmică intensă. Cuplul Fecioară-Scorpion este loial, cu legături profunde. De obicei, acest cuplu se izolează, stă departe de mulțime. Nu este amator de petreceri și de viață socială, dar în intimitatea lor, trăiesc o viață completă și împlinită.

Fecioarei și Scorpionului le place să acționeze împreună; Feciaorei îi place ordinea iar Scorpionului, puterea. Ambele semne sunt preocupate de resurse, inclusiv moștenirile și proprietățile. Acest cuplu este unul serviabil și îndatoritor. Le place să dea o mână de ajutor unui prieten sau comunității. Fecioara poate fi mai retrasă iar scorpionul, ceva mai sociabil. Dată fiind această diferență, cele două semne pot învăța unul de la altul și se pot întâlni la jumătatea drumului.

Fecioara este guvernată de Mercur; Scorpionul, de Marte și Pluto. Această combinație este una fierbinte, în special datorită influenței lui Pluto. Aceste două semne se unesc pentru a forma fundamentul relațiilor interumane: comunicarea lui Mercur cu pasiunea lui Marte. Mercur și Marte funcționează bine împreună. Mercur este orientat spre demersul mental conștient iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul este neliniștit și intens; Fecioara este atrasă de această energie. În schimb, scorpionul are nevoie de loialitatea și simțul practic al Fecioarei.

Fecioara este un semn de Pământ; Scorpionul, un semn de Apă. Scorpionul este un semn de profunzime; turbulențele pot să-i genereze furtuni violente. Scorpionul își ascunde emoțiile până când presiunea crește prea mult și atunci poate să explodeze. Nevoia comună de securitate emoțională a Fecioarei și a Scorpionului asigură marea lor loialitate reciprocă. Dar, în timp ce Fecioara ia lucrurile simplu și ține totul la suprafață, Scorpionul este mai preocupat de dedesubturile vieții.

Scorpionul poate să inițieze Fecioara în cauzalitatea profundă a fenomenelor de la suprafață, iar Fecioara este suficient de înțeleaptă încât să învețe. Fecioara poate, la rândul ei, să-I dezvețe pe Scorpion, atunci când e cazul, să mai caute substraturi imaginare și să ia lucrurile în sensul propriu, așa cum se văd. Scorpionul apreciază simțul practic al Fecioarei, iar Fecioara adoră devotamentul Scorpionului, care dovedește dragoste și apreciere.

Fecioara este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Odată ce-și stabilesc un țel comun, nimic nu poate sta în calea dragosteiu lor. Când apare o neînțelegere, Fecioara, fiind cea mai adaptabilă, este cea care face pasul înapoi și oprește conflictul înainte de a începe. Acorpionul se înaintează deseori în baza încăpățânării și insistenței sale. Este important pentru aceste două semne să discute despre ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare, așa încât să-și poate împărți echitabil rolurile. Ambii parteneri preferă să lupte împreună decât unul contra celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Scorpion? Abilitatea lor de a îndeplini obiective când își pun mințile împreună. Când Scorpionul realizează că parteneriatul cu Fecioara este un atu în viața lui, relația se dezvoltă. Hotărârea și disciplia cu care acționează de comun acord fac ca relația lor să fie un aputernică și durabilă.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Săgetătorul

Când Fecioara și Săgetătorul sunt într-o relație, rezultatul este un cuplu care se completează bine. Săgetătorului îi place să socializeze, timp în care Fecioara preferă să analizeze descoperirile Săgetătorului. Amândoi adoră să vorbească despre asta – la limită, îi distrează o mică bârfă.

Fecioara ar putea cere perfecțiunea de la Săgetător prea devreme pentru gustul acestuia. În timp, însă, el poate ajunge să aprecieze Fecioara pentru stabilitatea pe care o are de oferit și pentru faptul că nu e mereu cu capul în nori.

Fecioara și Săgetătorul au abordări diferite și unice: Fecioara este mai mult practică și mai puțin distrată, în timp ce Săgetătorul este energic și scotocitor. Poate fi greu pentru Săgetător să se țină de realismul practic al Fecioarei. Fecioara ar putea avea dificultăți în acceptarea energiei Săgetătorului. Fecioara poate să-I ofere Săgetătorului o bază sigură și să-l mențină pe orbită cu visele și ambițiile lui. Săgetătorul poate să adauge varietate și distracție în viața Fecioarei.

Fecioara este guvernată de Mercur; Săgetătorul, de Jupiter. Mercur este planeta comunicării și, din perspectiva Fecioarei, a analizei. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte și călătorii. Cei doi parteneri sunt înclinați spre comunicare, interacțiune și susținere reciprocă. Fecioara și Săgetătorul pot să se amuze împreună discutând în profunzime despre un film sau despre o carte, Fecioara concentrându-se asupra aspectelor particulare, iar Săgetătorul, asupra tabloului general.

Fecioara este semn de Pământ; Săgetătorul, semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate în timp ce Fecioara este mai așezată. Câtă vreme se asigură reciproc de importanța și soliditatea legăturii lor, diferendele dintre ei se rezolvă ușor.

Fecioara și Săgetătorul sunt ambii semne mobile. Ei se pot împărți în multe direcții, dacă e nevoie. Este ușor pentru fiecare dintre ei să capete interes pentru ceea ce-l preocupă pe celălalt. Nu-I deranjează să lase partenerului libertatea de a se implica în lucruri exterioare cuplului. Cei doi parteneri interacționează plăcut, completându-se reciproc, și lucrează bine împreună.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Săgetător? Siguranța pe care și-o oferă unul altuia, odată ce-și descoperă stilul de viață asemănător. Ei pot avea o relație minunată dacă învață unul de la altul și privesc viața prointr-o lentilă comună. Atât timp cât comunică și apreciază ceea ce pot învăța, relația lor va fi una fericită și stabilă.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Capricornul

Când o Fecioară și un Capricorn se unesc într-o relație, aceasta va fi o relație pragmatică, inteligentă. Ambele semne sunt foarte raționale, ambele așteaptă mult de la sine și de la ceilalți. Fecioara adoră dedicația și intensitatea Capricornului, în timp ce Capricornul admiră intuiția Fecioarei și atenția ei pentru detalii. Împreună, ei formează un cuplu solid, bazat ferm pe realitate.

Această relație are un fundament solid bazat pe securitate materială și abordarea vieții într-o manieră realistă. Aceste semne nu lasă emoțiile și impulsurile să preia controlul și te poți pe baza pe oricare dintre ei. Fecioara poate să-l ajute pe Capricorn să se relaxeze puțin și apreciază tot ceea ce au obținut prin munca lor împreună. Capricornul o poate ajuta pe Fecioară să realizeze obiective și să-și îndeplinească visele. Împreună trăiesc o viață confortabilă.

Fecioara este guvernată de Mercur; Capricornul este guvernat de Saturn. Mercur are o energie pragmatică și comunicativă; Saturn are o energie rece. Mercur este orientat spre comunicare; Saturn, spre muncă intensă și disciplină în urmărirea obiectivelor. Fecioara îl poate iniția și asista pe Capricorn în cultivarea și întreținerea relațiilor utile în carieră și în afaceri. Capricornul o poate învăța pe Fecioară despre disciplină și perseverență. Împreună, aceste două zodii vor împărtăși o viață domestică și romantică reușită.

Fecioara și Capricornul șunt semne de Pământ. În plus față de ordine și eficiență, cei doi parteneri se înconjoară de posesii de bun-gust, chiar exclusiviste. Ei preferă să aștepte perfecțiunea decât să se mulțumească cu un substitut. Împreună cu dorința lor de securitate financiară, dragostea lor pentru lucrurile de calitate constituie o provocare pentru acești parteneri și le solicită un mare consum de energie în scopul îndeplinirii viselor proprii și ale celuilalt. În plus, ei sunt o pereche sensibilă – rareori vor avea probleme cauzate de susceptibilitate.

Fecioara este un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Fecioara este adaptabilă oricărei situații și nu are nicio problemă să lucreze cu Capricornul pentru același scop, atâta timp cât i se lasă un rol destul de consistent în echipă. Capricornului îi place faptul că Fecioara se dedică complet relației. Capricornul poate oferi acestei relații perspective la care Fecioara nu s-ar fi gândit niciodată pe cont propriu. Capricornul va începe proiecte pe care Fecioara le va duce mai departe.

Care este cel mai bun aspect al relației Capricorn-Fecioară? Uimitoarea lor dedicație pentru obiective similare. Ambele semne iubesc siguranța și posesiile materiale și lucrează foarte bine împreună ca să le obțină. Interesele lor comune fac ca această relație să fie una foarte eficientă și foarte plăcută.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Vărsătorul

Când Fecioara și Vărsătorul se întâlnesc în dragoste, relația lor poate fi ori cea mai bună, ori cea mai rea. Fecioara are o abordare mai rigidă, mai teoretică asupra vieții. Abordarea poetică a Vărsătorului, pe de altă parte, n-are nimic de-a face cu știința. Dar tocmai din această diferență pot cei doi să câștige, cu condiția să-și ofere șansa de a învăța unul de la celălalt.

Vărsătorul este temperamental și pasional, în timp ce Fecioara este mai metodică, mai controlată. Fecioara este foarte organizată și socotită. Vărsătorul este un avangardist și detestă rutina. Fecioara îl va găsi interesant pe Vărsător, dar s-ar putea să se plictisească tot încercând să-i sondeze mintea întortocheată. Pe Vărsător îl va supăra simțul critic al Fecioarei, dar i se va părea atrăgătoare baza solidă pe care i-o oferă.

Fecioara este un semn de Pământ; Vărsătorul este un semn de Aer. Vărsătorul trece prin viață căutând iluminarea spirituală, în timp ce Fecioara este mai degrabă rațională. Fecioara își pune întrebări clare într-o situație: „De ce?', „Cum?', în timp ce Vărsătorul caută ceea ce este incitant pentru fantezia lui, iar întrebarea obișnuită pe care și-o pune este „Ce urmează?'. Fiecărui partener poate să-i fie greu să înțeleagă perspectiva celuilalt. Conflictele pot să apară în această relație dacă cei doi parteneri devin obsedați de realizarea unei relații perfecte sau dacă Vărsătorul se detașează de toată bătaia de cap. Fiecare partener trebuie să aprecieze și să respecte viziunea celuilalt și să sesizeze oportunitatea de a învăța ceva din asta.

Fecioara este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Vărsătorul poate să fie nerezonabil, încăpățânat și cu idei fixe. Ambii parteneri sunt foarte pasionați și deciși să să lupte pentru îndeplinirea țelurilor lor. Fecioara se adaptează bine oricărei situații sociale; este mulțumită să-l susțină pe Vărsător atât timp cât eforturile sale sunt apreciate. Conflictele sunt rare și sunt rezolvate mai mult grație adaptabilității Fecioarei decât prin vreo concesie făcută de Vărsător.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre o Fecioară și un Vărsător? Atunci când sunt împreună, ambițiile lor combinate duc la realizări deosebite. Ralația tinde să fie plină de învățănminte și de revelații pentru ambii parteneri.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Fecioarei cu Peștii

Când un nativ în Zodia Fecioarei se întâlnește cu un nativ în Zodia Peștilor, ei au șanse să formeze o relație sănătoasă. Cele două semne sunt opuse în Zodiac, iar asemnea semne tind să se echilibreze reciproc, pentru că fiecare are calitățile care-i lipsesc celuilalt. Sunt un cuplu vioi, prezent peste tot și deseori își dedică timpul ajutării altora. Fiecare dintre cei doi scoate la iveală ceea ce este mai bun în celălalt.

Cele două semne se adoră. Ambele tânjesc după armonie și sunt persoane empatice, care-i acceptă cu ușurință pe ceilalți. Fecioara poate să ajute Peștii să-și împlinească visele, furnizându-le mijloacele prin care să transforme o idee în realitate. Fecioara furnizează o bază solidă și stabilă pentru emoționalul său partener Pești.

Pe de altă parte, Peștii oferă un accent sensibil, blând și emoțional pe care Fecioara îl apreciază. Fecioara este interesată de confortul material și, uneori, nu poate înțelege minimalismul Peștilor. Aspirațiile lor în viață pot fi foarte diferite. Odată ce pot accepta și depăși diferențele, după ce vor învăța să-și combine energiile, relația lor poate fi una care le va răsplăti perseverența.

Fecioara este guvernată de Mercur; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Mercur și Neptun realizează o frumoase conexiune spirituală. Împreună, ei reprezintă un parteneriat ideal. Peștii sunt, de asemneea, guvernați de Jupiter, ceea ce adaugă energie masculină combinației, precum și o tentă filosofică, expansiune și, uneori, excese. Acest trio de planete oferă relației comunicare excelentă, empatie, imaginație și creativitate.

Fecioara este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. În general, cele două sunt compatibile, pentru că atât pământul cât și apa sunt elemente de o materialitate palpabilă. Peștii, ca semn de apă, sunt născuți să se conecteze cu alte ființe umane, iar când întâlnesc pământul, nu există legătură naturală mai puternică. Fecioara este posibil să aibă o viziune mai stabilă în viață; ea îl poate ajuta pe partenerul său să devină ceva mai realist și mai puțin poetic. Prea mult idealism poate să agaseze Fecioara, iar Peștii pot considera că Fecioara este prea realistă și lipsită de imaginație. Dar nefiind orgolioși, vor reuși să depășească diferențele, apelând inclusiv la umor.

Fecioara și Peștii sunt semne mobile. Ambilor le place să treacă de la un domeniu la altul, anrenați de dispoziția momentului. Sunt permanent inspirați și sprijiniți unul de către celălalt, într-o spirală continuă de idei și o perpetuă încântare. Rareori apare conflictul între ei, iar când apare, se stinge repede de la sine. Ambii parteneri cunosc arta subtilă a compromisului.

Care este cel mai bun aspect al relației Fecioară-Pești? Este atitudinea lor complementară și armonioasă. Empatia și devotamentul pe care-l prețuiesc amândoi va păstra relația lor puternică și durabilă. Toată lumea va invidia devotamentul unuia față de celălalt, precum și devotamentul cuplului față de prieteni și comunitate.

Citește și
Zodia Fecioarei, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii