Influența elementului Pământ asupra zodiilor: Taur, Fecioară, Capricorn

Influența elementului Pământ asupra zodiilor pe care le definește se traduce în simț practic, disciplină și perseverență, atât în profesie cât și în viața personală.

Influența elementului Pământ asupra zodiilor

Taurul, Fecioara și Capricornul sunt semne de Pământ. Toate acele figuri de stil construite în jurul acestui element sunt valabile pentru descrierea acestor zodii: „sarea pământului'; „a fi cu picioarele pe pământ'; soliditatea, duritatea, constanța și fertilitatea – sau, dimpotrivă, ariditatea – pământului. Compatibilitățile Zodiilor Taurului, Fecioarei și Capricornului se definesc în fucnție de aceste caracteristici.

Influența elementului Pământ asupra zodiilor: consecvență și stabilitate

Într-adevăr, toți cei al căror element definitoriu este Pământul sunt oameni practici, realiști; sunt de nădejde, te poți baza pe ei; sunt consecvenți – nu-și schimbă părerile și deciziile de la o clipă la alta; sunt constanți – nu abandonează un proiect ca să sară la altul mai interesant. În ceea ce-i privește, nu-și asumă riscuri dacă pot alege o cale sigură, încercată. Nu mizează pe noroc și întâmplare, nici pe marile lovituri – preferă să conteze pe muncă și efort susținut pentru a-și atinge obiectivele.

Influența elementului Pământ asupra zodiilor: creativitate

Înclinația zodiilor care au Pământul ca element reprezentativ este către concret, către posesia de bunuri materiale – nu către lux și opulență, dar către confort deplin și calitate certă. Cei care se însoțesc cu un semn de Pământ vor trăi în siguranță și echilibru financiar. De aceea, aria de compatibilitate a Taurului, a Fecioarei și a Capricornului cu celelalte zodii este neașteptat de cuprinzătoare.

Semnele de Pământ sunt considerate constructorii zodiacului. Nativii acestor zodii se implică întotdeauna acolo unde se construiește ceva, contribuind la crearea de baze solide. Fie că este vorba despre o afacere sau de domeniul profesional, fie că este vorba despre o familie sau o casă – ei simt nevoia să fie prezenți și chiar să dețină controlul, chiar dacă uneori acest lucru le depășește atribuțiile și chiar deranjează.

Influența elementului Pământ asupra zodiilor: avertismente

Cei care au copii ajunși la vârsta maturității pot intra în conflict cu aceștia atunci când se implică prea mult în felul în care aceștia vor să-și croiască o carieră sau să-și întemeieze un cămin al lor. Intențiile sunt oneste și generoase, dar nimănui nu-i place să fie vioara a doua în propria viață.

Mintea logică și coerența în decizii vor fi întotdeauna apreciate la Taur, Capricorn și Fecioară, chiar dacă uneori li se va reproșa lipsa de imaginație sau de simț al umorului. Adevărul este că n-ar fi convenabil ca toți membrii unei familii sau ai unei echipe de lucru să fie artiști și fanteziști – cineva trebuie să fie lucid și temeinic.

Influența elementului Pământ asupra zodiilor: ocupațiile ideale

Capricornii sunt potriviți în domeniile practice, bazate pe științele exacte. Ingineria și medicina sunt domenii în care pot excela.

Pot face o carieră militară, o carieră în aviație și în orice domeniu în care respectarea întocmai a regulamentelor și procedurilor este vitală. Sunt indicați în domeniile de risc și urgență, pentru că sunt lucizi și disciplinați și nu se lasă intimidați de situațiile care par, pentru un moment, să-i depășească.

Nici cariera didactică nu le este contraindicată, dar ar fi preferabil să se ocupe de discipline științifice, în care exactitatea și logica sunt la ele acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania