Compatibilitate Pești. Zodiile cu care se potrivesc

Compatibilitatea zodiei Pești cu celelalte semne astrale. Care sunt zodiile cu care se potrivesc nativii Pești.

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Peștilor sunt de o sensibilitate și de un dramatism exagerate.

Sunt foarte inteligenți, iubitori și înțelegători, dau dovadă de receptivitate și o intuiție foarte puternică, dar au și multe defecte.

Peștii sunt idealiști și foarte sensibili, visători și romantici, uneori prea naivi și nehotărâți. Fac obsesii, au multe manii și de multe ori pică în depresie. Nu au încredere în forțele proprii și caută mereu prieteni care să îi facă să se simtă mai bine în pielea lor și să le spună că fac bine ceea ce fac.

Nativii Pești sunt de o sensibilitate exagerată și, de multe ori, vor trece rapid de la o stare la altă. Acum sunt veseli și optimiști, imediat vor deveni posomorâți și pesimiști.

Sunt timizi și retrași, nu vor să atragă atenția, tocmai de aceea de multe ori nu sunt apreciați la adevărată lor valoare. Se neglijează pe sine în detrimentul acțiunilor făcute pentru ceilalți. Sunt rezervați, le place să stea deoparte, cu propriile gânduri și visuri. Peștii au deseori probleme emoționale. Cel mai teamă le este de eșec. De multe ori se vor feri să facă ce simt de teamă că nu cumva să greșească și să ajungă să sufere.

Muncesc mult, chiar exagerat câteodată, ajungând să se extenueze. Au obiective mărețe și așteptări mari de la propria persoană dar și de la cei cu care colaborează.

Vezi cu ce zodii sunt compatibili Peștii. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii