Compatibilitățile Berbecului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Berbecului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Berbecului

Berbec – Berbec

Doi Berbeci se înțeleg destul de bine într-o relație profesională. Un incovenient ar fi că amândoi sunt foarte ambițioși. Pentru a nu se antrena în conflicte și într-o luptă deschisă pentru poziția de lider în echipă, este important ca Berbecul să simtă că munca lui este apreciată, indiferent de poziția pe care o ocupă în ierarhie. Chiar dacă ești în competiția pentru promovare cu un alt Berbec, ai grijă să-i mulțumești întotdeauna pentru sprijinul pe care ți-l oferă, să-l feliciți pentru lucrul bine făcut și să-i recunoști calitățile profesionale care le completează pe ale tale. Asta vă va transforma din adversari în adevărați coechipieri.

Berbec – Taur

Berbecul și Taurul, de obicei, nu prea se înțeleg la muncă, din mai multe motive. Berbecul vrea să ia conducerea și să ducă sarcinile repede la bun sfârșit, în timp ce Taurul vrea să ia lucrurile mai încet și cu grijă. În scurt timp, această combinație îi poate antrena în asemenea conflicte privind felul în care trebuie să facă lucrurile încât să ducă la compromiterea unor sarcini și la ratarea unor termene de predare. Compromisul este calea. Dacă trebuie neapărat să lucreze împreună, atât Berbecul cât și Taurul trebuie să-și părăsească puțin zona de confort și să găsească împreună o cale de mijloc.

Berbec – Gemeni

Berbecul și Geamănul se înțeleg bine și pot să-și descopere o reală compatibilitate în carieră. Se poate conta pe temperamentul aprins al Berbecului să învingă obstacolele, în timp ce capacitatea Geamănului de a-și formula clar ideile este importantă în conceperea unui plan de lucru. De asemenea, aceste două semne pot învăța unul de la altul. Berbecul aduce curajul, Geamănul îl poate învăța pe Berbec să gândească înainte de a acționa. Fiind un semn de aer, Geamănul întreține arderea Berbecului care este semn de foc, așa încât toată lumea este fericită. Chiar dacă răbdarea Berbecului este pusă la încercare de vorba lungă a Geamănului, el înțelege totuși că este în interesul proiectului pe care-l au de realizat împreună.

Berbec – Rac

Berbecul – semn de foc – și Racul – semn de apă – au, de obicei, o relație dificilă, deci nici în domeniul carierei nu sunt cel mai potrivit cuplu. Patronat de Marte, Berbecul vrea să treacă la acțiune și să-și atingă scopurile rapid. Racul, guvernat de Lună, preferă să se ocupe de siguranță și confort înainte de a se apuca de treabă. În timp ce pentru Rac emoțiile sunt importante, pentru Berbec importantă este acțiunea. Când se confruntă aceste două tendințe, s-ar putea ca proiectul în sine să nu merite atâta bătaie de cap.

Berbec – Leu

Berbecul și Leul sunt pe aceeași lungime de undă în privința carierei lor. Ambele zodii sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că sunt ambele foarte ambițioase de felul lor. Berbecului îi place să gândească și să acționeze repede, să împingă rapid lucrurile spre finalizare. Leului, pe de altă parte, îi place să iasă la înaintare și să preia cea mai mare parte din efort. Împreună, își asumă cu ușurință rolurile și se pun de acord asupra felului în care vor avansa în îndeplinirea scopurilor comune. Berbecul este dispus să împartă scena atât timp cât reflectoarele îi asigură lumina necesară în carieră.

Berbec – Fecioară

În timp ce Berbecul este semn de foc și împinge mereu lucrurile înainte în privința carierei lui, Fecioara este semn de pământ, cu planuri mai concrete și mai așezate. Berbecul vrea să avanseze rapid în îndeplinirea obiectivelor. Fecioara preferă să petreacă un timp organizând lucrurile în așa fel încât experiența muncii să fie una cât se poate de lipsită de riscuri. Din păcate, această abordare diferită poate să-i scoată din minți pe amândoi înainte de a materializa ceva. Leția pe care o au amândoi de învățat este să asculte un punct de vedere diferit de cel propriu.

Berbec – Balanță

Berbecul și Balanța sunt opuse în zodiac, dar uneori semnele opuse se atrag. Când lucrează împreună, Berbecului îi place să preia conducerea și să avanseze propriile idei, fără să-l asculte cu atenție pe celălalt. Pe de altă parte, Balanța își dorește să lucreze într-un parteneriat în care fiecare ascultă și ține cont de puctul de vedere al celuilalt. Chiar dacă asta poate să creeze fricțiuni din când în când, dacă cei doi învață să coopereze, Berbecul poate să-și asume acțiunea în prima linie, în timp ce Balanța își poate asuma partea de comunicare internă și relațiile cu clienții.

Berbec – Scorpion

Cel mai mare dușman al focului este apa, iar când pui Berbecul – semn de foc – într-o relație profesională cu Scorpionul – semn de apă – poți vedea cum totul se stinge. În timp ce Berbecul împinge continuu lucrurile înainte către atingerea scopurilor, Scorpionul este înclinat să se lase pradă emoțiilor. Comunicarea poate să devină o adevărată problemă între acești doi parteneri profesionali, făcând progresul în carieră dificil. Berbecul este, de asemenea, recunoscut pentru felul său de a fi foarte direct, fără prea multă considerație pentru sentimentele celorlalți, în vreme ce Scorpionul este foarte ușor de rănit. Dacă nu au grijă, cei doi pot să strice, din cauza proastei comunicări, tot ce au creat împreună.

Berbec – Săgetător

Împărtășind același semn – focul – Berbecul și Săgetătorul se înțeleg în cele mai multe aspecte, inclusiv în cele privind cariera. Berbecul este atât de orientat spre îndeplinirea obiectivelor încât nu are răbdare pentru detalii. În mod similar, Săgetătorul riscă să spună și să facă lucruri greșite, în scopul de a ajunge mai repede la rezultat. Cei doi știu la ce să se aștepte unul din partea celuilalt și sunt mulțumiți că se pot concentra pe obiectivul principal al muncii lor și nu trebuie să-și bată capul cu detaliile minore de relaționare. Împreună au realizări deosebite.

Berbec – Capricorn

Berbecul și Capricornul au o relație dificilă, ceea ce se reflectă și în raporturile lor profesionale. Berbecul este condus de Marte și vrea să înainteze repede către scopurile propuse. Capricornul, guvernat de Saturn, este mai așezat. În timp ce Berbecul caută soluția cea mai modernă, cea mai creativă pentru orice problemă, Capricornul vrea să meargă de fiecare dată pe soluțiile verificate, pe drumurile bătătorite. Disputele pot duce la frustrare în timp ce fiecare luptă să păstreze controlul. Este nevoie de mari eforturi și de mult compromis, dar chiar și așa, o relație profesională între cei doi are șanse mici să fucnționeze.

Berbec – Vărsător

Berbecul și Vărsătorul formează un cuplu neobișnuit în muncă, dar pot găsi puncte de compatibilitate dacă se pun de acord în privința direcției de urmat. În carieră, Berbecul este setat pe „repede înainte', în vreme ce Vărsătorul poate deveni creierul operațiunii, inventatorul soluțiilor noi și al rezolvărilor strălucite. Cei doi pot lucra perfect împreună dacă își acceptă unul altuia modul specific de a gândi și de a lucra. Vărsătorul poate să preia rolul celui care vine cu ideile, iar Berbecul, cu energia lui, poate să vină cu propria contribuție concretă creatoare la îndeplinirea lor.

Berbec – Pești

Berbecul și Peștii pot intra în blocaj atunci când trebuie să facă ceva împreună, primul fiind semn de foc iar al doilea, semn de apă. Nevoia Peștilor de a-și regla mereu emoțiile pot să-i dea Berbecului sentimentul că este întârziat în acțiunea sa directă, orientată către realizarea scopului. Celor două semne le este greu să cadă de acord în vreo privință. De la treaba concretă care trebuie făcută, până la modul în care să o facă – totul este prilej de dispută sau, cel puțin, de proastă comunicare. Pentru Pești, semnificațiile subtile sunt foarte importante, în vreme ce Berbecul n-are timp de așa ceva.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii