Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Recunoaște: unii bărbați te atrag ca un magnet. Nu știi ce anume au în comun cei de care te poți îndrăgosti ușor, dar ai observat de-a lungul timpului trăsături comune. Sigur că și tu ai anumite preferinţe pe care le cauţi instinctiv la un bărbat atunci când vrei să începi o relaţie. Fără să îți dai seama cum se întâmplă acest lucru, ajungi să constaţi că ai ales omul care te completează și cu care rezonezi. Dar ce faci atunci când îți place mult un bărbat și nu știi cum să îl cucerești? Răspunsul e simplu: află ce zodie e! Iată cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie: 

Berbec – E un tip puternic, plin de el, dar îi place la nebunie să protejeze o femeie, să o alinte. Dacă vrei să îl cucerești, aprobă-l cu blândeţe, susţine-i ideile și dovedește-i că se poate baza pe tine în orice situație.

Taur – E pasional, puternic, stabil emoțional, dar și financiar. Taurului îi place să acumuleze atât valori materiale, cât și sentimente. Nu caută aventuri, de aceea e bine să-i dovedești fidelitatea ta. Arată-i că ești hotărâtă să îți asumi o relație și sigur va fi al tău.

Gemeni – bărbatul geamăn e un cuceritor înnăscut. Îi place ca femeile să fie la picioarele lui, așa că îi va fi ușor să se joace cu tine. Dacă vrei să fie al tău, ai grijă la jocul lui seductiv. Intră în el, dar nu ceda din prima, altfel va crede că ești o pradă ușoară.

Rac – bărbaţii acestei zodii sunt familiști, iubitori și devotaţi. Dacă vrei să îl cucerești arată-i seriozitatea și disponibilitatea ta doar pentru el. Nu îi place să împartă, e posesiv, așa că e important să îi fii mereu fidelă și să îi înţelegi sentimentele.

Leu – un bărbat născut să fie lider, în familie și în societate. Dacă vrei să-i fii alături, va trebui să te supui dorinţelor sale. Este iubitor și generos dacă îi faci pe plac și te va face fericită.

Fecioară –reprezentanţii acestei zodii sunt dificili și tipicari. Vor ca totul să fie pe placul lor, sunt mofturoși, dar pot fi cuceriţi cu multă răbdare și iubire. Apreciază mult aspectul fizic, de aceea e bine să arăţi impecabil dacă vrei să cucerești un bărbat din zodia fecioarei.

Balanţă – este echilibrat, calm, dar dacă îl enervezi s-ar putea să nu mai vrea să te vadă niciodată. Ca să îl cucerești, arată-i că îl valorizezi, admiră-l, laudă-l în public.

Scorpion– ar face orice să își atingă scopul, iar dacă te place te va cuceri el. Nu îi plac femeile insistente, admiră frumuseţea interioară și exterioară. Arată-i că îl placi, dar lasă-l pe el să facă primul pas.

Săgetător– glumeţ, spontan și aventurier din fire, săgetătorului îi place să fie curtat. Se simte important atunci când o femeie îl place. Este ușor de cucerit, iar dacă ajunge să se îndrăgostească poate deveni și fidel.

Capricorn – îi place să fie în centrul atenţiei, să se afle pe primul loc în societate. Femeia de lângă el trebuie să fie frumoasă, deșteaptă ca să se poată lăuda cu ea. Îi place să fie divinizat, de aceea va aprecia laudele tale la adresa calităţilor lui deosebite.

Vărsător – un amestec de mister și empatie, vărsătorul apreciază femeile inteligente. Îl poţi cuceri mai degrabă prin cunoștinţele tale decât prin aspectul fizic, dar dacă îl dezamăgești devine detașat și rece.

Pești – se hotărăște greu să intre într-o relație, dar atunci când o face nu mai are puterea să iasă din ea. Dacă reușești să îl faci să te iubească, peștele îţi va fi mereu fidel și recunoscător. Tot ce trebuie să faci este să îl susții, să îl încurajezi pentru că nu are încredere în el, iar uneori chiar așteaptă să faci tu primul pas.

foto: Shutterstock

Citește și:

Care este cea mai mare frică a ta în funcție de zodie?

Cum scapi de monotonia din dormitor? Trucurile care readuc pasiunea în cuplu

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii