Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Scorpionul

Când Racul și Scorpionul sunt într-o relație romantică, sunt implicate energii ale unor zodii intens emoționale. Asemenea zodii fac adesea o combinație bună, forța fiecăruia compensând slăbiciunea celuilalt. Aceste semne simt o atracție sexuală puternică și, atunci când sunt împreună, temperatura mediului crește. Racul și Scorpionul au multe în comun iar relația lor are un mare potențial de forță și pasiune.

Racului și Scorpionului le place să cumpere lucruri împreună și să-și creeze un spațiu confortabil: Racul tânjește după siguranță, Scorpionul, după putere. Ambii își ocupă mintea cu obiective privind lucrurile și resursele casnice, inclusiv economii și moșteniri. De vreme ce ambii sunt preocupați de casă și sunt loiali familiei, Racul și Scorpionul se completează bine. Amândoi văd viața ca pe un exercițiu de conexiune umană profundă și emoțională.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Scorpionul este guvernat este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Datorită influenței lui Pluto, această combinație este puternică, dar reprezintă și un echilibru de energie masculină și feminină. Aceste două semne puse împreună reprezintă baza cojmpletă a relației umane – Luna alimentează cu dragoste, iar marte, cu ambiție și pasiune. Luna și Marte se înțeleg bine; Luna este orientată spre creștere și renaștere, iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul, influențat de energia lui Marte, este arzător și intens, iar Racul sentimental este atras de aceste însușiri. La rândul său, Scorpionul adoră grija și atenția pe care i le oferă Racul influențat de Lună.

Racul și Scorpionul sunt, ambii, semne de Apă. Ambii sunt profunzi și, ca în cazul oceanului, niciodată nu poți să vezi în sufletul lor până la fund. Racul și Scorpionul se pot retrage mai mult, și mai mult în sine pentru ca, deodată, să izbucnească în afară cu o forță intimidantă. Loialitatea dintre acești doi parteneri, mulțumită nevoii lor de siguranță emoțională.

Dar, în vreme ce Racul își dedică energia familiei și casei, scorpionul se fixează mai mult asupra nuanțelor vieții, asupra intențiilor secrete din spatele acțiunii altora și asupra puterii pe care ar putea-o exercita în plan emoțional asupra celorlalți. Scorpionul poate să-l ducă pe Rac într-o călătorie la suprafața lucrurilor în timp ce sufletul deschis al Racului îl poate învăța pe Scorpion că nu tebuie să se teamă de sentimente. Scorpionul apreciază simțul practic al Racului, iar Racul savurează gelozia Scorpionului, ca pe o dovadă de dragoste și interes.

Racul este un semn cardinal, iar Scorpionul este un semn fix. Odată ce acest cuplu are o dorință, aceasta se va împlini. Totuși, dacă opiniile lor diferă, mare grijă! Racul este cel care va începe cearta iar Scorpionul, ultimul care să-i pună capăt. Racul pare să acționeze ca partener dominant și, de cele mai multe ori, reușește să facă lucrurile în felul său, dar acest raport de forțe nu e bătut în cuie. Uneori, Scorpionul nici măcar nu e de acord cu dezacordul, doar se preface. Nici Racul, nici Scorpionul nu se dau înapoi de la a folosi manipularea emoțională ca să se revanșeze.

Decât să lase neînțelegerile și resentimentele să coacă, acești doi parteneri ar face mai bine să discute și să stabilească ce este mai important pentru ei, ca să poată ajunge la un compromis echitabil. Odată ce Racul și Scorpionul învață să aibă încredere unul în altul, pot să realizeze aproape orice împreună. Această relație va eșua doar dacă cei doi parteneri se încăpățânează până la capăt și refuză să se pună de acord.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Scorpion? Echipa puternică pe care o fac împreună când se pun de acord asupra obiectivelor. Când Racul realizează că Scorpionul este un partener de drum lung și că relația lor este una emoțională și productivă, relația lor înflorește. Hotărârea lor dă o putere formidabilă relației.
Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii