Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii este determinată decisiv de natura casnică și emoțională a acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Racului

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Berbecul

Racul și Berbecul într-o legătură amoroasă? Este un caz tipic în care contrariile se atrag. Berbecul este repezit și flamboaiiant, în timp ce Racul e sensibil și emoțional. Berbecul poate fi și el emoțional, în felul său impetuos, ceea ce îl copleșește pe Rac. Deși de obicei Racul preferă s-o ia încet într-o realție, abordarea directă a Berbecului ar putea să-l stimuleze. Berbecului, pe de altă parte, i s-ar putea părea atrăgătoare sensibilitatea Racului. Problemele pot să apară atunci când dispoziția schimbătoare a Racului sau agresiunea Berbecului întrec măsura. Ambii trebuie să-și facă timp să-și asculte și să-și înțeleagă partenerul.

Racul este dedicat casei, pe când Berbecul este dedicat lui însuși. Un punct comun al acestor două zodii este acela că sunt foarte protective cu cei pe care-i iubesc. Racul consruiește cazemate în jurul alor lui atunci când ceva îi amenință, iar Berbecul își folosește toată forța și furia pentru a-i proteja. Racul îi oferă Berbecului confortul vieții de acasă. Uneori își idealizează partenerul dar poate să fie și posesiv ceea ce îl va agasa pe independentul Berbec. Berbecul trebuie să-l asigure pe Rac de dragostea și grija lui.

Berbecului i-ar prinde bine să învețe să-l asculte pe Rac care, cu intuiția lui, îl poate feri de greșeli stupide pornite din obiceiul Berbecului de a acționa fără să se gândească prea mult.

Berbecul esteguvernat de Marte; Racul, de Lună. Marte este zeul războiului, iar berbecul este un soldat care merge la luptă cu pieptul înainte. Natura pasională, deschisă a Berbecului îl fascinează pe Rac care este emoțional dar tinde să-și internalizeze emoțiile. Berbecul îl poate ajuta pe Rac să se exteriorizeze, să se exprime.

Luna controlează mareea și afectează multe aspecte ale vieții, mai ales pe cele emoționale. Racul lucrează mai bine din umbră, în timp ce Berbecul este cel care iese înfață. Racul care sentimental îl poate învăța pe Berbec s-o ia mai încet și să se bucure de tihnă, înainte de a se repezi spre experiențe noi.

Berbecul este semn de Foc; Racul este semn de Apă. Aceste două semne pot face o combinație reușită atunci când pun la un loc emoțiile și acțiunea. Racul îl poate determina pe Berbec să reducă ritmul și să fie mai blând, în timp ce berbecul îi poate arăta Racului cum să iasă din când în când din carapacea lui. Racul, însă, poate să manipuleze emoțional – uneori e prea multă apă care amenință să-i stingă Berbecului entuziasmul. În mod reciproc, prea mult foc poate duce la evaporarea apei, ceea ce s-ar traduce printr-o volatilitate emoțională periculoasă din partea Racului. În timp, cei doi vor reuși să se cenzureze instinctiv ca să nu depășească măsura.

Racul și Berbecul sunt ambii semne cardinale. Ambii sunt caracterizați prin inițiativă, dar trebuie să învețe să colaboreze. La suprafață, Berbecul e lider, dar Racul are rolul în conducere, prin controlul emoțional și prin abilitatea de a cântări situația. Racul este mai dispus la compromis, în timp ce Berbecul se încăpățânează – deci Racului îi va reveni mai mereu rolul de a ceda.

Care este cel mai bun aspect în relația Berbec-Rac? Odată ce acceptă că sunt în aceeași echipă, combinația între foc și apă funcționează bine. Berbecul iese la înaintare iar Racul îl susține din spate. Fiecare dintre parteneri poate furniza ceea ce-i lipsește celulilalt, iar relația va funcționa în deplină egalitate.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii