Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii este determinată decisiv de natura casnică și emoțională a acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Racului

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Berbecul

Racul și Berbecul într-o legătură amoroasă? Este un caz tipic în care contrariile se atrag. Berbecul este repezit și flamboaiiant, în timp ce Racul e sensibil și emoțional. Berbecul poate fi și el emoțional, în felul său impetuos, ceea ce îl copleșește pe Rac. Deși de obicei Racul preferă s-o ia încet într-o realție, abordarea directă a Berbecului ar putea să-l stimuleze. Berbecului, pe de altă parte, i s-ar putea părea atrăgătoare sensibilitatea Racului. Problemele pot să apară atunci când dispoziția schimbătoare a Racului sau agresiunea Berbecului întrec măsura. Ambii trebuie să-și facă timp să-și asculte și să-și înțeleagă partenerul.

Racul este dedicat casei, pe când Berbecul este dedicat lui însuși. Un punct comun al acestor două zodii este acela că sunt foarte protective cu cei pe care-i iubesc. Racul consruiește cazemate în jurul alor lui atunci când ceva îi amenință, iar Berbecul își folosește toată forța și furia pentru a-i proteja. Racul îi oferă Berbecului confortul vieții de acasă. Uneori își idealizează partenerul dar poate să fie și posesiv ceea ce îl va agasa pe independentul Berbec. Berbecul trebuie să-l asigure pe Rac de dragostea și grija lui.

Berbecului i-ar prinde bine să învețe să-l asculte pe Rac care, cu intuiția lui, îl poate feri de greșeli stupide pornite din obiceiul Berbecului de a acționa fără să se gândească prea mult.

Berbecul esteguvernat de Marte; Racul, de Lună. Marte este zeul războiului, iar berbecul este un soldat care merge la luptă cu pieptul înainte. Natura pasională, deschisă a Berbecului îl fascinează pe Rac care este emoțional dar tinde să-și internalizeze emoțiile. Berbecul îl poate ajuta pe Rac să se exteriorizeze, să se exprime.

Luna controlează mareea și afectează multe aspecte ale vieții, mai ales pe cele emoționale. Racul lucrează mai bine din umbră, în timp ce Berbecul este cel care iese înfață. Racul care sentimental îl poate învăța pe Berbec s-o ia mai încet și să se bucure de tihnă, înainte de a se repezi spre experiențe noi.

Berbecul este semn de Foc; Racul este semn de Apă. Aceste două semne pot face o combinație reușită atunci când pun la un loc emoțiile și acțiunea. Racul îl poate determina pe Berbec să reducă ritmul și să fie mai blând, în timp ce berbecul îi poate arăta Racului cum să iasă din când în când din carapacea lui. Racul, însă, poate să manipuleze emoțional – uneori e prea multă apă care amenință să-i stingă Berbecului entuziasmul. În mod reciproc, prea mult foc poate duce la evaporarea apei, ceea ce s-ar traduce printr-o volatilitate emoțională periculoasă din partea Racului. În timp, cei doi vor reuși să se cenzureze instinctiv ca să nu depășească măsura.

Racul și Berbecul sunt ambii semne cardinale. Ambii sunt caracterizați prin inițiativă, dar trebuie să învețe să colaboreze. La suprafață, Berbecul e lider, dar Racul are rolul în conducere, prin controlul emoțional și prin abilitatea de a cântări situația. Racul este mai dispus la compromis, în timp ce Berbecul se încăpățânează – deci Racului îi va reveni mai mereu rolul de a ceda.

Care este cel mai bun aspect în relația Berbec-Rac? Odată ce acceptă că sunt în aceeași echipă, combinația între foc și apă funcționează bine. Berbecul iese la înaintare iar Racul îl susține din spate. Fiecare dintre parteneri poate furniza ceea ce-i lipsește celulilalt, iar relația va funcționa în deplină egalitate.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Taurul

Un Taurul într-o relație romantică cu un Rac este, de obicei, o combinație foarte bună. Aflați la două zodii distanță, au între ei legături karmice și o comunicare specială. Aceste două semne au multe în comun: ambii prețuiesc securitatea în relație, mai mult ca orice. Ambii tind să fie grijulii – Racul, la nivel emoțional; Taurul, cu răsfățul material. Sunt atașați de casă și prețuiesc o noapte liniștită sau mai puțin liniștită petrecută acasă, cu partenerul.

Parteneriatul Taur-Rac tinde să fie unul fericit, datorită nevoii ambilor de siguranță și confort. Ambii își doresc un cămin solid, profesii bune, mâncare bună. Au, de obicei, acea familie cvasi perfectă pe care și-o dorește toată lumea, cu legături strânse și reușite în plan practic.

Singura lor problemă apare când Taurul insistă să facă ceva în felul său, iar Racul se posomorăște. Taurul trebuie să înțeleagă sensibilitatea Racului iar Racul trebuie să aleagă încrederea și comunicare deschisă în locul șantajului emoțional.

Taurul este condus de planeta Venus, a iubirii; Racul, de Lună, responsabilă cu emoțiile. Ambele corpuri cerești au energie feminină. Deseori, Racul ține în el emoții negative care răbufnesc la un moment dat. De aceea este atrás de natura deschisă, onestă a Taurului. Așa cum Luna controlează toate legăturile de pe Pământ, Racul manipulează subtil, în plan emoțional pe cei cu care are relații de naturi diverse. Altfel, cei doi sunt destul de sentimentali și preferă să se bucure unul de altul decât să iasă în societate.

Taurul e semn de Pământ; Racul, semn de Apă. Apa și pământul sunt compatibile, sunt concrete și tangibile. Ca semn de apă, Racul este născut să hrănească un semnb de pământ cum este Taurul, să-i asigure resursele necesare dezvoltării. La rândul lui, Taurul oferă stabilitate și soliditate, este un partener pe care te poți baza la bine și la rău. Taurul îl poate ajuta pe Rac să se stabilizeze emoțional. Racul un trebuie să abuzeze emoțional de Taur, pentru că aceasta s-ar putea declara într-o zi obosit și sătul.

Taurul este semn fix; Racul este semn cardinal. Taurul are tabieturi și practici fixe. Ca să un mai vorbim de opinii! Dar asta poate să inspire încredere Racului care se teme de tot ce este nesigur și schimbător. La rândul lui, Racul poate aduce prosmețime relației și poate iniția proiecte noi pe care Taurul le va susține cu toată puterea.

Care este cel mai bun aspect al relației Taur-Rac? Echipa solidă și de încredere pe care o formează. Ambele semn sunt de nădejde și sunt orientate spre viața domestică. Interesul lor comun pentru confort, siguranță și stabilitate face relația lor să fie una durabilă.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Gemenii

O relație dintre un Geamăn și un Rac este un lucru cel puțin curios. Sensibil și emoțional, Racul are dificultăți în a comunica clar, iar comunicarea clară este caracteristica principală a Geamănului. Stilul curtenitor și cavaleresc al Geamănului ar putea să-l încurajeze pe Rac să iasă din carapace mai ușor ca de obicei. Racul, la rândul lui, l-ar putea determina pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să aprecieze tihna și lumea care-l înconjoară. Dacă Geamănul nu-I oferă siguranța și atenția de care are nevoie, Racul se resimte și de aici pot să apară problemele. Felul atât de diferit în care cei doi abordează viața face necesar un effort special de înțelegere și acceptare reciprocă.

Racul este orientat spre casă și gospodărie, în timp ce Geamănul este un liber cugetător. Pentru Rac, Geamănul poate să întruchipeze cavalerul pe cal alb; Racul oferă tipul lui de protecție caldă, casnică. Racul îi va oferi Geamănului confort, îngrijire, atenție; problema este că Geamănul nu prea observă și nu prea ține la spațiul în care trăiește. Racul este foarte intuitiv și menține o legătură aproape paranormală cu cei pe care îi iubește, dar poate să meargă până la a fi posesiv și dependent. Or, pentru Geamăn, un laț, o greutate atașată de el poate să fie ceva sâcâitor. Trebuie să aibă grijă să-l asigure pe Rac de stabilitatea și seriozitatea lui în relație și atunci Racul îi va lăsa libertatea necesară.

Geamănul este guvernat de mercur, planeta comunicării; Racul este guvernat de Lună, care reprezintă emoțiile. Racul tinde să-și reprime stările emoționale până când dă pe dinafară, invidiindu-l sincer pe Geamăn pentru puterea lui de a se exterioriza. Gemenii pot beneficia de abordarea intuitivă a Racului, atât de diferită de spontaneitatea cunoașterii specifică lui. Racul poate să-l determine pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să se bucure pe îndelete de darurile vieții.

Gemenii sunt semn de Aer; Racul este semn de Apă. Dacă pot lucra împreună, pot realiza lucruri deosebite – până la urmă, idealul este să încorporezi emoția într-un demers intelectual. Dificultatea este în a învăța regulile cooperării. Cei doi pornesc din poziții atât de diferite încât, la început, ai crede că nu au nimic în comun. Natura emoțională a Racului poate stinge uneori entuziasmul Geamănului; ritmul ridicat al Geamănului îl poate face pe Rac să se simtă lăsat în urmă. Echilibrul vine din discuțiile mici, punctuale care să dezamorseze din paroape în aproape tensiunile și să anuleze distanțele în timp real.

Geamănul este un semn mobil; Racul este un semn cardinal. Surpriză, tmidul Rac este cel cu inițiativele; proiectul, însă, va fi dus rapid la îndeplinire cu contribuția majoră a Geamănului. În felul lui, fiecare tinde să conducă, deși niciunul nu are tendințe dictatoriale și nu-și dorește neapărat să fie în lumina reflectoarelor. Până la urmă, vor prelua conducerea pe rând, fiecare răspunzând de etapa care-I solicită atuurile proprii.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Rac? Odată ce le intră bine în cap că sunt aliați, pot aspira să ajungă la cote înalte împreună. Geamănul gândește cu anticipație iar Racul îl susține din spatele scenei. Fiecare dintre cei doi parteneri este capabil să-I ofere celuilalt ce-I lipsește iar asta face relația să fie una foarte satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Racul

Când se întâlnesc doi Raci, între ei se leagă o relație foarte emoțională și intimă, ferită de ochii lumii. Un astfel de cuplu este foarte loial și devotat. Fiecare va învăța și va accepta schimbările de dispoziție ale celuilalt și se vor ajuta reciproc să-și depășească momentele de indispoziție. Amândoi vor simți confort și satisfacție în relația lor care va constitui refugiul din calea agitației zilnice. Acești parteneri sunt credincioși și grijulii, înțelegător fiecare cu nevoile celuilalt. Sunt foarte preocupați de casă și dau un sens familiei, mai ales atunci când terc peste obiceiul de a-și plânge de milă și de a manipula emoțional.

Locul unui Rac este acasă. Odată ajuns în siguranță acasă, Racul cel posac poate să uite de lumea de afară și să nu-i mai pese de părerea celorlalți, ci doar de ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale casei lui. Pentru că ambii prețuiesc valorile și posesiile materiale, cei doi Raci se vor înțelege și se vor consulta întotdeauna în vederea achizițiilor importante.

În relațiile cu ceilalți, fiecare dintre cei doi Raci va avea în celălalt un aliat necondiționat. Schimbările lor de dispoziție, dacă nu se sincronizează, pot da naștere la sentimente rănite. Acest lucru împreună cu tendința de manipulare și șantaj emoțional pot constitui este punctul slab al relației lor.

Racul este guvernat de Lună, planeta marilor emoții. Practic, fiecare fază a Lunii poate să afecteze în mod specific dispoziția și reacțiile emoționale ale Racului. Luna, însă, este cea care îi dă Racului instincte materne puternice și o energie protectivă puternică. Această energie îl ajută să creeaze un mediu cald și sigur în cămin și în familie făcând din acestea cel mai sănătos cuib al dragostei.

Racul este semn de Apă. Insctinctul și emoțiile conduc într-un cuplu format din doi nativi în Zodia Racului. Odată cu această puternică percepție intuitivă vine și o oarecare fragilitate. Atunci când Racul se teme sau se simte copleșit, propriile emoții îl sperie, așa încât are tendința să și le ascundă. Celălalt Rac nu suportă să-și vadă tăiat accesul la emoțiile partenerului și, dacă nu are loc o discuție deschisă, bazată pe încrederea obișnuită dintre cei doi, situația poate să-I înstrăineze. Ceea ce le trebuie este o scurtă pauză în doi, un timp pe care să și-l petreacă împreună, departe de restul lumii, pentru a-și reface comunicările subtile.

Racul este un semn cardinal. Contrar părerii superficiale că Racul dă mereu înapoi, de fapt, acesta este un inițiator de acțiune iar capacitatea lui de a se izola în lumea proprie este un scut împotriva stresului și temerilor.

Cu atât mai puțin vor da înapoi cei doi Raci unul în fața celuilalt. Obișnuiți deja cu comunicarea intuitivă și emoțională, vor cere unul altuia ceea ce își doresc. Important este ca acest du-te-vino de emoții să fie echilibrat, adică fiecăruia să-I vină rândul să ceară și să ofere.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi nativi în Zodia Racului? Devotamentul necondiționat și legătura emoțională profundă dintreei. Cei doi parteneri se protejează unul pe altul și își apără dragostea de orice ar putea s-o amenințe din afară; și chiar dacă n-o amenință nimic, ei tot se vor izola într-o măsură, ceea ce îi convine și unuia și celuilalt. Împreună ei își vor crea micul lor paradis acasă, în familie.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Leul

Când un Rac și un Leu formează un cuplu, ei știu cum să-și satisfacă unul altuia nevoile emoționale. Ambele semne cer dedicație și grijă, dar, în timp ce Racul caută stabilitate și armonie emoțională, Leul are nevoie de pasiune și admirație sinceră. Amândoi sunt foarte loiali, până la limita de a deveni posesivi: Racul, de dragul siguranței; Leul, din nevoia de încredere în sine. Amândoi sunt angajați și hotărâți în conexiunile puternice. De vreme ce dorințele lor sunt similare, un Rac și un Leu apreciază la valoarea maximă uniunea dintre ei.

Atât Racul cât și Leul preferă confortul și siguranță și amândoi o preferă la un nivel înalt. Racul și Leul iubesc un cămin confortabil și o familie unită. Leul contribuie cu flerul și cu pasiunea; Racul, cu instinctul lui protectiv. Leul este cel mare, cel puternic, cel îndrăzneț din cuplu, imaginea măreției și a statutului social. Deoarece ambele semne sunt foarte hotărâte, cei doi parteneri trebuie să lucreze cu atenția asupra capacității lor de a se înțelege și accepta unul pe celălalt.

Luna cea intens emoțională guvernează Racul în timp ce Leul este guvernat de Soarele strălucitor și îndrăzneț. Soarele este orientat spre ego, spre sine, radiind lumină și căldură, energie și entuziasm. Luna este orientată spre grijă, spre crearea și menținerea conexiunilor. Această combinație de energie masculină și feminină este motivul pentru care Soarele și Luna se adoră și se susțin într-o asemnea măsură. Soarele reprezintă viața; Luna reprezintă cultivarea și creșterea. Atâta timp cât cei doi reușesc să aprecieze tocmai diferențele dintre ei, relația este una pozitivă.

Racul este un semn de Apă; Leul este un semn de Foc. Leul, cu energia lui arzătoare, se îndreaptă în direcția din care vin prețuirea și admirația, în timp ce Racul caută mai mult siguranța și stabilitatea. Ambelor semne le place să ia conducerea, dar fiecare va fi lider dintr-un punct de vedere. Un puține dispute se nasc din aceste diferențe. Atâta timp cât Leul și Racul un iau ca garantată relația lor, atâta timp cât au grijă să se reasigure unul pe altul în manieră practică și / sau romantică în privința importanței relației, pot să găsească în mod fericit o cale de mijloc.

Racul este un semn cardinal: Leul, un semn fix. Sub stres, Leul poate deveni categoric și încăpățânat, iar Racul poate să-și pună în acțiune forța lui subtilă de manipulare. Racul este inițiatorul planului iar Leul este cel care nu se lasă până un vede planul îndeplinit.

Dacă are de ales, Racul preferă o viață liniștită și așezată, un are nevoie de lumina reflectoareleor. Leul, pe de altă parte, simte nevoia să iasă din rutină, să aibă experianțe noi și neașteptate. Dacă Racul și Leul se angajează într-o relație serioasă, fiecare dintre ei poate să-și urmeze propriile tendințe și, în același timp, să se dedice fără rezerve unul altuia. Dacă intențiile lor sentimantale un sunt clarificate, ei pot trăi într-un carusel emoțional extenuant. Racul, ascuns sub aparența lui liniștită, poate să fie manipulatorul din umbră, manevrându-l emoțional pe Leu, când i se pare util să facă asta.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și un Leu? Angajarea lor sinceră în relație. Împreună, cei doi pot să împărtășească sentimente pozitive, sănătoase de susținere reciprocă. Ceilalți îi văd ca pe un cuplu câștigător iar nevoia lor de siguranță emoțională îi determină pe amândoi să cultive armonia.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Fecioara

Când un Rac și o Fecioară sunt într-o relație, ei vor fi ancorați în realitate, în aspectele concrete ale vieții. Aceasta este o relație cu un puternic potențial de a deveni din ce în ce mai bună cu trecerea anilor. Ambele zodii sunt orientate spre disciplină și eficiență. Prtenerii sunt sinceri și devotați unul altuia, împărtășind cele mai importante scopuri în viață. Racul și Fecioara se admiră sincer: Fecioara respectă forța liniștită a Racului și dedicația acestuia, în timp ce Racul apreciază inteligența și capacitatea de adaptare a Feciaorei.

Startul relației poate fi lent, dar legătura lor se întărește cu timpul. Cuplul Rac-Fecioară se mândrește cu bunul-simț și cu prevalența principiilor asupra inconsecvenței și superficialității. Iubesc confortul material pe care îl obțin din muncă susținută și onestă.

Norii pot să apară atunci când Fecioara devine prea critică rănind sentimentele Racului. Racul trebuie să înțeleagă că aceasta este natura perfecționistă a Fecioarei care observă orice detaliu, fără intenția de a-și discredita partenerul.

Fecioara se poate zburli în fața încăpățânării Racului, dar, până la urmă, va ajunge să-i aprecieze consecvența. Fecioara va impulsiona Racul să-și îmbrățișeze pasiunile și interesele pe care, altfel, Racul este tentat să le lase mereu pe planul doi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Mercur, planeta comunicării guvernează Fecioara. Deși sunt două planete cu energii diferite, ele sunt ambele în vecinătatea Soarelui pe harta astrologică. Luna are o influență maternă, este orientată spre cultivare și creștere, două dintre preocupările esențiale pentru Rac. Mercur încurajează comunicarea și are o energie androgină – Fecioara se adaptează și adoptă acel tip de energie care servește mai bine scopului propus.

Fecioara are o abordare mai intelectuală asupra vieții (mai ales prin comparațție cu emoționalul Rac), dar rămâne destul de intuitivă încât să perceapă emoțiile celuilalt. Este bine pentru Rac, de vreme ce Fecioara poate să rezoneze cu devotamentul și împlinirea în plan familial dacă asta este dorința partenerului ei.

Racul este semn de Apă; Fecioara este semn de Pământ. Fecioara este ancorată în realitate și prețuiește confortul material și achizițiile. Racului și Fecioarei le polace să se înconjoare de lucruri frumoase și de bună calitate. Semnele de apă se încred în sentimente și intuiție, făcând din Rac partenerul emotiv al cuplului. Alături de dorința lor de prosperitate, cei doi își doresc o casă confortabilă, pusă la punct, ceea ce devine pentru acest cuplu un scop principal împărtășit. Racul și Fecioara sunt o pereche practică, iar pierderea controlului nu intră pe lista riscurilor pentru ei.

Racul este un semn cardinal; Fecioara este un semn mobil. În timp ce Racul demarează acțiunea, Fecioara se preocupă de schimbarea rutinei, de rotirea respunsabilităților și de rezolvarea provocărilor. Fiind foarte adaptabilă, Fecioara își va găsi întotdeauna locul în planurile Racului. Fecioara va reține intențiile Racului și va veni într-o zi cu soluția, chiar dacă Racul, între timp, a trecut mai departe, la alt plan.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Fecioară? Dedicația lor de a lucra împreună în același scop. Ambii parteneri iubesc viața stabilă de acasă și căminul confortabil și bine aranjat. Se susțin reciproc în ceea ce-și propun, iar cuplul lor este unul foarte compatibil.
Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Balanța

Într-o relație sentimentală, Racul și Balanța își oferă unul altuia lucruri importante care celuilalt îi lipsesc. Ambele zodii caută siguranța într-o relație și vor aprecia interesul pe care-l împătășesc pentru frumusețe și lux, mai ales în privința mediului casnic. Cei doi își pot armoniza frumos energiile dacă decid să lucreze pentru același scop. Relația poate să progreseze lent, iar la început pot avea impresia că nu împărtășesc decât dorința fiecăruia de a avea un partener. Dar, cu cât se vor cunoaște mai bine, cu atât se vor aprecia și se vor respecta mai mult.

Nici Racul, nici Balanța nu se dau înapoi de la manifestarea sentimentelor și ideilor și ambii savurează scenele dramatice pe care le pot crea. Exprimarea sentimentelor și a fericirii sunt importante pentru amândoi, iar cei doi parteneri se completează în multe feluri. Racul apreciază farmecul și tactul Balanței, iar calmul și diplomația acesteia pot tempera chiar și cea mai acută dramă pusă în scenă de Rac. La rândul său, Balanța iubitoare de frumos și armonie, va aprecia instinctul Racului de a crea un cămin sigur și confortabil. Balanța poate ajuta Racul să capete o perspectivă cuprinzătoare asupra faptelor, astfel încât să nu acționeze emoțional, în necunoștință de cauză. În mod reciproc, Racul poate să ajute Balanța să treacă peste proverbiala ei nehotărâre.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei. Acești doi parteneri împărtășesc interesul pentru casă, familie și romantism. În timp ce Balanța este cunoscută pentru natura ei instabilă, nevoia lor de armonie îi va feri, de cele mai multe ori, de conflict. Mai mult decât orice alt tandemn de zodii, acestea două aduc căldură și sentimentul de stabilitate celor de lângă ei. Cu toate acestea, Balanța, a cărei abordare este una intelectuală, poate manifesta snobism și o atitudine superioară, iar Racul, cu natura lui emoțională, se poate simți rănit.

Racul este semn de Apă; Balanța este semn de Aer. Balanța vede viața ca pe un teren de explorare intelectuală, în timp ce percepția Racului este mai concretă, mai tactilă. Racul este cel mai mulțumit atunci când nevoile lui emoționale sunt împlinite, în timp ce Balanța se concentrază doar pe ceea ce o stimulează intelectual. Uneori, acești doi parteneri au dificultăți în a se înțelege unul pe altul. Conflictele pot să apară atunci când Racul pare prea îndărătnic iar Balanța pare provocatoare. Amândoi au de învățat că fiecare vede viața în felul său.

Racul și Balanța sunt semne cardinale. În această relație poate să se manifeste o luptă pentru putere, pentru decizie, pentru ultimul cuvânt. Dacă indecizia Balanței poate să-l irite pe Rac, Balanța poate să-și pună în acțiune farmecul subtil și simțur corectitudinii pentru a se acomoda cu decizia Racului – atât timp cât decizia nu este aceea de a stagna sau de da înapoi. Ambii sunt inițiatori de proiecte și este posibil ca asta să dea naștere la conflict, în condițiile în care inițiativele lor se bat cap în cap.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și o Balanță? Aprecierea lor comună pentru stabilitate și echilibru casnic. Dimensiunea estetică este importantă pentru ei și amândoi apreciază confortul. Gustiurile lor similare fac din acest cuplu unul devotat și armonios.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Scorpionul

Când Racul și Scorpionul sunt într-o relație romantică, sunt implicate energii ale unor zodii intens emoționale. Asemenea zodii fac adesea o combinație bună, forța fiecăruia compensând slăbiciunea celuilalt. Aceste semne simt o atracție sexuală puternică și, atunci când sunt împreună, temperatura mediului crește. Racul și Scorpionul au multe în comun iar relația lor are un mare potențial de forță și pasiune.

Racului și Scorpionului le place să cumpere lucruri împreună și să-și creeze un spațiu confortabil: Racul tânjește după siguranță, Scorpionul, după putere. Ambii își ocupă mintea cu obiective privind lucrurile și resursele casnice, inclusiv economii și moșteniri. De vreme ce ambii sunt preocupați de casă și sunt loiali familiei, Racul și Scorpionul se completează bine. Amândoi văd viața ca pe un exercițiu de conexiune umană profundă și emoțională.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Scorpionul este guvernat este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Datorită influenței lui Pluto, această combinație este puternică, dar reprezintă și un echilibru de energie masculină și feminină. Aceste două semne puse împreună reprezintă baza cojmpletă a relației umane – Luna alimentează cu dragoste, iar marte, cu ambiție și pasiune. Luna și Marte se înțeleg bine; Luna este orientată spre creștere și renaștere, iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul, influențat de energia lui Marte, este arzător și intens, iar Racul sentimental este atras de aceste însușiri. La rândul său, Scorpionul adoră grija și atenția pe care i le oferă Racul influențat de Lună.

Racul și Scorpionul sunt, ambii, semne de Apă. Ambii sunt profunzi și, ca în cazul oceanului, niciodată nu poți să vezi în sufletul lor până la fund. Racul și Scorpionul se pot retrage mai mult, și mai mult în sine pentru ca, deodată, să izbucnească în afară cu o forță intimidantă. Loialitatea dintre acești doi parteneri, mulțumită nevoii lor de siguranță emoțională.

Dar, în vreme ce Racul își dedică energia familiei și casei, scorpionul se fixează mai mult asupra nuanțelor vieții, asupra intențiilor secrete din spatele acțiunii altora și asupra puterii pe care ar putea-o exercita în plan emoțional asupra celorlalți. Scorpionul poate să-l ducă pe Rac într-o călătorie la suprafața lucrurilor în timp ce sufletul deschis al Racului îl poate învăța pe Scorpion că nu tebuie să se teamă de sentimente. Scorpionul apreciază simțul practic al Racului, iar Racul savurează gelozia Scorpionului, ca pe o dovadă de dragoste și interes.

Racul este un semn cardinal, iar Scorpionul este un semn fix. Odată ce acest cuplu are o dorință, aceasta se va împlini. Totuși, dacă opiniile lor diferă, mare grijă! Racul este cel care va începe cearta iar Scorpionul, ultimul care să-i pună capăt. Racul pare să acționeze ca partener dominant și, de cele mai multe ori, reușește să facă lucrurile în felul său, dar acest raport de forțe nu e bătut în cuie. Uneori, Scorpionul nici măcar nu e de acord cu dezacordul, doar se preface. Nici Racul, nici Scorpionul nu se dau înapoi de la a folosi manipularea emoțională ca să se revanșeze.

Decât să lase neînțelegerile și resentimentele să coacă, acești doi parteneri ar face mai bine să discute și să stabilească ce este mai important pentru ei, ca să poată ajunge la un compromis echitabil. Odată ce Racul și Scorpionul învață să aibă încredere unul în altul, pot să realizeze aproape orice împreună. Această relație va eșua doar dacă cei doi parteneri se încăpățânează până la capăt și refuză să se pună de acord.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Scorpion? Echipa puternică pe care o fac împreună când se pun de acord asupra obiectivelor. Când Racul realizează că Scorpionul este un partener de drum lung și că relația lor este una emoțională și productivă, relația lor înflorește. Hotărârea lor dă o putere formidabilă relației.
Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Săgetătorul

Când un Rac se întâlnește cu un Săgetător, cei doi trebuie să aibă răbdare și să dea timp relației să crească și să se coacă. Pe măsură ce relația se dezvoltă, fiecare partener își dă seama că are multe de oferit și de primit. La început, pare că Săgetătorul este doar un căutător de senzații căruia îi place adrenalina iar Racul obține mult mai multă satisfacție din siguranța emoțională. Racul își dorește mai multă angajare decât este dispus Săgetătorul să ofere. Dar, cu trecerea timpului, săgetătorul va învăța să aprecieze suportul emoțional puternic pe care i-l oferă Racul.

Acești doi parteneri, Racul și Săgetătorul, au abordări diferite asupra vieții. Racul trăiește prin emoții și tradiție; Săgetătorul este neliniștit și scotocitor. Emotivitatea Racului poate să fie copleșitoare și greu de suportat pentru Săgetător. Racului poate să i se pară inacceptabilă neliniștea Săgetătorului și interesul acestuia pentru activități exterioare cuplului. Racul îi poate oferi Săgetătorului un cămin stabil, un loc în care se poate retrage în perioada de incubație a planurilor lui. Săgetătorul îi poate oferi Racului puțină diversitate și aventură în viața de zi cu zi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Combinația lor are detoate: grijă și creștere, expansiune, energie feminină și energie masculină; cei doi se susțin unul pe celălalt. Când lucrează într-un scop comun, cei doi parteneri își pot combina energiiile cu efect sporit.

Racul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate, în timp ce Racul are nevoie de siguranță emoțională și stabilitate. Aceste nevoi determină felul în care cei doi abordează viața, proiectele și relațiile. Dacă își prețuiesc conexiunea intimă și prietenia, dacă își respectă unul altuia opțiunile, conflictele lor, de obicei, sunt ușor de rezolvat.

Racul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Săgetătorul se mută de la o idee la alta, de la un proiect la altul, în timp ce Racul este inițiatorul planurilor noi. Racul trebuie să-i acorde partenerului Săgetător libertatea de a explora spații și domenii exterioare relației. Racul poate aduce la îndeplinire indeile mărețe ale Săgetătorului, chiar dacă, între timp, Săgetătorul și-a pierdut interesul pentru ele. Săgetătorul îl învață pe Rac avantajele unei minți deschise față de hotărârea inflexibilă.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Săgetător? Siguranța pe care și-o pot oferi reciproc, cu condiția ca Racul să-l lase pe Săgetător să ofere această siguranță de bună voie. Ei sunt compatibili odată ce se deschid unul față de celălalt și își recunosc unul altuia dreptul la o viziune diferită asupra vieții. Dacă liniile de comunicare rămân deschise și curate, relația lor poate fi una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Capricornul

Un Rac și un Capricorn formează un cuplu în care se întâlnesc la cotele cele mai ridicate tenacitatea și determinarea. Capricornul este orientat spre logică și realism. Racul aduce în relație o șarjă de intensitate emoțională. Cei doi parteneri sunt legați de un respect reciproc solid. În Capricorn, Racul găsește hotărâre iar Capricornul, la rândul său, apreciază consecvența Racului. Aceste două semne diametral opuse în zodiac pot să stabilească între ele o conexiune sigură și de succes.

Această relație se construiește și se dezvoltă pe o fundație solidă de securitate materială și emoțională. Ambele semne manifestă o tendință conservatoare în decizii. Viața nu trebuie să se rezume la muncă încordată – dintre cei doi, Racul este cel care înțelege asta mai bine, reușind astfel să-i ofere Capricornului momente de relaxare ți recompensare acasă, la sfârșitul zilei.

Racul este cel care se îngrijește de păstrarea în bună stare a bunurilor agonisite împreună; tot el, fiind un nostalgic, este cel care se ocupă de păstrarea și arhivarea amintirilor. Capricornul îl îndreaptă pe Rac spre alte domenii de interes, spre lumea exterioară casei și cuplului. Această relație reușește dacă are la bază implicarea de ambele părți și se desfășoară într-un mediu casnic tradițional.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Capricornul este guvernat de Saturn, planeta karmei. Luna emite o energie caldă, feminină, în timp ce Saturn are o energie masculină, rece. Luna este emoțională și grijulie; este orientată spre îngrijirea maternă și intuiție, trăsături esențiale ale Racului. Saturn influențează Capricornul în integritatea lui, în adoptarea disciplinei ca manieră de atingere a scopurilor.

Racul îi poate arăta partenerului Capricorn cum să se bucure de frumusețe și confort. Racului mămos îi place să netezească drumul și să îndulcească viața Capricornului. În mod reciproc, Capricornul poate să tempereze emoțiile Racului, furnizându-i fundațiile solide de care are atâta nevoie. Capricornul îl poate învăța pe Rac să fie mai disciplinat și să iasă din carapace pentru atingerea țelurilor.

Racul este un semn de Apă; Capricornul este un semn de Pământ. Semnele de pământ se concentrează pe posesie; semnele de apă, pe emoție și intuiție, dar și pe nostalgie și frumusețe. Cuplului Rac-Capricorn îi place să se înconjoare de lucruri frumoase. Dorința lor de stabilitate economică și dragostea pentru calitate îi determină să muncească din greu pentru a-și asigura bunăstarea, dar și în alte scopuri comune. Se vor înțelege asupra standardului de viață și asupra achizițiilor mai costisitoare, chiar atunci când le depășesc posibilitățile.

Racul și Capricornul sunt semne cardinale. Amândoi sunt inițiatori activi. Deși acest fapt poate fi catalizatorul unor conflicte, îi poate furniza Capricornului un sprijin emoțional, Racul fiind dedicat în întregime relației. Dispozițiile lor emoționale diferite se completează reciproc – Capricornul excelează în execuția eficientă, iar Racul este mereu prezent când este nevoie de suport emoțional. Aceste semne se vor înțelege bine dacă fiecare îi va permite celulilalt să-și exercite puterea specifică.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și un Capricorn? Devotamentul unuia față de celălalt și modul în care se dedică scopurilor comune. Amândoi sunt iubitori ai frumosului și calității și niciunul nu refuză ideea de a munci din greu ca să le agonisească. De fapt, Capricornul ar alege munca aproape în orice situație. Simțul responsabilității și al moralității pe care îl împărtășesc cei doi parteneri fac ca relația lor să fie una de înaltă compatibilitate.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Vărsătorul

Când Racul și Cancerul sunt într-o relație, poate să fie un caz de atracție între contrarii. Racul are o abordare emoțională față de viață; Vărsătorul, una neobișnuită, neconvențională. În timp ce Racul se retrage adesea în carapacea lui, Vărsătorul profită de orice ocazie ca să se expună, să oragizeze, să coordoneze. Vărsătorului îi place să se afle printre prieteni, în societate. Dacă Racul și Vărsătorul găsesc o cale să-și combine felurile de a fi diferite, pot ajunge oriunde împreună.

Atât Racul cât și Vărsătorul pot fi ambițioși și hotărâți. Le place să-și vadă de drum și nu vor conflicte. Cancerul poate fi de modă veche, atașat de tradiție și rutină, morala lor fiind mai degrabă conservatoare decât progresivă. Vărsătorul, pe de altă parte, este foarte modern și rutina îl plictisește, așa cum îl plictisește uneori confortul după care tânjește Racul. Racul poate fi intrigat de felul în care vede Vărsătorul distracția și se poate simți frustrat de neputința de a ține pasul cu el. Deși Vărsătorului s-ar putea să un-i placă posesivitatea Racului, el va găsi, totuși, confort în baza solidă pe care i-o oferă acesta. Important este s-o și recunoască.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Saturn, planeta karmei, și Uranus, planeta rebeliunii guvernează Vărsătorul. Luna emite o energie caldă, feminină, în timp ce Saturn are o energie masculină, rece. Uranus este cel care răspunde de lucrurile și ideile ieșite din comun. Luna este emoțională și preocupată de îngrijire, de universul domestic, adică universul de bază al Racului. Saturn are de-a face cu munca susținută și cu disciplina necesare pentru realizarea obiectivelor, în timp ce Uranus simbolizează proiecțiile în viitor, ideile vizionare.

Această combinație are mult sens pentru Vărsător, de vreme ce privește mereu spre viitor și nu se ferește să-și murdărească mâinile muncind. Racul îl poate învăța pe partenerul Vărsător intelectual și abil social valoarea impulsului emoțional, iar influența lui feminină va aduce confort și frumusețe căminului. În timp ce Racul predă lecția valoroasă a sufletului deschis, Vărsătorul poate preda și el utilitatea capacității de detașare. Vărsătorul este binecuvântat cu puterea de a-și reevalua căile și scopurile atunci când cursul nu mai este favorabil. Nu neapărat rece, Vărsătorul poate beneficia de căldura Racului, de energia feminină conferită de Lună.

Racul este semn de Apă; Vărsătorul este semn de Aer. Vărsătorul vede viața ca pe un exercițiu intelectual, o permanentă explorare și expansiune a minții. Racul este mai pragmatic. Conflictele pot să apară dacă Vărsătorul se detașează prea mult sau dacă Racul devine prea solicitant emoțional. Iar asta se poate agrava: Racul cere din ce în ce mai mult; Vărsătorul se îndepărtează din ce în ce mai tare. Acceptând că viziunea lor diferă, Racul și Vărsătorul pot merge mai departe și se pot bucura de diversitate, în loc să simtă amenințați de ea.

Racul este un semn cardinal; Vărsătorul este un semn fix. Amândoi perseverează în scopurile lor. Dacă au stabilit un drum, îl urmează până la capăt. Cu această perseverență împărtășită – și dacă ambii prețuiesc cu adevărat relația pe care o au – acest cuplu nu va fi niciodată întors din drum.

Dacă ajung într-un impas, Vărsătorul va descoperi că, în ciuda aparenței de timiditate și interiorizare, Racul este foarte tenace și un se dă în lături de la manipularea emoțională. Vărsătorul ar putea fi deranjat de emotivitatea exagerată a Racului, dar, dacă se angajează la un drum împreună, asta se poate rezolva.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Rac și un Capricorn? Când decid să meargă împreună, sunt o forță imbatabilă. Dacă se decid să-și combine energiile atât de diferite, Racul și Vărsătorul își găsesc fiecare echilibrul și ajung să se distreze tocmai pe seama acestor diferențe, în loc să se confrunte pe câmpul de bătaie.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Peștii

Întâlnirea dintre Rac și Pești este una pozitivă. Ambele zodii sunt tolerante și empatice, iar Peștii se entuziasmează ușor de ideile Racului. Un partener nativ în Pești poate deschide Racului ochii asupra universului creativității și spiritualității. La rândul său, Racul poate fi un ghid, călăuzind Peștii spre împlinirea ideilor aparent utopice. Această pereche poate beneficia de puternica lor legătură emoțională multifațetată.

Racul iubește bunurile materiale, își dorește confort și o casă îndestulată și, uneori, este posibil să nu înțeleagă stilul de viață minimalist al Peștilor. Deși ei par să urmărească obiective diferite în materie de realizări și achiziții, profunzimea emoțională împărtășită de Rac și Pești poate face ca relația lor să fie una benefică.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Jupiter, planeta filosofiei, și Neptul, planeta iluziei și a viselor, guvernează Peștii. Când Luna și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune frumoasă, spirituală. Ambele corpuri cerești vibrează într-o energie caldă, feminină. Împreună, pot forma o relație idealistă, care dă multă semnificație viselor și iluziilor.

Jupiter guvernează, de asemenea, Peștii. Planeta norocului adaugă energie masculină acestei combinații, reprezentând filosofia, expansiunea și excesul. Natura acestei combinații determină relații utopice: intrigile emoționale pot deveni copleșitoare. Emoție, căldură, profunzime, expansivitate – sună prea bine ca să fie adevărat. Deși amândoi cer foarte mult de la relația lor, Racul trebuie să aibă grijă să nu limiteze mobilitatea Peștilor.

Racul și Peștii sunt semne de Apă. Apa fiind un element tangibil, identificabil fizic, Racul și Peștii sunt, în general, foarte compatibili. Peștii sunt făcuți să creeze conexiuni umane și, atunci când sunt puși împreună cu Racul, se adaugă grija și intuiția acestuia. Astfel că această legătură nu se dizolvă în idealism și utopie, salvată fiind de intuiția și stabilitatea Racului. Racul chiar are capacitatea de a înțelege ambiguitatea emoțională a Peștilor și îi poate ajuta să-și stabilizeze natura efemeră. Deși Racul poate să fie obosit de natura instabilă a Peștilor iar Peștii de pot plictisi de egocentrismul Racului, această pereche reușește cu ușurință să găsească o cale de compromis.

Racul este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. Intuitiv în dragoste ca și în viață, Racului îi place să pună lucrurile în mișcare cu o idee bună și un plan solid pe care o să-l pună pe hârtie ca să se poată ține de el. Peștii, pe de altă parte, se orientează mai mult după instinct: vor pierde acel plan imediat ce-l vor prelua din mâna Racului.

Din când în când, Racul trebuie să lase nativul în Pești să se bucure nestingherit de interesele exterioare cuplului și să-și urmeze capriciile. Peștii pot să-i arate Racului că finalizarea este, uneori, o realizare mai importantă decât inițierea, iar compromisul poate să dea satisfacție. Racul și Peștii își completează bine enrgiile și ar trebui să fie compatibili în dragoste.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Rac și Pești? Natura lor emoțională similară. Amândoi au o mare capacitate de emaptică și de compasiune; ambii pot fi foarte buni profesori dar și foarte buni studenți. Se completează și se armonizează foarte bine.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii