Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Capricornul

Un Rac și un Capricorn formează un cuplu în care se întâlnesc la cotele cele mai ridicate tenacitatea și determinarea. Capricornul este orientat spre logică și realism. Racul aduce în relație o șarjă de intensitate emoțională. Cei doi parteneri sunt legați de un respect reciproc solid. În Capricorn, Racul găsește hotărâre iar Capricornul, la rândul său, apreciază consecvența Racului. Aceste două semne diametral opuse în zodiac pot să stabilească între ele o conexiune sigură și de succes.

Această relație se construiește și se dezvoltă pe o fundație solidă de securitate materială și emoțională. Ambele semne manifestă o tendință conservatoare în decizii. Viața nu trebuie să se rezume la muncă încordată – dintre cei doi, Racul este cel care înțelege asta mai bine, reușind astfel să-i ofere Capricornului momente de relaxare ți recompensare acasă, la sfârșitul zilei.

Racul este cel care se îngrijește de păstrarea în bună stare a bunurilor agonisite împreună; tot el, fiind un nostalgic, este cel care se ocupă de păstrarea și arhivarea amintirilor. Capricornul îl îndreaptă pe Rac spre alte domenii de interes, spre lumea exterioară casei și cuplului. Această relație reușește dacă are la bază implicarea de ambele părți și se desfășoară într-un mediu casnic tradițional.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Capricornul este guvernat de Saturn, planeta karmei. Luna emite o energie caldă, feminină, în timp ce Saturn are o energie masculină, rece. Luna este emoțională și grijulie; este orientată spre îngrijirea maternă și intuiție, trăsături esențiale ale Racului. Saturn influențează Capricornul în integritatea lui, în adoptarea disciplinei ca manieră de atingere a scopurilor.

Racul îi poate arăta partenerului Capricorn cum să se bucure de frumusețe și confort. Racului mămos îi place să netezească drumul și să îndulcească viața Capricornului. În mod reciproc, Capricornul poate să tempereze emoțiile Racului, furnizându-i fundațiile solide de care are atâta nevoie. Capricornul îl poate învăța pe Rac să fie mai disciplinat și să iasă din carapace pentru atingerea țelurilor.

Racul este un semn de Apă; Capricornul este un semn de Pământ. Semnele de pământ se concentrează pe posesie; semnele de apă, pe emoție și intuiție, dar și pe nostalgie și frumusețe. Cuplului Rac-Capricorn îi place să se înconjoare de lucruri frumoase. Dorința lor de stabilitate economică și dragostea pentru calitate îi determină să muncească din greu pentru a-și asigura bunăstarea, dar și în alte scopuri comune. Se vor înțelege asupra standardului de viață și asupra achizițiilor mai costisitoare, chiar atunci când le depășesc posibilitățile.

Racul și Capricornul sunt semne cardinale. Amândoi sunt inițiatori activi. Deși acest fapt poate fi catalizatorul unor conflicte, îi poate furniza Capricornului un sprijin emoțional, Racul fiind dedicat în întregime relației. Dispozițiile lor emoționale diferite se completează reciproc – Capricornul excelează în execuția eficientă, iar Racul este mereu prezent când este nevoie de suport emoțional. Aceste semne se vor înțelege bine dacă fiecare îi va permite celulilalt să-și exercite puterea specifică.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și un Capricorn? Devotamentul unuia față de celălalt și modul în care se dedică scopurilor comune. Amândoi sunt iubitori ai frumosului și calității și niciunul nu refuză ideea de a munci din greu ca să le agonisească. De fapt, Capricornul ar alege munca aproape în orice situație. Simțul responsabilității și al moralității pe care îl împărtășesc cei doi parteneri fac ca relația lor să fie una de înaltă compatibilitate.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii