Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Fecioara

Când un Rac și o Fecioară sunt într-o relație, ei vor fi ancorați în realitate, în aspectele concrete ale vieții. Aceasta este o relație cu un puternic potențial de a deveni din ce în ce mai bună cu trecerea anilor. Ambele zodii sunt orientate spre disciplină și eficiență. Prtenerii sunt sinceri și devotați unul altuia, împărtășind cele mai importante scopuri în viață. Racul și Fecioara se admiră sincer: Fecioara respectă forța liniștită a Racului și dedicația acestuia, în timp ce Racul apreciază inteligența și capacitatea de adaptare a Feciaorei.

Startul relației poate fi lent, dar legătura lor se întărește cu timpul. Cuplul Rac-Fecioară se mândrește cu bunul-simț și cu prevalența principiilor asupra inconsecvenței și superficialității. Iubesc confortul material pe care îl obțin din muncă susținută și onestă.

Norii pot să apară atunci când Fecioara devine prea critică rănind sentimentele Racului. Racul trebuie să înțeleagă că aceasta este natura perfecționistă a Fecioarei care observă orice detaliu, fără intenția de a-și discredita partenerul.

Fecioara se poate zburli în fața încăpățânării Racului, dar, până la urmă, va ajunge să-i aprecieze consecvența. Fecioara va impulsiona Racul să-și îmbrățișeze pasiunile și interesele pe care, altfel, Racul este tentat să le lase mereu pe planul doi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Mercur, planeta comunicării guvernează Fecioara. Deși sunt două planete cu energii diferite, ele sunt ambele în vecinătatea Soarelui pe harta astrologică. Luna are o influență maternă, este orientată spre cultivare și creștere, două dintre preocupările esențiale pentru Rac. Mercur încurajează comunicarea și are o energie androgină – Fecioara se adaptează și adoptă acel tip de energie care servește mai bine scopului propus.

Fecioara are o abordare mai intelectuală asupra vieții (mai ales prin comparațție cu emoționalul Rac), dar rămâne destul de intuitivă încât să perceapă emoțiile celuilalt. Este bine pentru Rac, de vreme ce Fecioara poate să rezoneze cu devotamentul și împlinirea în plan familial dacă asta este dorința partenerului ei.

Racul este semn de Apă; Fecioara este semn de Pământ. Fecioara este ancorată în realitate și prețuiește confortul material și achizițiile. Racului și Fecioarei le polace să se înconjoare de lucruri frumoase și de bună calitate. Semnele de apă se încred în sentimente și intuiție, făcând din Rac partenerul emotiv al cuplului. Alături de dorința lor de prosperitate, cei doi își doresc o casă confortabilă, pusă la punct, ceea ce devine pentru acest cuplu un scop principal împărtășit. Racul și Fecioara sunt o pereche practică, iar pierderea controlului nu intră pe lista riscurilor pentru ei.

Racul este un semn cardinal; Fecioara este un semn mobil. În timp ce Racul demarează acțiunea, Fecioara se preocupă de schimbarea rutinei, de rotirea respunsabilităților și de rezolvarea provocărilor. Fiind foarte adaptabilă, Fecioara își va găsi întotdeauna locul în planurile Racului. Fecioara va reține intențiile Racului și va veni într-o zi cu soluția, chiar dacă Racul, între timp, a trecut mai departe, la alt plan.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Fecioară? Dedicația lor de a lucra împreună în același scop. Ambii parteneri iubesc viața stabilă de acasă și căminul confortabil și bine aranjat. Se susțin reciproc în ceea ce-și propun, iar cuplul lor este unul foarte compatibil.
Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii