Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Leul

Când un Rac și un Leu formează un cuplu, ei știu cum să-și satisfacă unul altuia nevoile emoționale. Ambele semne cer dedicație și grijă, dar, în timp ce Racul caută stabilitate și armonie emoțională, Leul are nevoie de pasiune și admirație sinceră. Amândoi sunt foarte loiali, până la limita de a deveni posesivi: Racul, de dragul siguranței; Leul, din nevoia de încredere în sine. Amândoi sunt angajați și hotărâți în conexiunile puternice. De vreme ce dorințele lor sunt similare, un Rac și un Leu apreciază la valoarea maximă uniunea dintre ei.

Atât Racul cât și Leul preferă confortul și siguranță și amândoi o preferă la un nivel înalt. Racul și Leul iubesc un cămin confortabil și o familie unită. Leul contribuie cu flerul și cu pasiunea; Racul, cu instinctul lui protectiv. Leul este cel mare, cel puternic, cel îndrăzneț din cuplu, imaginea măreției și a statutului social. Deoarece ambele semne sunt foarte hotărâte, cei doi parteneri trebuie să lucreze cu atenția asupra capacității lor de a se înțelege și accepta unul pe celălalt.

Luna cea intens emoțională guvernează Racul în timp ce Leul este guvernat de Soarele strălucitor și îndrăzneț. Soarele este orientat spre ego, spre sine, radiind lumină și căldură, energie și entuziasm. Luna este orientată spre grijă, spre crearea și menținerea conexiunilor. Această combinație de energie masculină și feminină este motivul pentru care Soarele și Luna se adoră și se susțin într-o asemnea măsură. Soarele reprezintă viața; Luna reprezintă cultivarea și creșterea. Atâta timp cât cei doi reușesc să aprecieze tocmai diferențele dintre ei, relația este una pozitivă.

Racul este un semn de Apă; Leul este un semn de Foc. Leul, cu energia lui arzătoare, se îndreaptă în direcția din care vin prețuirea și admirația, în timp ce Racul caută mai mult siguranța și stabilitatea. Ambelor semne le place să ia conducerea, dar fiecare va fi lider dintr-un punct de vedere. Un puține dispute se nasc din aceste diferențe. Atâta timp cât Leul și Racul un iau ca garantată relația lor, atâta timp cât au grijă să se reasigure unul pe altul în manieră practică și / sau romantică în privința importanței relației, pot să găsească în mod fericit o cale de mijloc.

Racul este un semn cardinal: Leul, un semn fix. Sub stres, Leul poate deveni categoric și încăpățânat, iar Racul poate să-și pună în acțiune forța lui subtilă de manipulare. Racul este inițiatorul planului iar Leul este cel care nu se lasă până un vede planul îndeplinit.

Dacă are de ales, Racul preferă o viață liniștită și așezată, un are nevoie de lumina reflectoareleor. Leul, pe de altă parte, simte nevoia să iasă din rutină, să aibă experianțe noi și neașteptate. Dacă Racul și Leul se angajează într-o relație serioasă, fiecare dintre ei poate să-și urmeze propriile tendințe și, în același timp, să se dedice fără rezerve unul altuia. Dacă intențiile lor sentimantale un sunt clarificate, ei pot trăi într-un carusel emoțional extenuant. Racul, ascuns sub aparența lui liniștită, poate să fie manipulatorul din umbră, manevrându-l emoțional pe Leu, când i se pare util să facă asta.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și un Leu? Angajarea lor sinceră în relație. Împreună, cei doi pot să împărtășească sentimente pozitive, sănătoase de susținere reciprocă. Ceilalți îi văd ca pe un cuplu câștigător iar nevoia lor de siguranță emoțională îi determină pe amândoi să cultive armonia.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii