Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Taurul

Un Taurul într-o relație romantică cu un Rac este, de obicei, o combinație foarte bună. Aflați la două zodii distanță, au între ei legături karmice și o comunicare specială. Aceste două semne au multe în comun: ambii prețuiesc securitatea în relație, mai mult ca orice. Ambii tind să fie grijulii – Racul, la nivel emoțional; Taurul, cu răsfățul material. Sunt atașați de casă și prețuiesc o noapte liniștită sau mai puțin liniștită petrecută acasă, cu partenerul.

Parteneriatul Taur-Rac tinde să fie unul fericit, datorită nevoii ambilor de siguranță și confort. Ambii își doresc un cămin solid, profesii bune, mâncare bună. Au, de obicei, acea familie cvasi perfectă pe care și-o dorește toată lumea, cu legături strânse și reușite în plan practic.

Singura lor problemă apare când Taurul insistă să facă ceva în felul său, iar Racul se posomorăște. Taurul trebuie să înțeleagă sensibilitatea Racului iar Racul trebuie să aleagă încrederea și comunicare deschisă în locul șantajului emoțional.

Taurul este condus de planeta Venus, a iubirii; Racul, de Lună, responsabilă cu emoțiile. Ambele corpuri cerești au energie feminină. Deseori, Racul ține în el emoții negative care răbufnesc la un moment dat. De aceea este atrás de natura deschisă, onestă a Taurului. Așa cum Luna controlează toate legăturile de pe Pământ, Racul manipulează subtil, în plan emoțional pe cei cu care are relații de naturi diverse. Altfel, cei doi sunt destul de sentimentali și preferă să se bucure unul de altul decât să iasă în societate.

Taurul e semn de Pământ; Racul, semn de Apă. Apa și pământul sunt compatibile, sunt concrete și tangibile. Ca semn de apă, Racul este născut să hrănească un semnb de pământ cum este Taurul, să-i asigure resursele necesare dezvoltării. La rândul lui, Taurul oferă stabilitate și soliditate, este un partener pe care te poți baza la bine și la rău. Taurul îl poate ajuta pe Rac să se stabilizeze emoțional. Racul un trebuie să abuzeze emoțional de Taur, pentru că aceasta s-ar putea declara într-o zi obosit și sătul.

Taurul este semn fix; Racul este semn cardinal. Taurul are tabieturi și practici fixe. Ca să un mai vorbim de opinii! Dar asta poate să inspire încredere Racului care se teme de tot ce este nesigur și schimbător. La rândul lui, Racul poate aduce prosmețime relației și poate iniția proiecte noi pe care Taurul le va susține cu toată puterea.

Care este cel mai bun aspect al relației Taur-Rac? Echipa solidă și de încredere pe care o formează. Ambele semn sunt de nădejde și sunt orientate spre viața domestică. Interesul lor comun pentru confort, siguranță și stabilitate face relația lor să fie una durabilă.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii