Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Peștii

Întâlnirea dintre Rac și Pești este una pozitivă. Ambele zodii sunt tolerante și empatice, iar Peștii se entuziasmează ușor de ideile Racului. Un partener nativ în Pești poate deschide Racului ochii asupra universului creativității și spiritualității. La rândul său, Racul poate fi un ghid, călăuzind Peștii spre împlinirea ideilor aparent utopice. Această pereche poate beneficia de puternica lor legătură emoțională multifațetată.

Racul iubește bunurile materiale, își dorește confort și o casă îndestulată și, uneori, este posibil să nu înțeleagă stilul de viață minimalist al Peștilor. Deși ei par să urmărească obiective diferite în materie de realizări și achiziții, profunzimea emoțională împărtășită de Rac și Pești poate face ca relația lor să fie una benefică.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Jupiter, planeta filosofiei, și Neptul, planeta iluziei și a viselor, guvernează Peștii. Când Luna și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune frumoasă, spirituală. Ambele corpuri cerești vibrează într-o energie caldă, feminină. Împreună, pot forma o relație idealistă, care dă multă semnificație viselor și iluziilor.

Jupiter guvernează, de asemenea, Peștii. Planeta norocului adaugă energie masculină acestei combinații, reprezentând filosofia, expansiunea și excesul. Natura acestei combinații determină relații utopice: intrigile emoționale pot deveni copleșitoare. Emoție, căldură, profunzime, expansivitate – sună prea bine ca să fie adevărat. Deși amândoi cer foarte mult de la relația lor, Racul trebuie să aibă grijă să nu limiteze mobilitatea Peștilor.

Racul și Peștii sunt semne de Apă. Apa fiind un element tangibil, identificabil fizic, Racul și Peștii sunt, în general, foarte compatibili. Peștii sunt făcuți să creeze conexiuni umane și, atunci când sunt puși împreună cu Racul, se adaugă grija și intuiția acestuia. Astfel că această legătură nu se dizolvă în idealism și utopie, salvată fiind de intuiția și stabilitatea Racului. Racul chiar are capacitatea de a înțelege ambiguitatea emoțională a Peștilor și îi poate ajuta să-și stabilizeze natura efemeră. Deși Racul poate să fie obosit de natura instabilă a Peștilor iar Peștii de pot plictisi de egocentrismul Racului, această pereche reușește cu ușurință să găsească o cale de compromis.

Racul este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. Intuitiv în dragoste ca și în viață, Racului îi place să pună lucrurile în mișcare cu o idee bună și un plan solid pe care o să-l pună pe hârtie ca să se poată ține de el. Peștii, pe de altă parte, se orientează mai mult după instinct: vor pierde acel plan imediat ce-l vor prelua din mâna Racului.

Din când în când, Racul trebuie să lase nativul în Pești să se bucure nestingherit de interesele exterioare cuplului și să-și urmeze capriciile. Peștii pot să-i arate Racului că finalizarea este, uneori, o realizare mai importantă decât inițierea, iar compromisul poate să dea satisfacție. Racul și Peștii își completează bine enrgiile și ar trebui să fie compatibili în dragoste.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Rac și Pești? Natura lor emoțională similară. Amândoi au o mare capacitate de emaptică și de compasiune; ambii pot fi foarte buni profesori dar și foarte buni studenți. Se completează și se armonizează foarte bine.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii