Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Balanța

Într-o relație sentimentală, Racul și Balanța își oferă unul altuia lucruri importante care celuilalt îi lipsesc. Ambele zodii caută siguranța într-o relație și vor aprecia interesul pe care-l împătășesc pentru frumusețe și lux, mai ales în privința mediului casnic. Cei doi își pot armoniza frumos energiile dacă decid să lucreze pentru același scop. Relația poate să progreseze lent, iar la început pot avea impresia că nu împărtășesc decât dorința fiecăruia de a avea un partener. Dar, cu cât se vor cunoaște mai bine, cu atât se vor aprecia și se vor respecta mai mult.

Nici Racul, nici Balanța nu se dau înapoi de la manifestarea sentimentelor și ideilor și ambii savurează scenele dramatice pe care le pot crea. Exprimarea sentimentelor și a fericirii sunt importante pentru amândoi, iar cei doi parteneri se completează în multe feluri. Racul apreciază farmecul și tactul Balanței, iar calmul și diplomația acesteia pot tempera chiar și cea mai acută dramă pusă în scenă de Rac. La rândul său, Balanța iubitoare de frumos și armonie, va aprecia instinctul Racului de a crea un cămin sigur și confortabil. Balanța poate ajuta Racul să capete o perspectivă cuprinzătoare asupra faptelor, astfel încât să nu acționeze emoțional, în necunoștință de cauză. În mod reciproc, Racul poate să ajute Balanța să treacă peste proverbiala ei nehotărâre.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei. Acești doi parteneri împărtășesc interesul pentru casă, familie și romantism. În timp ce Balanța este cunoscută pentru natura ei instabilă, nevoia lor de armonie îi va feri, de cele mai multe ori, de conflict. Mai mult decât orice alt tandemn de zodii, acestea două aduc căldură și sentimentul de stabilitate celor de lângă ei. Cu toate acestea, Balanța, a cărei abordare este una intelectuală, poate manifesta snobism și o atitudine superioară, iar Racul, cu natura lui emoțională, se poate simți rănit.

Racul este semn de Apă; Balanța este semn de Aer. Balanța vede viața ca pe un teren de explorare intelectuală, în timp ce percepția Racului este mai concretă, mai tactilă. Racul este cel mai mulțumit atunci când nevoile lui emoționale sunt împlinite, în timp ce Balanța se concentrază doar pe ceea ce o stimulează intelectual. Uneori, acești doi parteneri au dificultăți în a se înțelege unul pe altul. Conflictele pot să apară atunci când Racul pare prea îndărătnic iar Balanța pare provocatoare. Amândoi au de învățat că fiecare vede viața în felul său.

Racul și Balanța sunt semne cardinale. În această relație poate să se manifeste o luptă pentru putere, pentru decizie, pentru ultimul cuvânt. Dacă indecizia Balanței poate să-l irite pe Rac, Balanța poate să-și pună în acțiune farmecul subtil și simțur corectitudinii pentru a se acomoda cu decizia Racului – atât timp cât decizia nu este aceea de a stagna sau de da înapoi. Ambii sunt inițiatori de proiecte și este posibil ca asta să dea naștere la conflict, în condițiile în care inițiativele lor se bat cap în cap.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Rac și o Balanță? Aprecierea lor comună pentru stabilitate și echilibru casnic. Dimensiunea estetică este importantă pentru ei și amândoi apreciază confortul. Gustiurile lor similare fac din acest cuplu unul devotat și armonios.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii