Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Gemenii

O relație dintre un Geamăn și un Rac este un lucru cel puțin curios. Sensibil și emoțional, Racul are dificultăți în a comunica clar, iar comunicarea clară este caracteristica principală a Geamănului. Stilul curtenitor și cavaleresc al Geamănului ar putea să-l încurajeze pe Rac să iasă din carapace mai ușor ca de obicei. Racul, la rândul lui, l-ar putea determina pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să aprecieze tihna și lumea care-l înconjoară. Dacă Geamănul nu-I oferă siguranța și atenția de care are nevoie, Racul se resimte și de aici pot să apară problemele. Felul atât de diferit în care cei doi abordează viața face necesar un effort special de înțelegere și acceptare reciprocă.

Racul este orientat spre casă și gospodărie, în timp ce Geamănul este un liber cugetător. Pentru Rac, Geamănul poate să întruchipeze cavalerul pe cal alb; Racul oferă tipul lui de protecție caldă, casnică. Racul îi va oferi Geamănului confort, îngrijire, atenție; problema este că Geamănul nu prea observă și nu prea ține la spațiul în care trăiește. Racul este foarte intuitiv și menține o legătură aproape paranormală cu cei pe care îi iubește, dar poate să meargă până la a fi posesiv și dependent. Or, pentru Geamăn, un laț, o greutate atașată de el poate să fie ceva sâcâitor. Trebuie să aibă grijă să-l asigure pe Rac de stabilitatea și seriozitatea lui în relație și atunci Racul îi va lăsa libertatea necesară.

Geamănul este guvernat de mercur, planeta comunicării; Racul este guvernat de Lună, care reprezintă emoțiile. Racul tinde să-și reprime stările emoționale până când dă pe dinafară, invidiindu-l sincer pe Geamăn pentru puterea lui de a se exterioriza. Gemenii pot beneficia de abordarea intuitivă a Racului, atât de diferită de spontaneitatea cunoașterii specifică lui. Racul poate să-l determine pe Geamăn să reducă puțin ritmul și să se bucure pe îndelete de darurile vieții.

Gemenii sunt semn de Aer; Racul este semn de Apă. Dacă pot lucra împreună, pot realiza lucruri deosebite – până la urmă, idealul este să încorporezi emoția într-un demers intelectual. Dificultatea este în a învăța regulile cooperării. Cei doi pornesc din poziții atât de diferite încât, la început, ai crede că nu au nimic în comun. Natura emoțională a Racului poate stinge uneori entuziasmul Geamănului; ritmul ridicat al Geamănului îl poate face pe Rac să se simtă lăsat în urmă. Echilibrul vine din discuțiile mici, punctuale care să dezamorseze din paroape în aproape tensiunile și să anuleze distanțele în timp real.

Geamănul este un semn mobil; Racul este un semn cardinal. Surpriză, tmidul Rac este cel cu inițiativele; proiectul, însă, va fi dus rapid la îndeplinire cu contribuția majoră a Geamănului. În felul lui, fiecare tinde să conducă, deși niciunul nu are tendințe dictatoriale și nu-și dorește neapărat să fie în lumina reflectoarelor. Până la urmă, vor prelua conducerea pe rând, fiecare răspunzând de etapa care-I solicită atuurile proprii.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Rac? Odată ce le intră bine în cap că sunt aliați, pot aspira să ajungă la cote înalte împreună. Geamănul gândește cu anticipație iar Racul îl susține din spatele scenei. Fiecare dintre cei doi parteneri este capabil să-I ofere celuilalt ce-I lipsește iar asta face relația să fie una foarte satisfăcătoare.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii