Compatibilitatea în dragoste a Racului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Racului cu Racul

Când se întâlnesc doi Raci, între ei se leagă o relație foarte emoțională și intimă, ferită de ochii lumii. Un astfel de cuplu este foarte loial și devotat. Fiecare va învăța și va accepta schimbările de dispoziție ale celuilalt și se vor ajuta reciproc să-și depășească momentele de indispoziție. Amândoi vor simți confort și satisfacție în relația lor care va constitui refugiul din calea agitației zilnice. Acești parteneri sunt credincioși și grijulii, înțelegător fiecare cu nevoile celuilalt. Sunt foarte preocupați de casă și dau un sens familiei, mai ales atunci când terc peste obiceiul de a-și plânge de milă și de a manipula emoțional.

Locul unui Rac este acasă. Odată ajuns în siguranță acasă, Racul cel posac poate să uite de lumea de afară și să nu-i mai pese de părerea celorlalți, ci doar de ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale casei lui. Pentru că ambii prețuiesc valorile și posesiile materiale, cei doi Raci se vor înțelege și se vor consulta întotdeauna în vederea achizițiilor importante.

În relațiile cu ceilalți, fiecare dintre cei doi Raci va avea în celălalt un aliat necondiționat. Schimbările lor de dispoziție, dacă nu se sincronizează, pot da naștere la sentimente rănite. Acest lucru împreună cu tendința de manipulare și șantaj emoțional pot constitui este punctul slab al relației lor.

Racul este guvernat de Lună, planeta marilor emoții. Practic, fiecare fază a Lunii poate să afecteze în mod specific dispoziția și reacțiile emoționale ale Racului. Luna, însă, este cea care îi dă Racului instincte materne puternice și o energie protectivă puternică. Această energie îl ajută să creeaze un mediu cald și sigur în cămin și în familie făcând din acestea cel mai sănătos cuib al dragostei.

Racul este semn de Apă. Insctinctul și emoțiile conduc într-un cuplu format din doi nativi în Zodia Racului. Odată cu această puternică percepție intuitivă vine și o oarecare fragilitate. Atunci când Racul se teme sau se simte copleșit, propriile emoții îl sperie, așa încât are tendința să și le ascundă. Celălalt Rac nu suportă să-și vadă tăiat accesul la emoțiile partenerului și, dacă nu are loc o discuție deschisă, bazată pe încrederea obișnuită dintre cei doi, situația poate să-I înstrăineze. Ceea ce le trebuie este o scurtă pauză în doi, un timp pe care să și-l petreacă împreună, departe de restul lumii, pentru a-și reface comunicările subtile.

Racul este un semn cardinal. Contrar părerii superficiale că Racul dă mereu înapoi, de fapt, acesta este un inițiator de acțiune iar capacitatea lui de a se izola în lumea proprie este un scut împotriva stresului și temerilor.

Cu atât mai puțin vor da înapoi cei doi Raci unul în fața celuilalt. Obișnuiți deja cu comunicarea intuitivă și emoțională, vor cere unul altuia ceea ce își doresc. Important este ca acest du-te-vino de emoții să fie echilibrat, adică fiecăruia să-I vină rândul să ceară și să ofere.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi nativi în Zodia Racului? Devotamentul necondiționat și legătura emoțională profundă dintreei. Cei doi parteneri se protejează unul pe altul și își apără dragostea de orice ar putea s-o amenințe din afară; și chiar dacă n-o amenință nimic, ei tot se vor izola într-o măsură, ceea ce îi convine și unuia și celuilalt. Împreună ei își vor crea micul lor paradis acasă, în familie.

Citește și
Zodia Racului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii