Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Săgetătorul

Când Săgetătorul face cuplu cu Capricornul, startul poate să fie greoi și cei doi pot avea senzația că nu au prea multe în comun. În anumite privințe, Săgetătorul și Capricornul pot să se afle la capetele opuse: Săgetătorul este sociabil, capricios, caută cunoașterea de dragul cunoașterii, se aruncă în tot ce e nou cu capul înainte și este nerăbdător; Capricornul este atent la detalii, pasiv, chiar timid, și planifică totul dinainte. Diferențele dintre ei pot să dea tocmai justificarea unei relații, pentru că se completează și au multe de învățat unul de la celălalt.

La începutul relației, este greu să se regleze pe aceeași frecvență. Săgetătorul se situează dincolo de reguli iar Capricornul poate părea pompos și elitist. Dar, odată ce încetează să-și vâneze greșelile și își concentrează atenția fiecare asupra atuurilor celuilalt, vor vedea în față o persepectivă plină de atracții. Săgetătorul îi poate arăta Capricornului aventura și provocarea intelectuală și îi poate oferi o imagine a libertății care lipsește deseori din viața Capricornului.

Capricornul îl poate antrena pe Săgetător în observarea detaliilor, îi poate revela importanța fiecărui lucru mic și îl poate ajuta să-și folosească eficient tumultul de energie. Capricornul îi poate părea Săgetătorului prea responsabil, prea sobru și încordat și îl poate ajuta să se detensioneze și s-o ia mai ușor. Capricornul îl poate acuza pe Săgetător de imprudență și impulsivitate și îl poate îndruma puțin în tematica bunelor maniere.

Săgetătorul este guvernat de Jupiter; Capricornul este guvernat de Saturn. Jupiter este orientat spre învățătura înaltă, spre filosofie, expansiunea cunoașterii, dar și spre exces. Saturn îndeamnă la muncă trudnică, asiduitate, responsabilitate și ambiții. Împreună, acoperă aproape un spectru complet necesar reușitei în viață. Fiecare dinter cei doi parteneri trebuie să adopte o perspectivă cuprinzătoare asupra celuilalt și să aprecieze abordarea care-I lipsește și pe care partenerul i-o oferă. Săgetătorul îl poate învăța pe Capricorn spontaneitatea; Capricornul vine cu lecția stabilității și a abordării raționale.

Săgetătorul este semn de Foc; Capricornul este semn de Pământ. Săgetătorul inițiază proiecte după evaluări de natură filosofică, în timp ce Capricornul face evaluări practice, factuale. Capricornul evaluează consecințele activităților sale, în vreme ce pe Săgetător îl interesează noutatea și experiența de moment. Deși acești doi parteneri se pot ciocni în abordările lor diferite, dacă âși pun la un loc abordările și se îndreaptă spre un scop comun, vor acoperi toate tipurile de situații așteptate și neașteptate și își vor asigura victoria.

Săgetătorul este un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Săgetătorul nu este dornic să fie lider; când are o idee bună sau îi place ideea partenerului, se bucură să-și facă partea și să-și îndeplinească rolul. Capricornului, pe de altă parte, îi place să vină cu inițiativa și să atribuie roluri celorlalți. Săgetătorul și Capricornul pot lucra foarte bine împreună în același scop, scutiți fiind de conflicte în privința rolurilor și conducerii.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Săgetător și un Capricorn? Eficiența cu care se pricep să rezolve aspectele mici, incidentale pe care le întâlnesc. După ce își depășesc rezistența opusă inițial unul altuia, această pereche își va vedea clar șansele maxime la premiul cel mare. Tocmai personalitățile lor atât de diferite fac ca relația lor să fie una de compatibilitate și eficiență.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii