Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Gemenii

Când Gemenii și Capricornul se întâlnesc, poate să fie greu pentru ei să-și dea seama ce caută împreună, pentru că abordările lor sunt total opuse. Dacă pornesc de la o dragoste sinceră și respect reciproc, pot să depășească obstacolele, dar trebuie să depună ambii mult efort. Geamănul trebuie să fie liber să gândească dincolo de limitele obișnuite; el se bazează pe conexiunile mentale rapide, pe umor și imaginație ca să parcurgă viața într-un ritm rapid. Capricornul este preocupat de progres și de statut; el se încrede în respectarea regulilor și urmarea căilor bătute, încercate și dovedite sigure. Geamănul caută scurtături; Capricornul o ia bătrânește. Provocarea pentru acest cuplu este să mențină un ritm comun, așa încât să ajungă amândoi în același loc, în același timp.

Capricornul este discret și liniștit, în timp ce Geamănul se exteriorizează din plin. Capricornul tinde să fie lent și inert, în timp ce Geamănul este flexibil și se răzgândește ușor. Capricornul este greu de convins de avantajele unei soluții neconvenționale și rapide. Dacă acești doi parteneri reușesc să învețe unul de la celălalt și să-și combine metodele și abilitățile, împreună pot realiza mult mai mult decât ar face-o fiecare pe cont propriu. Din acest motiv, un Geamăn și un Capricorn ar da rezultate mult mai bune ca parteneri de afaceri decât ca parteneri de viață.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării; Capricornul este guvernat de Saturn, planeta puterii. Influența patronilor astrali poate plasa în opoziție cele două zodii. Saturn are o energie rece, masculină; inspiră perseverență și îl ajută pe Capricorn să meargă înainte prin tot felul de dificultăți. Mercur emite o energie androgină și îi oferă Geamănului abilitățile intelectuale și de comunicare. Niciuna dintre aceste zodii nu renunță ușor și se pot face una pe alta să-și reprime emoțiile. Geamănul tinde să-și ia viața sentimentală tot atât de ușor cum le ia pe toate în viață. Capricornul poate să stingă entuziasmul Geamănului.

Geamănul este un semn de Aer; Capricornul este un semn de Pământ. Capricornul este practic, stabil și eficient. Nu vede rostul asumării riscului dacă nu presupune posibilitatea unui câștig concret. Geamănul, pe de altă parte, este teoretic și analitic; totul la ei este asumare de risc și urmare a căilor deschise de mintea lui inventivă și de impulsul de moment.

Gemenii sunt un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Capricornul are inițiative și îi place să fie în control. Geamănul este mai flexibil și n-are nimic împotrivă să-l urmeze pe Capricorn, atâta timp cât nu este forțsat s-o facă. Cei doi trebuie să se manifeste liber – să fie sau să nu fie de acord, să aleagă liber – iar dacă încep să se simtă constrânși, se manifestă prin dezinteres și detașare, devenind treptat inaccesibili unul altuia. Dacă prețuiesc relația pe care o au și vor s-o mențină, trebuie să învețe să facă compromisuri și să-și acorde respect și libertate.

Care este aspectul cel mai bun al relației dintre Gemeni și Capricorn? Fiecare contribuie cu calitățile proprii la succesul cuplului. Odată ce își acordă unul altuia dreptul de a fi el însuși – în loc să-și impună unul altuia standarde imposibile – ei se pot combina cu succes într-un întreg. Este o relație cu provocări, dar dacă pot învăța unul de la celălalt, au numai de câștigat.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii