Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Scorpionul

Când un Scorpion și un Capricorn formează un cuplu, au șansa nu doar să se bucure de dragoste și să învețe valorile vieții în doi, dar să se și dezvolte individual. La început cei doi parteneri s-ar putea teme să se deschidă unul față de celălalt, ceea ce s-ar reflecta descurajant în relația lor. Capricornul tinde să fie prudent în timp ce Scorpionul cade pe gânduri și astfel trece timp până când cei doi se simt confortabil unul cu altul. Deși nu se grăbesc să se implice serios în relație, cei doi pot descoperi în timp că pot dezvolta o conexiune profundă, bazată pe prietenie și loialitate.

Împreună, cei doi pot învăța mult. De la Capricornul stabil și capabil, Scorpionul are de învățat cum să-și controleze emoțiile. Însă Capricornul trebuie să aibă grijă să nu pară superficial în emoții și lipsit de empatie, din cauza spiritului său critic. Scorpionul este foarte dedicat relației și are nevoie de comunicare totală.

Capricornul, atât de ocupat cu realizările și imaginea sa, trece deseori peste aspectele emoționale. El va învăța de la Scorpion importanța unei priviri în profunzimea lucrurilor și plăcerea de a-l cunoaște cu adevărat pe cel de alături.

Ambele semne împărtășesc atașamentul pentru angajamentele asumate. Și dacă relația lor este un obiectiv important pentru ei, nimic nu le va sta în cale.

Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto; Saturn îl guvernează pe Capricorn. Marte și Pluto reprezintă agresivitatea, curajul, energia sexuală, renașterea și reînnoirea. Saturn vine cu marea lecție a vieții – munca grea, disciplina, responsabilitatea și ambiția. Aceste trei planete își pot combina energia pentru a forma o uniune pecetluită de emoția intensă a Scorpionului și de acțiunea bine direcționată a Capricornului. Acest cuplu este foarte dinamic în afaceri, dar energia lor se poate muta cu succes în dragoste.

Scorpionul este semn de Apă; Capricornul este semn de Pământ. Pământul este despre aspectele practice ale vieții, despre posesiile materiale. Apa modelează și se adaptează; ea răspunde mai mult de gestiunea emoțiilor decât de logica rece. O legătură între Capricornul orientat pe obiective și flexibilitatea Scorpionului poate să dea rezultate foarte bune, indiferent pe ce teren conlucrează cei doi parteneri.

Scorpionul este semn fix; Capricornul este semn cardinal. Poate nu par cele mai sentimentale semne din zodiac, dar simțul practic și severitatea Capricornului se poate converti în eleganța și buna planificare a unor întâlniri romantice. Inițiativa care îl caracterizează pe Capricorn îl va entuziasma pe Scorpion care îl va urma, mai ales dacă poate să-și aducă propria contribuție. Și va face niște comentarii, va avea asemenea reacții încât Capricornul se va încălzi, fără îndoială.

Capricornul trebuie să fie atent la reacțiile Scorpionului, la limbajul trupului. Ambii parteneri au doza lor de încăpățânare, ceea ce înseamnă un potențial de conflict. Față de stilul distant și ferm al Capricornului, Scorpionul ar putea să se deranjeze emoțional atât de tare, încât să nu mai vadă cale de întoarcere. Este important să comunice deschis înainte ca asta să se întâmple.

Care este cel mai bun aspect al relației dinre un Scorpion și un Capricorn? Determinarea pe care o împărtășesc în relație, devotamentul reciproc puternic. Ei pot deschide uși pe care nimeni altcineva nu le-a putut deschide.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii