Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Taurul

Parteneriatul dintre un Taur și un Capricorn este, în același timp, sensibil și practic. Cele două zodii împărtășesc simțul practic și interesul penru eficiență. Taurul nu riscă mai mult decât este necesar în privința conexiunii emoționale și a implicării. Capricornul este la fel de puțin dispus să riște, dar asta, mai ales în privința banilor și a carierei. Pentru Capricorn, cariera este o prioritate majoră. Taurul are aceleași standarde ridicate ca și Capricornul, dar mai ales în privința relațiilor și al posesiei materiale.

Aceste două semne admiră fiecare puterea și angajarea celuilalt. Dar, deși au aceeași abordare realistă, responsabilă și oarecum conservatoare (mai ales Capricornul), o relație între ei poate să devină stătută în scurt timp. Problema? Ei sunt mai mult diferiți decât asemănători. Taurul ar putea să-l considere pe Capricorn prea rigid și conservator. Capricornul poate începe să gândească despre Taur că este prea leneș și prea nepăsător în privința carieirei și a statutului său. Dacă Taurul poate să-l determine pe Capricorn să se relaxeze puțin și să se bucure de rezultatele muncii sale și dacă, la rândul său, Capricornul îl poate motiva pe Taur să-și stabilească ținte și să le atingă, relația lor poate să devină stabilă și durabilă.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Capricornul este guvernat de Saturn, responsabil cu karma. Venus e cald, are o energie feminină și este orientat spre dragoste, plăcere, frumusețe, artă. Energia lui Saturn este rece, masculină, orientată spre muncă, spre disciplină și planificare. Taurul îl poate învăța pe Capricorn să se bucure mai mult de viață, să aprecieze relaxarea, frumosul, confortul. Capricornul îl poate învăța pe Taur că nu strică ceva mai multă disciplină și stăruință în atingerea obiectivelor.

Taurul și Capricornul sunt semne de Pământ. Acest cuplu se bucură de posesiunile materiale. Vor să fie înconjurați de lucruri frumoase – casă, haine, mașini, lucrări de artă. Fiind amândoi foarte muncitori, le pot agonisi până la urmă și nu vor avea conflicte legate de achiziționarea lor.

Taurul este un semn fix; Capricornul este un semn cardinal. Inițiativele vor aparține Capricornului iar dacă Taurul va fi de acord de la început, va pune umărul la realizarea obiectivelor. Capricornului îi place că poate să aibă încredere în hotărârea Taurului cu excepția cazului în care Taurul apucă să spună de la început „nu'.

Care este cel mai bun aspect al relației taur-Capricorn? Valorile lor similare și dedicația cu care își urmăresc scopurile. Ambii parteneri apreciază confortul material, chiar cu o tentă de lux, și sunt dispuși să împartă ceea ce dețin. Relația are șanse reale să fie înalt compatibilă.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii