Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Peștii

Peștii și Capricornul, într-o relație romantică, par, la prima vedere, un exemplu perfect de contrarii care se atrag. Capricornul este cu picioarele pe pământ și are un simț etic foarte puternic, în vreme ce Peștii tind să fie emoționali și visători, având grijă mai mult de nevoile celorlalți decât de cele proprii. Acest cuplu este unul onest; partenerii sunt devotați unul altuia și se admiră reciproc: Capricornul apreciază natura candidă a Peștilor iar peștii sunt atrași de agerimea și tenacitatea Capricornului.

Relația evoluează lent – cei doi parteneri ar putea avea senzația că stagnează – dar capătă forță în timp. Capricornul și nativul în Pești, dacă își pun forțele împreună, pot avea realizări care să-I împlinească pe amândoi. Dificultățile apar atunci când Capricornul este prea dominator pentru gusturile și sensibilitatea Peștilor. Peștii trebuie să înțeleagă că acesta este stilul Capricornului și să n-o ia personal. Peștii pot să nu primească prea bine încăpățânarea Capricornului, dar, cu răbdare și înțelegere, pot să rezolve problema prin negociere. Peștii pot să-l mulțumească pe Capricorn prin interesul pentru aspectele domestice, ceea ce se suprapune perfect peste nevoia Capricornului de a avea un cămin confortabil și bunuri materiale de calitate.

Capricornul este guvernat de Saturn; Peștii sunt guvernați de tandemul planetelor Jupiter și Neptun. Saturn este planeta dedicației, autorității și responsabilității care caracterizează Capricornul. Învățătura de nivel ridicat, etica și standardele înalte pe care le imprimă Jupiter împreună cu visurile și iluziile date de Neptun caracterizează Peștii. Aceste trei planete se completează între ele și manifestă în plus compasiune, simțul dreptății și dedicație.

Capricornul este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. Semnele de pământ sunt interesate de posesiile materiale, iar cuplul format din Capricorn și Pești se înconjoară de bunuri materiale care demonstrează stilul lor sofisticat. Semnele de apă se bazează pe intuiție și emoție; astfel, nativul în Pești furnizează forța din cuplu, dar într-un mod pasiv. Dragostea împărtășită pentru un cămin confortabil dar și cochet asigură aspirațiile acestui cuplu către un standard de viață ridicat.

Capricornul este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. În timp ce Capricornul tinde să se concentreze pe un singur proiect odată, Peștii oscilează de la una la alta, după cum îi mână sentimentele. Dată fiind flexibilitatea lui, nativul în Pești se poate arăta interesat de proiectele Capricornului. La schimb, Capricornul trebuie să înțeleagă natura mobilă a Peștilor și să nu ia ca pe o ofensă personală faptul că partenerul nativ în această zodie se plictisește de activitatea pe care tocmai o desfășurau împreună și vrea să treacă la altceva. Capricornul va persevera în ceea ce a inițiat partenerul Pești chiar și după ce acesta s-a plictisit de proiect – acesta este câștigul Peștilor care, în schimb, pot să-l inițieze pe Capricorn în arta flexibilității.

Care este cel mai bun aspect al relației Capricorn-Pești? Este combinația unică de temperamente. Ambilor parteneri le place să-și împartă viața cu cineva și fiecăruia îi place să-l sprijine pe celălalt în realizarea scopurilor. Tocmai diferențele dintre ei sunt acelea care fac relația să meargă.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii