Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Leul

Când Leul și Capricornul se întâlnesc pe tărâmul dragostei, ei au o legătură caracterizată de susținere reciprocă. Capricornul este mai conservator, mai tradițional și mai metodic. Leul crede, ca și Capricornul în munca susținută, dar își mai netezește calea și cu ajutorul abilităților lui sociale. În orice caz, mabii sunt foarte devotați, în special unul altuia. Deși, la suprafață, pot să pară un cuplu puțin probabil, dragostea lor crește pe măsură ce își descoperă punctele comune.

Ambii parteneri iubesc confortul și ocrotirea și le place să acționeze împreună pentru realizarea scopurilor comune. Leului și Capricornului le plac în egală măsură posesiile materiale de bună calitate. Leul poate să fie extravagant, în timp ce Capricornul este mai tradițional, mai clasic. Ambii fiind atât de hotărâți, cu puțină grijă și atenție, ei pot găsi o cale de mijloc. În scurt timp, cei doi partenri înțeleg că au multe de învățat unul de la altul. Leul îl poate atrage pe Capricorn în plăcererile vieții, iar Capricornul îi poate demonstra Leului avantajele rigorii și efortului susținut.

Leul este guvernat de Soare; Cpricornul, de Saturn. Soarele este orientat spre sine și radiază căldură și lumină. Leul radiază, într-adevăr acest tip de energie și acest entuziasm. Saturn este marcat de responsabilitate și muncă. Cei doi parteneri pot învăța din diferențele între ei. Soarele reprezintă viața; Saturn reprezintă tenacitatea. Combinația dintre Leu și Capricorn poate fi una bună, care să conducă la împliniri majore.

Leul este un semn de Foc; Capricornul este un semn de Pământ. Leul vrea libertate creativă, în timp ce Capricornul vrea securitate profesională. Această combinație crează o relație romantică echilibrată. Cei doi savurează timpul petrecut împreună dar își păstrează timp și pentru preocupările individuale. Atât timp cât amândoi se reasigură reciproc de importanța relației lor, conflictele rămân minore și nu pun relația în pericol.

Leul este un semn fix; Capricornul este un semn cardinal. Amândoi pot fi încăpățânați, cu opinii și ambiții puternice. Ambii perseverează în urmărirea obiectivelor. Capricornul preferă stabilitatea și ordinea în viață. Leul iubește aventura și experiențele neașteptate. Fiecare îi poate deschide ochii și gustul celuilalt pentru ceea ce cunoaște el mai bine.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Leu și Capricorn? Hotărârea cu care cei doi parteneri abordează problemele pe care le au de rezolvat. Ambele semne au personalități puternice și, chiar dacă par uneori prea puțin potriviți, acesta este un caz în car contrariile se atrag. Leul și Capricornul se simt bine împreună și acest aspect al relației îi face să rămână împreună.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii