Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Vărsătorului

Atunci când se află într-o relație intimă, Capricornul și Vărsătorul tind să-și scoată la iveală unul altuia cele mai bune însușiri. Capricornul este mai degrabă prudent, rațional, în timp ce Vărsătorul este instabil, cu o abordare idealistă în toate privințele. La suprafață, cele două semne par total opuse, dar, odată ce au pus ochii unul pe celălalt, se formează o legătură indisolubilă.

Atât Capricornul cât și Vărsătorul pot fi încăpățânați și nu tocmai dispuși la compromis. Capricornul simte nevoia să fie organizat și se gândește tot timpul la consecințe. Vărsătorul găsește rutina și prudența plicitisitoare. Capricornul vede calitățile nemaipomenite ale Vărsătorului dar se poate simți frustrat în încercarea de a înțelege logica gesturilor sale enigmatice. Vărsătorul nu apreciază puseurile dominatoare ale Capricornului; apreciază, în schimb, susținerea solidă pe care acesta i-o oferă și se simte ușurat că cineva se ocupă de propriile sale probleme.

Capricornul și Vărsătorul sunt guvernați de Saturn; în plus, Vărsătorul se află sub influența lui Uranus. Saturn are o energie rece, tradițională. Această planetă imprimă orientarea spre scopuri și devotamentul pentru gândirea progresistă. Capricornul și Vărsătorul își unesc puterile: soliditatea unuia și spiritul revoluționar al celuilalt. Uranus este responsabil de lucrurile diferite și neobișnuite. Capricornul îi arată Vărsătorului o viață bazată pe disciplină, rațiune și confort; Vărsătorul îl poate învăța pe Capricorn să viseze mai mult și chiar să lupte mai mult pentru convingerile lui.

Capricornul este semn de Pământ; Vărsătorul este semn de Aer. Vărsătorul vede viața ca pe un șir de explorări și experimente; Capricornul caută întotdeauna un anumit rezultat. Conflictele pot să apară atunci când Capricornul este prea milităros sau atunci când Vărsătorul decolează prea sus de la realitate și lasă lucruri neterminate. Ambii parteneri au nevoie să învețe că aceste diferențe sunt înnăscute în fiecare dintre ei și că au de câștigat dacă fac din asta un atu al cuplului, combinându-și metodele și abordările.

Capricornul este un semn cardinal; Vărsătorul este un semn fix. Ambii pot fi încăpățânați și inflexibili. Ambii sunt foarte energici și hotărâți când e vorba să obțină ceea ce și-au propus și, dacă au un plan, nu renunță la el până obțin rezultatul. Capricornul preferă să vină cu ideile și să împartă atribuțiile. Vărsătorul este încântat să-l ajute pe Capricorn, dacă i se dă un rol consistent. Conflictele pot să apară din cauza încăpățânării celor doi parteneri. Dacă au stabilit să sunt aliați și că trag în aceeași direcție, conflictele pot fi stinse pe cale de negociare și vor fi rezultate deosebite.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Vărsător și un Capricorn? Este legătura puternică pe care cei doi o formează atunci când sunt împreună. Această relație va fi plină de revelații pentru fiecare dintre parteneri. Cuplul va funcționa cu rezultate majore și se va impune în fața celor din jur.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii