Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Capricornul

Când doi Capricorni formează un cuplu, fiecare contribuie cu ceva nou și interesant în viața celuilalalt. Cu energia lor bine stăpânită și bine folosită, cei doi Capricorni vor urca împreună, treaptă cu treaptă, până acolo unde își doresc să ajungă. Dar două persoane cu energii atât de puternice și atât de ambițioase pot să intre în conflicte care nu sunt de neglijat.

Dacă este vorba despre ținerea împreună a unei case și despre menținerea unei relații sănătoase, acest cuplu va acorda toată atenția și toată seriozitatea acestei misiuni. Este important ca cei doi Capricorni să-și facă timp pentru relaxare, pentru comunicare, pentru activități care să-i scoată din ritmul susținut în care muncesc. Cu siguranță, cei doi parteneri Capricorni nu sunt în pericol să se sufoce unul pe altul. Sunt devotați, sunt loiali, dar își acordă unul altuia libertate.

Capricornul este guvernat de Saturn, planeta orientată spre realizarea obiectivelor prin muncă susținută. Tot de la Saturn i se trage Capricornului stilul autoritar și importanța pe care o acordă statutului social și carierei. Consecvența lor și efortul intens depus în realizarea obiectivelor îi poate face să pară inflexibili și lipsiță de simțul umorului, dar un Capricorn îi înțelege pe celălalt și nu ia lucrurile în felul acesta. De fapt, ei comunică bine și își unesc eforturile. Acest cuplu are o mare capacitate de a iubi, dar nu se manifestă emoțional atât de vizibil ca cei din alte zodii. Ambii sunt disponibili pentru rezolvarea problemelor comune, dar sunt, de asemenea dispuși să-și acorde unuia spațiu pentru interesele proprii.

Capricornul este semn de Pământ. Interesele lor majore sunt de domeniul realității concrete, al bunurilor materiale, al statutului social. Capricornii sunt dornici să muncească din greu pentru casa lor și nu se sfiesc să etaleze rezultatul muncii lor. Activitățile de recreere și cele sociale fac parte din planurile lor și este bine să nu le neglijeze în favoarea muncii. Uneori, relația dintre doi Capricorni poate să ia forme neașteptat de amuzante.

Capricornul este un semn cardinal. Acest cuplu găsește multă plăcere în ințierea de activități noi, de proiecte noi. Fiind conservatori din fire, își folosesc banii în scopuri practice, tangibile. Calitățile similare neclintite ale celor doi Capricorni îi fac să fie, dincolo de relația romantică, foarte buni prieteni.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Capricorni? Este consecvența și dedicația lor pentru interesele și responsabilitățile lor – atât pentru cele individuale cât și pentru cele comune. Relația lor este una puternică și de durată, iar tot ceea ce construiesc împreună e făcut să dureze. Câtă vreme cei doi parteneri Capricorni își amintesc să mai și râdă din când în când, totul va fi perfect înte ei.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii