Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Săgetătorul

Săgetătorul și Peștii într-o relație romantică sunt pe cale de a-și împlini visurile. Săgetătorul este mai degrabă un gânditor și un filosof, trecând ușor de la o idee la alta. Nativul în Pești este mai activ în sine, implicat mai mult în schimbările de peisaj din mintea lui. În unele privințe, cei doi sunt opuși, iar celorlalți le pot părea ca un cuplu improbabil să se formeze. Dar, pe măsură ce dragostea lor crește, sunt din ce în ce mai dispuși să-și satisfacă unul altuia nevoile spirituale și să mențină relația sănătoasă.

Săgetătorul este extrovertit și versatil, iar în relația cu Peștii, adesea vine în apărarea partenerului său mai blând. Peștii, în schimb, oferă Săgetătorului Înțelegerea subtilă și un refugiu atunci când obosește de atâta agitație. Peștii, ca semn de apă, se adaptează ușor la cerințele mediului; ei tind să-și concentreze multă energie în comunicarea și empatizarea cu partenerul. Cel mai adesea, sunt mai răbdători cu aparenta indiferență a Săgetătorului decât orice alt semn. Căutarea activă a cunoașterii care îl caracterizează pe Săgetător combinată cu blândea compasiune a Peștilor față de ceilalți dă fiecăruia dintre parteneri o creștere a conștiinței de sine care nu degenerează în egocentrism.

Săgetătorul și Peștii sunt deopotrivă guvernați de Jupiter; în plus, Neptul influențează și el Peștii. Jupiter aduce explorarea și expansiunea. Peștii sunt preocupați de aspectele abstracte ale acestor acțiuni; adesea se descoperă încercând să salveze lumea (probabil, în forma reciclării deșeurilor și participării la acțiunile legate de sănătatea mediului). Săgetătorul, pe de altă parte, preferă să-și lărgească orizontul prin studiu academic. Neptun este orientat spre tabloul cuprinzător al realității, spre iluzii și spre marile idei. Este, de asemnea, responsabil de fantezii precum și de deziluzii. Săgetătorul poate să-I ajute pe Pești să-și sădească proiectele în sol fertil. Jupiter, prin intermediul Peștilor, îl poate tempera pe Săgetător atunci când are momente de izbucnire entuziastă.

Săgetătorul este semn de Foc; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente pot forma un cuplu minunat dacă își acordă puțin răgaz și își folosesc capacitatea înnăscută de a înțelege situațiile și oamenii. Peștii îl pot ajuta pe Săgetător să-și păstreze direcția și să un ritm controlabil, în timp ce Săgetătorul îl poate stimula pe nativul în Pești să iasă și să exploreze lumea. Acești doi parteneri vor adora să călătorească împreună. Peștii ar putea, câteodată, prin intensitatea sa emoțională, să-l stânjenească pe Săgetător, așa cum prea multă apă poate stinge focul. Dar prea mult foc poate face apa să dea în fiert și să devină volatilă. Peștii și Săgetătorul trebuie să-și folosească foarte bine capacitățile perceptive, să anticipeze momentul critic și să-l evite, mutându-și fiecare atenția de la sine către cuplu.

Săgetătorul și Peștii sunt semne mobile. Niciunul dinte parteneri nu simte nevoia să dețină poziția dominantă în cuplu. Cultivă egalitatea și le place să-și vadă ideile puse în aplicare. Peștilor le place foarte mult să-l sprijine pe Săgetător. Destinația finală nu este o preocupare vitală pentru niciunul dintre cele două zodii; importantă este călătoria!

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Săgetător? Este faptul că ei pot beneficia fiecare de înțelepciunea celuilalt și, în același timp, că vor face orice parcurs împreună cu interes și cu plăcere. Peștii vin cu lecția despre empatie și grija față de celălalt; Săgetătorul învață Peștii cum să transforme fantezia în realitate. Abilitățile fiecăruia de a-i furniza celuilalt ceea ce-I lipsește face din relația lor una cu adevărat echitabilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii