Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Leul

Când un nativ în Zodia Leului se întâlnește pe tărâmul dragostei cu un nativ în Zodia Peștilor, fiecare dintre ei va savura perspectiva nouă asupra vieții pe care celălalt o aduce. Leul este un semn puternic și asertiv; își ia libertatea de a face exact ceea ce dorește și are tendința de a prelua comanda. Nativul în Pești este mai tăcut, mai reținut și masi introspectiv. În multe privințe, cei doi sunt diametral opuși, dar amândoi sunt, în adâncul lor, niște visători. Atunci când țin unul la altul, fiecare umple golurile celuilalt și au o relație grijulie, avantajoasă de ambele părți.

Leul este un lider înnăscut și, într-o relație cu un nativ în Pești, devine protectorul partenerului său mai slab. Peștii oferă la schimb audiența de care are nevoie Leul pentru ambițiile și performanțele sale sociale. Peștii, precum apa, au abilitatea de a umple spațiul care li se pune la dispoziție. Peștii tind să se pună la dispoziția partenerului; inima bună și empatia care îi caracterizează fac ca Peștii să-l cunoască pe Leu mai bine decât ar putea orice alt semn.

Leul este guvernat de Soare; Peștii, de Jupiter dar și de Neptun. Soarele dăruiește lumină și viață, dar este concentrat asupra sinelui, ceea ce se vede din plin la Leu. Neptun este orientat spre tablourile cuprinzătoare, spre marile iluzii și fantezii. Leul poate să-i ajute pe Pești să transforme fanteziile în realitate. Neptun, prin intermediul Peștilor, îl poate ajuta pe Leu să-și domolească egocentrismul și acțiunile abrupte, canalizându-i energia spre manifestări mai creative și mai productive.

Leul este un semn de Foc; Peștii, un semn de Apă. Această pereche poate fi foarte fericită și progresivă dacă cei doi parteneri își recunosc unul altuia nevoile, folosindu-se de introspecțiile și ambițiile creative în scopul protejării relației de suflet. Peștii îl pot învăța pe Leu să fie mai modest și să se gândească la ceilalți; Leul îi poate învăța pe Pești să se relaxeze puțin, să iasă în lume și să-și ofere unele plăceri. Peștii, însă, pot fi prea emoționali – prea multă apă va stinge entuziasmul Leului. În mod simetric, prea mult foc pot face Peștii să dea în fiert și, în final, îl pot lăsa cu arsuri emoționale. Leul și Peștii trebuie să comunice cu bună-credință ca să-și mențină relația în echilibru.

Leul este un semn fix; Peștii, un semn mobil. Nativul în Pești nu este un șef bun. Marea lui satisfacție este să facă lumea mai bună, începând cu partenerul său. Leul, pe de altă parte, vine cu idei și sugerează mici îmbunătățiri, pe ici-pe colo, ale relației.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Leu și Pești? Receptivitatea fiecăruia la lecțiile celuilalt. Peștii îi arată Leului cum să fie sensibil și grijuliu; Leul explică Peștilor cum să-și transforme visurile în realitate în loc să le tot elaboreze teoretic. Abilitatea celor doi parteneri de a-și oferi unul altuia ceea ce le trebuie face din această relație una cu adevărat reciproc avantajoasă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii