Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii este influențată pozitiv de flexibilitatea și capacitatea de a empatiza specifice acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Berbecul


Când se întâlnește un nativ în Berbec cu un nativ în Pești, lucrurile pot să meargă foarte bine. Berbecul e un semn puternic; este aproape total supus impulsurilor pe care le urmează fără să se gândească la consecințe. Peștii sunt liniștiți și interiorizați; sunt poeții zodiacului. La suprafață, Berbecul și Peștii formează un cuplu puțin probabil, dar când e vorba de dragoste, ei pot să-și împlinească unul altuia nevoile. Peștii sunt foarte intuitivi, atât ca persoane cât și ca iubiți. Berbecul trebuie să aibă grijă să întoarcă această favoare, astfel încât Peștii să nu-i perceapă ca egoiști și nepăsători.

Când Berbecul este atras de cineva, își urmează chemarea fără să stea pe gânduri. Față de Pești, își asumă rolul de protector. Nostim este că, de fapt, nativul în Pești este adevăratul protector, fiind un partener intuitiv, înțelegător, care oferă un refugiu confortabil pentru agitatul Berbec. Peștii sunt semn de apă; se pot adapta oricărei incinte. Sunt atât de înțelegători și empatici încât se dăruiesc complet partenerului, iar dacă partenerul nu poate face același lucru, pot să apară probleme.

Împreună, Peștii și Berbecul pot forma un cuplu dinamic, care combină stilul direct al Berbecului cu intuiția înțelegătoare a Peștilor.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planet anorocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Marte aduce acțiunea pasională în visurile lui Neptun. Jupiter le permite Peștilor să-l ajute pe Berbec în acțiunile lui riscante.

Berbecul este semn de Foc, Peștii, semn de Apă. Deși aceste semne opuse își pot crea necazuri unul altuia (focul evaporă apa; apa stinge focul), se pot combina, totuși, într-un cuplu de succes. Peștii pot ajuta Berbecul să se calmeze, să se relaxeze și să-i asculte pe ceilalți, în timp ce Berbecul îi învață pe Pești să se exteriorizeze și să-și asume riscurile necesare pentru atingerea scopurilor. Este o lecție utilă pentru Pești care știu să-și dea seama ce riscuri merită asumate și ce riscuri sunt inutile. Berbecul și Peștii trebuie să negocieze și să-și mențină echilibrul în cuplu.

Berbecul este semn cardinal; Peștii, semn mobil. Spre deosebire de Berbec, Peștii n-au nevoie să conducă. Le place să dea o mână de ajutor dar nu țin neapărat să aibă ultimul cuvânt, ceea ce îi va conveni Berbecului. Împreună, ei au și partea de inițiativă, prin Berbec, dar și partea de mobilitate, de continuare și finalizare a proiectelor, prin Pești.

Care este cel mai bun aspect al unui cuplu Berbec-Pești? Au ce învăța unul de la altul. Peștii îi arată Berbecului cum să empatizeze și să-i pese de ceilalți. Berbecul îi învață pe Pești să acționeze pentru îndeplinirea visurilor în loc să stea, doar, și să viseze. Este o relație benefică de ambele părți.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Taurul

Când Taurul și Peștii se întâlnesc, de obicei, au o relație fericită. Aflându-se la distanță de două poziții în zodiac, au o comunicare empatică specială. Nativul în Pești este idealist, visător și impresionabil; Taurul este cu picioarele pe pământ, practic și logic. Ambii prețuiesc armonia și stabilitatea într-o relație.

Cei doi au multe să-și ofere unul altuia. Taurul poate oferi abordarea realistă de care au nevoie Peștii ca să-și pună visele în practică. Peștii oferă blândețe, amabilitate și înțelegere Taurului. Uneori, Taurul are impresia că înțelege simplitatea Peștilor, numai că Peștii nu sunt simpli deloc – apele liniștite sunt adânci.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii. Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Când Venus și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune spirituală. Ambele planete vibrează într-o energie feminină. Împreună descriu o relație idealistă. Jupiter adaugă combinației energia lui masculină; această planetă reprezintă filosofia, expansiunea și excesele. Aceste două semne pot forma uniunea pe care o visează fiecare. Reversul? O relație de vis poate să fie bazată doar pe vis, pe iluzii.

Taurul este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente sunt, în general, compatibile, fiind concrete, tangibile. Taurul îl poate ajuta pe nativul în Pești să se stabilizeze emoțional. La rândul său, nativul în Pești poate să-l ajute pe Taur să pună puțină magie în abordarea lui practică. Taurul poate să obosească de excesele emoționale ale Peștilor, iar Peștii pot să-l perceapă pe Taur ca insensibil și nepăsător.

Taurul este semn fix; Peștii sunt semn mobil. Acolo unde Taurul manifestă încăpățânare și imobilitate, Peștii manifestă dinamism și nevoia de a trece mai departe. Rigiditatea Taurului poate să irite sensibilitatea Peștilor; Taurul va trebui să-i lase nativului în Pești libertatea de a se plia pe curent. Ca recompensă, Taurul va avea în Pești un partener iubitor, care îl va susține foarte mult. Peștii trebuie să-i demonstreze Taurului că mobilitatea este de multe ori o cale mai bună decât determinarea cu orice preț.

Care este cel mai bun aspect al relației dinre Taur și Pești? Natura lor emoțională diferită care se completează și se armonizează. Empatia și devotamentul pe care cei doi o manifestă poate face ca între ei să se lege o relație puternică și de lungă durată.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Gemenii

Când Gemenii se întâlnesc cu Peștii într-o relație sentimentală, cei doi pot să formeze un cuplu foarte empatic. Geamănul este cerebral, face conexiuni rapide, are umor și este bun vorbitor. Toate acestea pot completa foarte bine viziunea idealistă a Peștilor. Peștii au darul intuiției și al empatiei; ei se conectează foarte bine cu ceilalți la un nivel subtil, iar natura lor visătoare poate să inspire mințile deschise. Geamănul este una dintre aceste minți deschise; flexibil și agil, Geamănul are abilitatea de a vedea toate fațetele unei situații și de a comunica foarte bine. Această relație se bazează pe conexiune și flexibilitate.

Gemenii și Peștii pot fi buni prieteni și buni parteneri sentimentali. Peștii sunt dominați de emoții și se pot simți lezați de vorbele negândite ale Gemenilor. Dar, chiar și atunci când au probleme, acești doi parteneri pot uita și ierta repede. Niciunul dintre ei nu are motive să păstreze supărarea – Peștii, pentru că înțeleg felul de a fi și adevăratele intenții ale partenerului; Gemenii, pentru că, pur și simplu, nu au timp să zăbovească într-o anumită stare.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului, dar și de Neptun, planeta iluziilor. Jupiter îl determină pe nativul în Pești să caute cunoașterea în profunzime iar Neptun îl face să viseze. Mercur induce rapiditate în gândire și inovație, ceea ce îl caracterizează pe Geamăn. Peștii sunt capabili să înțeleagă la un nivel profund intuitiv ideile noi cu care vine Geamănul.

Gemenii sunt semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Combinația dintre o abordare intelectuală și una emoțională și intutivă face ca deciziile comune ale celor doi să fie foarte bine fundamentate. Aceste două semne pot realiza foarte mult împreună. Singura provocare între ei este posibila întrerupere a comunicării în cazul în cazul în care Peștii simt că Geamănul nu-i înțelege sau Geamănul se simte copleșit de sensibilitatea Peștilor. Partea bună este că și unul, și altul poate trece repede peste sentimentele negative.

Atât Gemenii cât și Peștii sunt semne mobile, deci destul de compatibile. Ambii sunt flexibili, adaptabili și abili în schimbare. Ambii sunt dispuși să-și schimbe punctele de vedere și deciziile. Niciunul dintre cei doi nu simte nevoia să conducă și își oferă unul altuia suficientă libertate.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Pești? Interesul comun pentru a-și cultiva cunoașterea și pentru a-și folosi forța intelectului. Se potrivesc în flexibilitatea lor. Împărtășesc interese, ceea ce-i face companii plăcute unul pentru celălalt.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Racul

Întâlnirea dintre Rac și Pești este una pozitivă. Ambele zodii sunt tolerante și empatice, iar Peștii se entuziasmează ușor de ideile Racului. Un partener nativ în Pești poate deschide Racului ochii asupra universului creativității și spiritualității. La rândul său, Racul poate fi un ghid, călăuzind Peștii spre împlinirea ideilor aparent utopice. Această pereche poate beneficia de puternica lor legătură emoțională multifațetată.

Racul iubește bunurile materiale, își dorește confort și o casă îndestulată și, uneori, este posibil să nu înțeleagă stilul de viață minimalist al Peștilor. Deși ei par să urmărească obiective diferite în materie de realizări și achiziții, profunzimea emoțională împărtășită de Rac și Pești poate face ca relația lor să fie una benefică.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Jupiter, planeta filosofiei, și Neptul, planeta iluziei și a viselor, guvernează Peștii. Când Luna și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune frumoasă, spirituală. Ambele corpuri cerești vibrează într-o energie caldă, feminină. Împreună, pot forma o relație idealistă, care dă multă semnificație viselor și iluziilor.

Jupiter guvernează, de asemenea, Peștii. Planeta norocului adaugă energie masculină acestei combinații, reprezentând filosofia, expansiunea și excesul. Natura acestei combinații determină relații utopice: intrigile emoționale pot deveni copleșitoare. Emoție, căldură, profunzime, expansivitate – sună prea bine ca să fie adevărat. Deși amândoi cer foarte mult de la relația lor, Racul trebuie să aibă grijă să nu limiteze mobilitatea Peștilor.

Racul și Peștii sunt semne de Apă. Apa fiind un element tangibil, identificabil fizic, Racul și Peștii sunt, în general, foarte compatibili. Peștii sunt făcuți să creeze conexiuni umane și, atunci când sunt puși împreună cu Racul, se adaugă grija și intuiția acestuia. Astfel că această legătură nu se dizolvă în idealism și utopie, salvată fiind de intuiția și stabilitatea Racului. Racul chiar are capacitatea de a înțelege ambiguitatea emoțională a Peștilor și îi poate ajuta să-și stabilizeze natura efemeră. Deși Racul poate să fie obosit de natura instabilă a Peștilor iar Peștii de pot plictisi de egocentrismul Racului, această pereche reușește cu ușurință să găsească o cale de compromis.

Racul este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. Intuitiv în dragoste ca și în viață, Racului îi place să pună lucrurile în mișcare cu o idee bună și un plan solid pe care o să-l pună pe hârtie ca să se poată ține de el. Peștii, pe de altă parte, se orientează mai mult după instinct: vor pierde acel plan imediat ce-l vor prelua din mâna Racului.

Din când în când, Racul trebuie să lase nativul în Pești să se bucure nestingherit de interesele exterioare cuplului și să-și urmeze capriciile. Peștii pot să-i arate Racului că finalizarea este, uneori, o realizare mai importantă decât inițierea, iar compromisul poate să dea satisfacție. Racul și Peștii își completează bine enrgiile și ar trebui să fie compatibili în dragoste.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Rac și Pești? Natura lor emoțională similară. Amândoi au o mare capacitate de emaptică și de compasiune; ambii pot fi foarte buni profesori dar și foarte buni studenți. Se completează și se armonizează foarte bine.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Leul

Când un nativ în Zodia Leului se întâlnește pe tărâmul dragostei cu un nativ în Zodia Peștilor, fiecare dintre ei va savura perspectiva nouă asupra vieții pe care celălalt o aduce. Leul este un semn puternic și asertiv; își ia libertatea de a face exact ceea ce dorește și are tendința de a prelua comanda. Nativul în Pești este mai tăcut, mai reținut și masi introspectiv. În multe privințe, cei doi sunt diametral opuși, dar amândoi sunt, în adâncul lor, niște visători. Atunci când țin unul la altul, fiecare umple golurile celuilalt și au o relație grijulie, avantajoasă de ambele părți.

Leul este un lider înnăscut și, într-o relație cu un nativ în Pești, devine protectorul partenerului său mai slab. Peștii oferă la schimb audiența de care are nevoie Leul pentru ambițiile și performanțele sale sociale. Peștii, precum apa, au abilitatea de a umple spațiul care li se pune la dispoziție. Peștii tind să se pună la dispoziția partenerului; inima bună și empatia care îi caracterizează fac ca Peștii să-l cunoască pe Leu mai bine decât ar putea orice alt semn.

Leul este guvernat de Soare; Peștii, de Jupiter dar și de Neptun. Soarele dăruiește lumină și viață, dar este concentrat asupra sinelui, ceea ce se vede din plin la Leu. Neptun este orientat spre tablourile cuprinzătoare, spre marile iluzii și fantezii. Leul poate să-i ajute pe Pești să transforme fanteziile în realitate. Neptun, prin intermediul Peștilor, îl poate ajuta pe Leu să-și domolească egocentrismul și acțiunile abrupte, canalizându-i energia spre manifestări mai creative și mai productive.

Leul este un semn de Foc; Peștii, un semn de Apă. Această pereche poate fi foarte fericită și progresivă dacă cei doi parteneri își recunosc unul altuia nevoile, folosindu-se de introspecțiile și ambițiile creative în scopul protejării relației de suflet. Peștii îl pot învăța pe Leu să fie mai modest și să se gândească la ceilalți; Leul îi poate învăța pe Pești să se relaxeze puțin, să iasă în lume și să-și ofere unele plăceri. Peștii, însă, pot fi prea emoționali – prea multă apă va stinge entuziasmul Leului. În mod simetric, prea mult foc pot face Peștii să dea în fiert și, în final, îl pot lăsa cu arsuri emoționale. Leul și Peștii trebuie să comunice cu bună-credință ca să-și mențină relația în echilibru.

Leul este un semn fix; Peștii, un semn mobil. Nativul în Pești nu este un șef bun. Marea lui satisfacție este să facă lumea mai bună, începând cu partenerul său. Leul, pe de altă parte, vine cu idei și sugerează mici îmbunătățiri, pe ici-pe colo, ale relației.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Leu și Pești? Receptivitatea fiecăruia la lecțiile celuilalt. Peștii îi arată Leului cum să fie sensibil și grijuliu; Leul explică Peștilor cum să-și transforme visurile în realitate în loc să le tot elaboreze teoretic. Abilitatea celor doi parteneri de a-și oferi unul altuia ceea ce le trebuie face din această relație una cu adevărat reciproc avantajoasă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Fecioara

Când un nativ în Zodia Fecioarei se întâlnește cu un nativ în Zodia Peștilor, ei au șanse să formeze o relație sănătoasă. Cele două semne sunt opuse în Zodiac, iar asemnea semne tind să se echilibreze reciproc, pentru că fiecare are calitățile care-i lipsesc celuilalt. Sunt un cuplu vioi, prezent peste tot și deseori își dedică timpul ajutării altora. Fiecare dintre cei doi scoate la iveală ceea ce este mai bun în celălalt.

Cele două semne se adoră. Ambele tânjesc după armonie și sunt persoane empatice, care-i acceptă cu ușurință pe ceilalți. Fecioara poate să ajute Peștii să-și împlinească visele, furnizându-le mijloacele prin care să transforme o idee în realitate. Fecioara furnizează o bază solidă și stabilă pentru emoționalul său partener Pești.

Pe de altă parte, Peștii oferă un accent sensibil, blând și emoțional pe care Fecioara îl apreciază. Fecioara este interesată de confortul material și, uneori, nu poate înțelege minimalismul Peștilor. Aspirațiile lor în viață pot fi foarte diferite. Odată ce pot accepta și depăși diferențele, după ce vor învăța să-și combine energiile, relația lor poate fi una care le va răsplăti perseverența.

Fecioara este guvernată de Mercur; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Mercur și Neptun realizează o frumoase conexiune spirituală. Împreună, ei reprezintă un parteneriat ideal. Peștii sunt, de asemneea, guvernați de Jupiter, ceea ce adaugă energie masculină combinației, precum și o tentă filosofică, expansiune și, uneori, excese. Acest trio de planete oferă relației comunicare excelentă, empatie, imaginație și creativitate.

Fecioara este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. În general, cele două sunt compatibile, pentru că atât pământul cât și apa sunt elemente de o materialitate palpabilă. Peștii, ca semn de apă, sunt născuți să se conecteze cu alte ființe umane, iar când întâlnesc pământul, nu există legătură naturală mai puternică. Fecioara este posibil să aibă o viziune mai stabilă în viață; ea îl poate ajuta pe partenerul său să devină ceva mai realist și mai puțin poetic. Prea mult idealism poate să agaseze Fecioara, iar Peștii pot considera că Fecioara este prea realistă și lipsită de imaginație. Dar nefiind orgolioși, vor reuși să depășească diferențele, apelând inclusiv la umor.

Fecioara și Peștii sunt semne mobile. Ambilor le place să treacă de la un domeniu la altul, anrenați de dispoziția momentului. Sunt permanent inspirați și sprijiniți unul de către celălalt, într-o spirală continuă de idei și o perpetuă încântare. Rareori apare conflictul între ei, iar când apare, se stinge repede de la sine. Ambii parteneri cunosc arta subtilă a compromisului.

Care este cel mai bun aspect al relației Fecioară-Pești? Este atitudinea lor complementară și armonioasă. Empatia și devotamentul pe care-l prețuiesc amândoi va păstra relația lor puternică și durabilă. Toată lumea va invidia devotamentul unuia față de celălalt, precum și devotamentul cuplului față de prieteni și comunitate.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Balanța

Când Balanța și Peștii se întâlnesc într-o relație sentimentală, relația lor va fi una agreabilă și potolită. Aceste două semne sunt foarte compatibile, ambele împărtășind interesul pentru latura estetică a vieții. De asemnea, au foarte multe să-și ofere unul altuia: Când peștii se pierd într-o fantezie, Balanța vine cu lejeritatea care o caractezează și refac mobilitatea și coerența acțiunii. Peștii au de oferit empatia și interesul pentru valorile sufletești. Este un parteneriat onest, care prețuiește adevărul și armonia.

Balanța și Peștii sunt, înainte de toate, foarte buni prieteni; apoi sunt foarte buni iubiți. Ei se înțeleg bine unul pe celălalt: amândoi au dese momente de indecizie și tind să lucreze la mai multe deodată. Problemele dintre cei doi parteneri sunt rare, în sensul că Balanța, uneori, îl manipulează mental pe partenerul nativ în Pești. Uneori se pot bloca în mijlocul acțiunii, din cauza naturii lor indecise. Atunci când lucrează împreună la un proiect – fie că e vorba despre relația lor, fie că e vorba despre altceva – se poate întâmpla să întâmpine dificultăți la înaintare. Dacă au o dispută, au tendința de a uita repede: Balanța detestă conflictele și ar face orice să le evite; Peștii posedă un mare nivel de empatie și pot ierta pentru că își înțeleg partenerul.

Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei; peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului, și de Nptun, planeta iluziilor. Aceste semne sunt destul de compatibile, datorită energiilor feminine ale lui Venus și Neptun puse împreună. SAflați sub puterea lui Jupiter și a lui Neptun, Peștii sunt puternic înclinați spre meditație, spre filosofie și introspecție. Influențată de Venus, Balanța este îndrăgostită de dragoste. Balanța este semnul cel mai avid de parteneriat și se simte cel mai confortabil în intimitatea cuplului.

Balanța este semn de Aer; Peștii, semn de Apă. Aceste două semne, dacă își combină mințile și inimile ca să rezolve problemele, sunt un cuplu câștigător. Cele mai bune decizii sunt cele luate atât emoțional cât și rațional. Această relație tinde să fie extem de flexibilă și progresistă. Când între cei doi apar probleme, comunicarea se poate fractura. Balanța, care are obiceiul să manipuleze mental, poate să-și pedepsească partenerul cu tăcerea. În acest parteneriat este mereu prezentă o ușoară fricțiune; niciunul nu va fi cu adevărat lider, dar niciunul nu va renunța la control cu adevărat. Deși se contrazic des, diferențele lor de opinie nu sunt de durată. Singura lor problemă reală vine din tendința lor comună de a o lua mai încet, mereu mai încet, până la oprirea totală.

Balanța este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. Balanța vine cu idei noi și pornește proiecte, iar Peștii sunt fericiți să preia din mers și să-și asume rolul activ care li s-a acordat. Dacă acești doi parteneri își asumă un proiect în afara relației lor, lucrează bine împreună; amândoi sunt modești; Balanța are nevoie de puțină recunoaștere, iar Peștii nu ezită s-o ofere. Dacă Balanța are o idee apoi se răzgândește, așa cum face de multe ori, Peștii nu au o problemă cu adaptarea la noua direcție.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Balanță și Pești? Interesul lor comun pentru a-i ajuta pe ceilalți. Se potrivesc în entuziasmul lor, în energie și în dorința de a avea o relație bazată pe sinceritate.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Scorpionul

Când Scorpionul și Peștii formează un cuplu, relația lor este una bazată pe mult respect și multă înțelegere. Acești parteneri împărtășesc același element – apa – ceea ce le permite să pătrundă ușor fiecare în mintea și sufletul celuilalt. Scorpionul este profund și interiorizat, adesea captiv în propriile planuri secrete, în timp ce Peștii sunt idealiști și preocupați de nuanțe și detalii. De altfel, și Peștii au această tendință de a se retrage în lumea lor interioară, deci poate să-l ierte pe Scorpion că este uneori atât de misterios și retras în sine.

Ambele semne sunt intuitive și receptivi la subtilitățile interacțiunii umane. Scorpionul poate să-l ajute pe nativul în Pești să-și împlinească visele și ambițiile, să transforme ideile în realitate. Scorpionul poate să asigure o fundație stabilă relației, iar nativul în Pești – mai mobil și mai intuitiv – se va lăsa prins în pânza țesută de partenerul său. La rândul său, partenerul Pești oferă tandrețe și empatie, pe care Scorpionul le apreciază în mod deosebit. Scorpionul este interesat de confortul material și de dramele intense; uneori, nu poate înțelege abordarea simplistă, caritabilă a Peștilor. Aspirațiile lor pe termen lung pot fi complet diferite. Dacă înțeleg și acceptă diferențele, relația lor va fi benefică pentru ei.

Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto; Jupiter și Neptun guvernează Peștii. Marte este Zeul Războiului, iar Scorpionul este dovada vie a influenței agresive, curajoase și, uneori, beligerante. În combinație cu Marte, Pluto simbolizează noi începuturi. Scorpionul poate oferi așa ceva. Jupiter reprezintă filosofia, expansiunea și excesele, iar influența lui Neptun le oferă Peștilor aura de visători și dragostea pentru cultură. Energia visătoare, eterică a Peștilor netezește tăișul Scorpionului. Puterea combinată a acestor patru planete duce, în cele din urmă, la o relație echilibrată, în care drama și emoțiile sunt doar un fundal pe care aceasta evoluează. Scorpionul trebuie să-și lase partenerul nativ în Pești să înoate liber, altfel se va sufoca de prea multă atenție.

Scorpionul și Peștii sunt semne de Apă. Sunt foarte compatibili pentru că apa este un element fizic tangibil. Destinul Peștilor este să aducă oamenii împreună, iar când această energie întâlnește intensitatea și tenacitatea Scorpionului formează o legătură puternică. Scorpionul are o viziune puternic polarizată: pentru el, lucrurile sunt ori de aur, ori de tinichea. Peștii răbdători pot deschide puțin perspectiva scorpionului, făcându-i să vadă tabloul în ansamblul său, nu doar detaliul instantaneu. Scorpionul poate să devină nemulțumit de instabilitatea Peștilor; Peștii pot să-l vadă pe Scorpion prea absorbit de sine și insensibil la emoțiile și nevoile celuilalt. Totuși, le stă în putere să găsească o cale de compromis.

Acorpionul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Scorpionul ia lucrurile pe rând canalizându-și toată energia într-o singură direcție la un moment dat, pe când Peștii explorează împrejur și se îndreaptă încotro îi îndeamnă inima. Peștii, ca semn de apă mobil, se pliază ușor pe stilul de viață și preocupările Scorpionului. Condiția este ca Scorpionul să-i lase partenerului nativ în Pești libertatea necesară ca să-și urmeze interesele personale. Peștii pot să-i arate Scorpionului că flexibilitatea este interesantă și că se poate ajunge la un compromis fără luptă și fără chinuri.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre pești și Scorpion? Natura lor emoțională similară; sensibilitatea cu care scrutează curenții subterani ai vieții; apetitul pentru magia dragostei. Aceasta este o relație cu potențialul de a fi una împlinită și armonioasă. Scorpionul și Peștii sunt empatici și caută adevărul, angajamentul profund, iar legătura lor este una puternică și durabilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Săgetătorul

Săgetătorul și Peștii într-o relație romantică sunt pe cale de a-și împlini visurile. Săgetătorul este mai degrabă un gânditor și un filosof, trecând ușor de la o idee la alta. Nativul în Pești este mai activ în sine, implicat mai mult în schimbările de peisaj din mintea lui. În unele privințe, cei doi sunt opuși, iar celorlalți le pot părea ca un cuplu improbabil să se formeze. Dar, pe măsură ce dragostea lor crește, sunt din ce în ce mai dispuși să-și satisfacă unul altuia nevoile spirituale și să mențină relația sănătoasă.

Săgetătorul este extrovertit și versatil, iar în relația cu Peștii, adesea vine în apărarea partenerului său mai blând. Peștii, în schimb, oferă Săgetătorului Înțelegerea subtilă și un refugiu atunci când obosește de atâta agitație. Peștii, ca semn de apă, se adaptează ușor la cerințele mediului; ei tind să-și concentreze multă energie în comunicarea și empatizarea cu partenerul. Cel mai adesea, sunt mai răbdători cu aparenta indiferență a Săgetătorului decât orice alt semn. Căutarea activă a cunoașterii care îl caracterizează pe Săgetător combinată cu blândea compasiune a Peștilor față de ceilalți dă fiecăruia dintre parteneri o creștere a conștiinței de sine care nu degenerează în egocentrism.

Săgetătorul și Peștii sunt deopotrivă guvernați de Jupiter; în plus, Neptul influențează și el Peștii. Jupiter aduce explorarea și expansiunea. Peștii sunt preocupați de aspectele abstracte ale acestor acțiuni; adesea se descoperă încercând să salveze lumea (probabil, în forma reciclării deșeurilor și participării la acțiunile legate de sănătatea mediului). Săgetătorul, pe de altă parte, preferă să-și lărgească orizontul prin studiu academic. Neptun este orientat spre tabloul cuprinzător al realității, spre iluzii și spre marile idei. Este, de asemnea, responsabil de fantezii precum și de deziluzii. Săgetătorul poate să-I ajute pe Pești să-și sădească proiectele în sol fertil. Jupiter, prin intermediul Peștilor, îl poate tempera pe Săgetător atunci când are momente de izbucnire entuziastă.

Săgetătorul este semn de Foc; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente pot forma un cuplu minunat dacă își acordă puțin răgaz și își folosesc capacitatea înnăscută de a înțelege situațiile și oamenii. Peștii îl pot ajuta pe Săgetător să-și păstreze direcția și să un ritm controlabil, în timp ce Săgetătorul îl poate stimula pe nativul în Pești să iasă și să exploreze lumea. Acești doi parteneri vor adora să călătorească împreună. Peștii ar putea, câteodată, prin intensitatea sa emoțională, să-l stânjenească pe Săgetător, așa cum prea multă apă poate stinge focul. Dar prea mult foc poate face apa să dea în fiert și să devină volatilă. Peștii și Săgetătorul trebuie să-și folosească foarte bine capacitățile perceptive, să anticipeze momentul critic și să-l evite, mutându-și fiecare atenția de la sine către cuplu.

Săgetătorul și Peștii sunt semne mobile. Niciunul dinte parteneri nu simte nevoia să dețină poziția dominantă în cuplu. Cultivă egalitatea și le place să-și vadă ideile puse în aplicare. Peștilor le place foarte mult să-l sprijine pe Săgetător. Destinația finală nu este o preocupare vitală pentru niciunul dintre cele două zodii; importantă este călătoria!

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Săgetător? Este faptul că ei pot beneficia fiecare de înțelepciunea celuilalt și, în același timp, că vor face orice parcurs împreună cu interes și cu plăcere. Peștii vin cu lecția despre empatie și grija față de celălalt; Săgetătorul învață Peștii cum să transforme fantezia în realitate. Abilitățile fiecăruia de a-i furniza celuilalt ceea ce-I lipsește face din relația lor una cu adevărat echitabilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Capricornul

Peștii și Capricornul, într-o relație romantică, par, la prima vedere, un exemplu perfect de contrarii care se atrag. Capricornul este cu picioarele pe pământ și are un simț etic foarte puternic, în vreme ce Peștii tind să fie emoționali și visători, având grijă mai mult de nevoile celorlalți decât de cele proprii. Acest cuplu este unul onest; partenerii sunt devotați unul altuia și se admiră reciproc: Capricornul apreciază natura candidă a Peștilor iar peștii sunt atrași de agerimea și tenacitatea Capricornului.

Relația evoluează lent – cei doi parteneri ar putea avea senzația că stagnează – dar capătă forță în timp. Capricornul și nativul în Pești, dacă își pun forțele împreună, pot avea realizări care să-i împlinească pe amândoi. Dificultățile apar atunci când Capricornul este prea dominator pentru gusturile și sensibilitatea Peștilor. Peștii trebuie să înțeleagă că acesta este stilul Capricornului și să n-o ia personal. Peștii pot să nu primească prea bine încăpățânarea Capricornului, dar, cu răbdare și înțelegere, pot să rezolve problema prin negociere. Peștii pot să-l mulțumească pe Capricorn prin interesul pentru aspectele domestice, ceea ce se suprapune perfect peste nevoia Capricornului de a avea un cămin confortabil și bunuri materiale de calitate.

Capricornul este guvernat de Saturn; Peștii sunt guvernați de tandemul planetelor Jupiter și Neptun. Saturn este planeta dedicației, autorității și responsabilității care caracterizează Capricornul. Învățătura de nivel ridicat, etica și standardele înalte pe care le imprimă Jupiter împreună cu visurile și iluziile date de Neptun caracterizează Peștii. Aceste trei planete se completează între ele și manifestă în plus compasiune, simțul dreptății și dedicație.

Capricornul este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. Semnele de pământ sunt interesate de posesiile materiale, iar cuplul format din Capricorn și Pești se înconjoară de bunuri materiale care demonstrează stilul lor sofisticat. Semnele de apă se bazează pe intuiție și emoție; astfel, nativul în Pești furnizează forța din cuplu, dar într-un mod pasiv. Dragostea împărtășită pentru un cămin confortabil dar și cochet asigură aspirațiile acestui cuplu către un standard de viață ridicat.

Capricornul este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. În timp ce Capricornul tinde să se concentreze pe un singur proiect odată, Peștii oscilează de la una la alta, după cum îi mână sentimentele. Dată fiind flexibilitatea lui, nativul în Pești se poate arăta interesat de proiectele Capricornului. La schimb, Capricornul trebuie să înțeleagă natura mobilă a Peștilor și să nu ia ca pe o ofensă personală faptul că partenerul nativ în această zodie se plictisește de activitatea pe care tocmai o desfășurau împreună și vrea să treacă la altceva. Capricornul va persevera în ceea ce a inițiat partenerul Pești chiar și după ce acesta s-a plictisit de proiect – acesta este câștigul Peștilor care, în schimb, pot să-l inițieze pe Capricorn în arta flexibilității.

Care este cel mai bun aspect al relației Capricorn-Pești? Este combinația unică de temperamente. Ambilor parteneri le place să-și împartă viața cu cineva și fiecăruia îi place să-l sprijine pe celălalt în realizarea scopurilor. Tocmai diferențele dintre ei sunt acelea care fac relația să meargă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Vărsătorul

Dacă un Vărsător și un Pești hotărăsc să lege o relație, va fi multă compasiune dar și multă creativitate înter ei. Acești doi parteneri sunt idealiști și în mod individual, și împreună. Peștii se mișcă lejer în mediu, iar Vărsătorul inventează mereu câte ceva și găsește modalități noi de a face lucrurile. Acest cuplu sapă adânc după adevăr în orice privință și caută întotdeauna soluții. Ambii tind să fie introspectivi. Vărsătorului I se întâmplă să-I judece pripit pe cei care nu-I împărtășesc viziunile, în timp ce Peștii tind să manifeste prea multă compasiune, inclusiv pentru cine nu merită.

Vărsătorul și Peștii sunt prieteni foarte buni dar pot face și un cuplu romantic reușit. Problemele sunt rare. Vărsătorul poate fi uneori prea intelectual și distant pentru nevoile Peștilor; Peștii pot fi prea creduli și prea dispuși să se sacrifice, potrivit părerii Vărsătorului. În unele cazuri, reacțiile total diferite în anumite situații pot căsca prăpăstii între cei doi. Vărsătorul îi concediază repede pe cei care nu sunt de aceeași părere cu el; Peștii se implică prea repede în problemele celorlalți iar dacă implicarea lor este descurajată, pun totul la inimă. Ocazional, apar conflicte, dar acești doi parteneri uită și iartă repede.

Vărsătorul este guvernat de Uranus și Saturn; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Uranus este responsabil cu ideile „neortodoxe', cu practicile inovatoare. Saturn furnizează acțiunea în acord cu aceste idei și abilitatea de a organiza în detaliu. Jupiter e responsabil cu filosofia, cu predarea învățăturii, cu înțelegerea. Neptun se concentrează pe spiritualitate, așa că Peștii sunt sincer interesați să înțeleagă totul, mai ales să-și înțeleagă partenerul. Ori de câte ori Vărsătorul vine cu o idee nouă, partenerul nativ în Pești este nerăbdător s-o înțeleagă la nivelul intuitiv. Acest cuplu este într-o relație de complementaritate, bazându-se pe resurse profunde, atât intelectuale cât și emoționale.

Vărsătorul este semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Această relație este motivată pe de o parte de intelect, pe de alta, de sentimente. În viața lor se întâmplă mereu câte ceva iar uniunea lor tinde să fie una dinamică și flexibilă. Când e bine, e foarte bine; când e rău, comunicarea area profunzimi abisale. Peștilor le place să se afle acolo unde acționează Vărsătorul, iar Vărsătorul poate învăța de la Pești toleranța și căldura. Acești parteneri lucrează bine împreună. Chiar dacă se contrazic, diferența lor de opinii nu durează mult. Conflictele pot apărea din cauza nevoii Peștilor de suport emoțional în opoziție cu preferința Vărsătorului pentru idei în locul romantismului.

Vărsătorul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Vărsătorul inițiază proiecte noi și schimbări, iar Peștii acceptă cu plăcere atâta vreme cât rolul care-I revine în ducerea la îndeplinire este unul care ajută și la îmbunătățirea relației. Când acești doi parteneri acționează împreună, nu vor avea dispute pentru atribuirea creditului. Ambele semne sunt mai bune în inițiere decât în îndeplinire. Dacă Vărsătorul se plictisește de această relație, peștii îi vor urma exemplu și vor dori să-și vadă mai departe de viață.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Vărsător? Este interesul lor împărtășit în cultivarea cunoștințelor și acceptarea ideilor noi și cosmopolite. Coincid în nivelul de entuziasm și energie, în dorința de a avea o relație sinceră, cinstită și deschisă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Peștii

Când doi nativi în pești sunt legați într-o relație romantică, aceasta este o legătură plină de sensibilitate și emoție. Au o comunicare onestă și eficientă, o legătură emoțională bogată și conexiune spirituală profundă. Amândoi simt că prețioasa lor relație este cel mai frumos lucru care li se putea întâmpla și că n-ar fiavut cum să le fie mai bine de atât. Ei împărtășesc o dragoste de armonie și furmos cum nu mai găsești prin altă parte a zodiacului. Amândoi sunt la fel de hotărâți să aibă grijă de relația lor ideală.

Natura pasivă a Peștilor asigură cuplului pacea. În orice caz, Peștii sunt foarte volubili, uneori creduli și extrem de sensibili la energiile negative. Doi Pești împreună pot deveni letargici, leneși și pot scoate la iveală unul din celălalt tot ce e mai bun și tot ce e mai rău. Adesea sunt incapabili să fixeze niște limite pentru ei înșiși și pentru ceilalți și pot ajunge un pic prea departe în căutările lor spirituale. Peștii tind să evite conflictele și să ignore disfuncționalitățile fie dintr-un optimism nerealist, fie refugiindu-se într-o lume iluzorie. Este tipic pentru Pești să fie flexibili, ușor de abordat, adaptabili la orice situație, buni prieteni și iubiți.

Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Nativii acestei zodii au înalt simț etic și trăiesc viața cu o abordare filosofică, lucru de care este responsabil Jupiter. Neptun este cel care orientează relația spre gândirea abstractă, imaginație și mister. Peștii sunt caracterizați de tendința de a-I servi pe ceilalți. Partenerii Pești se vor copleșio unul pe altul cu grijă, cu atenție, cu dragoste și admirație. Cadouri luxoase, micul dejun în pat, vacanțe-suprpriză sunt gesturi obișnuite între doi parteneri Pești. Ceea ce pentru unele zodii mai independente poate fi sufocant, pentru doi nativi în Pești va fi doar un echilibru fericit.

Peștii sunt semn de Apă. Fiecare dintre cei doi parteneri este fericit să se plieze pe dorințele și nevoile celuilalt. Peștii sunt renumiți pentru disponibilitatea lor de a se conforma situației curente. Acest lucru este bun până la un punct, dar poate fi periculos pentru ei, întrucât pot ajunge să se pună pe un plan secund sau chiar mai în spate, iar acesta nu este un mod sănătos de a trăi. Dacă, însă, cuplul este format din doi nativi în Pești, aceștia vor avea grijă să se aducă în prim plan unul pe altul și atunci aceasta este cea mai sigură relație pentru fiecare dintre ei.

Peștii sunt un semn mobil. Nativul în Pești realizează cel mai mult atunci când este inspirat, inițiat, impulsionat de o forță mai puternică. Acest cuplu va funcționa, în principiu cu prea puține sau chiar fără conflicte și va beneficia din plin din punerea în comun a minților și inimilor. Fiecare este mereu prezent, gata să-l ajute pe celălalt la nevoie. Natura lor retractilă este un atribut de siguranță și cei doi parteneri simt emoții puternice și admirație unul pentru celălalt.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre doi nativi în Pești? Este ușurința uimitoare cu care relaționează și comunică. În privința relației lor pașnice și a conexiunii emoționale profunde, sunt invidiați de tot zodiacul. Sunt loiali, blânzi și iubitori și sunt mereu alături de partener în orice împrejurare. Legătura lor este indestructibilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii