Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii este influențată pozitiv de flexibilitatea și capacitatea de a empatiza specifice acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Berbecul

Când se întâlnește un nativ în Berbec cu un nativ în Pești, lucrurile pot să meargă foarte bine. Berbecul e un semn puternic; este aproape total supus impulsurilor pe care le urmează fără să se gândească la consecințe. Peștii sunt liniștiți și interiorizați; sunt poeții zodiacului. La suprafață, Berbecul și Peștii formează un cuplu puțin probabil, dar când e vorba de dragoste, ei pot să-și împlinească unul altuia nevoile. Peștii sunt foarte intuitivi, atât ca persoane cât și ca iubiți. Berbecul trebuie să aibă grijă să întoarcă această favoare, astfel încât Peștii să nu-i perceapă ca egoiști și nepăsători.

Când Berbecul este atras de cineva, își urmează chemarea fără să stea pe gânduri. Față de Pești, își asumă rolul de protector. Nostim este că, de fapt, nativul în Pești este adevăratul protector, fiind un partener intuitiv, înțelegător, care oferă un refugiu confortabil pentru agitatul Berbec. Peștii sunt semn de apă; se pot adapta oricărei incinte. Sunt atât de înțelegători și empatici încât se dăruiesc complet partenerului, iar dacă partenerul nu poate face același lucru, pot să apară probleme.

Împreună, Peștii și Berbecul pot forma un cuplu dinamic, care combină stilul direct al Berbecului cu intuiția înțelegătoare a Peștilor.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planet anorocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Marte aduce acțiunea pasională în visurile lui Neptun. Jupiter le permite Peștilor să-l ajute pe Berbec în acțiunile lui riscante.

Berbecul este semn de Foc, Peștii, semn de Apă. Deși aceste semne opuse își pot crea necazuri unul altuia (focul evaporă apa; apa stinge focul), se pot combina, totuși, într-un cuplu de succes. Peștii pot ajuta Berbecul să se calmeze, să se relaxeze și să-i asculte pe ceilalți, în timp ce Berbecul îi învață pe Pești să se exteriorizeze și să-și asume riscurile necesare pentru atingerea scopurilor. Este o lecție utilă pentru Pești care știu să-și dea seama ce riscuri merită asumate și ce riscuri sunt inutile. Berbecul și Peștii trebuie să negocieze și să-și mențină echilibrul în cuplu.

Berbecul este semn cardinal; Peștii, semn mobil. Spre deosebire de Berbec, Peștii n-au nevoie să conducă. Le place să dea o mână de ajutor dar nu țin neapărat să aibă ultimul cuvânt, ceea ce îi va conveni Berbecului. Împreună, ei au și partea de inițiativă, prin Berbec, dar și partea de mobilitate, de continuare și finalizare a proiectelor, prin Pești.

Care este cel mai bun aspect al unui cuplu Berbec-Pești? Au ce învăța unul de la altul. Peștii îi arată Berbecului cum să empatizeze și să-i pese de ceilalți. Berbecul îi învață pe Pești să acționeze pentru îndeplinirea visurilor în loc să stea, doar, și să viseze. Este o relație benefică de ambele părți.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii