Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Balanța

Când Balanța și Peștii se întâlnesc într-o relație sentimentală, relația lor va fi una agreabilă și potolită. Aceste două semne sunt foarte compatibile, ambele împărtășind interesul pentru latura estetică a vieții. De asemnea, au foarte multe să-și ofere unul altuia: Când peștii se pierd într-o fantezie, Balanța vine cu lejeritatea care o caractezează și refac mobilitatea și coerența acțiunii. Peștii au de oferit empatia și interesul pentru valorile sufletești. Este un parteneriat onest, care prețuiește adevărul și armonia.

Balanța și Peștii sunt, înainte de toate, foarte buni prieteni; apoi sunt foarte buni iubiți. Ei se înțeleg bine unul pe celălalt: amândoi au dese momente de indecizie și tind să lucreze la mai multe deodată. Problemele dintre cei doi parteneri sunt rare, în sensul că Balanța, uneori, îl manipulează mental pe partenerul nativ în Pești. Uneori se pot bloca în mijlocul acțiunii, din cauza naturii lor indecise. Atunci când lucrează împreună la un proiect – fie că e vorba despre relația lor, fie că e vorba despre altceva – se poate întâmpla să întâmpine dificultăți la înaintare. Dacă au o dispută, au tendința de a uita repede: Balanța detestă conflictele și ar face orice să le evite; Peștii posedă un mare nivel de empatie și pot ierta pentru că își înțeleg partenerul.

Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei; peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului, și de Nptun, planeta iluziilor. Aceste semne sunt destul de compatibile, datorită energiilor feminine ale lui Venus și Neptun puse împreună. SAflați sub puterea lui Jupiter și a lui Neptun, Peștii sunt puternic înclinați spre meditație, spre filosofie și introspecție. Influențată de Venus, Balanța este îndrăgostită de dragoste. Balanța este semnul cel mai avid de parteneriat și se simte cel mai confortabil în intimitatea cuplului.

Balanța este semn de Aer; Peștii, semn de Apă. Aceste două semne, dacă își combină mințile și inimile ca să rezolve problemele, sunt un cuplu câștigător. Cele mai bune decizii sunt cele luate atât emoțional cât și rațional. Această relație tinde să fie extem de flexibilă și progresistă. Când între cei doi apar probleme, comunicarea se poate fractura. Balanța, care are obiceiul să manipuleze mental, poate să-și pedepsească partenerul cu tăcerea. În acest parteneriat este mereu prezentă o ușoară fricțiune; niciunul nu va fi cu adevărat lider, dar niciunul nu va renunța la control cu adevărat. Deși se contrazic des, diferențele lor de opinie nu sunt de durată. Singura lor problemă reală vine din tendința lor comună de a o lua mai încet, mereu mai încet, până la oprirea totală.

Balanța este un semn cardinal; Peștii sunt un semn mobil. Balanța vine cu idei noi și pornește proiecte, iar Peștii sunt fericiți să preia din mers și să-și asume rolul activ care li s-a acordat. Dacă acești doi parteneri își asumă un proiect în afara relației lor, lucrează bine împreună; amândoi sunt modești; Balanța are nevoie de puțină recunoaștere, iar Peștii nu ezită s-o ofere. Dacă Balanța are o idee apoi se răzgândește, așa cum face de multe ori, Peștii nu au o problemă cu adaptarea la noua direcție.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Balanță și Pești? Interesul lor comun pentru a-i ajuta pe ceilalți. Se potrivesc în entuziasmul lor, în energie și în dorința de a avea o relație bazată pe sinceritate.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii