Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Taurul

Când Taurul și Peștii se întâlnesc, de obicei, au o relație fericită. Aflându-se la distanță de două poziții în zodiac, au o comunicare empatică specială. Nativul în Pești este idealist, visător și impresionabil; Taurul este cu picioarele pe pământ, practic și logic. Ambii prețuiesc armonia și stabilitatea într-o relație.

Cei doi au multe să-și ofere unul altuia. Taurul poate oferi abordarea realistă de care au nevoie Peștii ca să-și pună visele în practică. Peștii oferă blândețe, amabilitate și înțelegere Taurului. Uneori, Taurul are impresia că înțelege simplitatea Peștilor, numai că Peștii nu sunt simpli deloc – apele liniștite sunt adânci.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii. Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Când Venus și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune spirituală. Ambele planete vibrează într-o energie feminină. Împreună descriu o relație idealistă. Jupiter adaugă combinației energia lui masculină; această planetă reprezintă filosofia, expansiunea și excesele. Aceste două semne pot forma uniunea pe care o visează fiecare. Reversul? O relație de vis poate să fie bazată doar pe vis, pe iluzii.

Taurul este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente sunt, în general, compatibile, fiind concrete, tangibile. Taurul îl poate ajuta pe nativul în Pești să se stabilizeze emoțional. La rândul său, nativul în Pești poate să-l ajute pe Taur să pună puțină magie în abordarea lui practică. Taurul poate să obosească de excesele emoționale ale Peștilor, iar Peștii pot să-l perceapă pe Taur ca insensibil și nepăsător.

Taurul este semn fix; Peștii sunt semn mobil. Acolo unde Taurul manifestă încăpățânare și imobilitate, Peștii manifestă dinamism și nevoia de a trece mai departe. Rigiditatea Taurului poate să irite sensibilitatea Peștilor; Taurul va trebui să-i lase nativului în Pești libertatea de a se plia pe curent. Ca recompensă, Taurul va avea în Pești un partener iubitor, care îl va susține foarte mult. Peștii trebuie să-i demonstreze Taurului că mobilitatea este de multe ori o cale mai bună decât determinarea cu orice preț.

Care este cel mai bun aspect al relației dinre Taur și Pești? Natura lor emoțională diferită care se completează și se armonizează. Empatia și devotamentul pe care cei doi o manifestă poate face ca între ei să se lege o relație puternică și de lungă durată.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii