Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Peștii

Când doi nativi în pești sunt legați într-o relație romantică, aceasta este o legătură plină de sensibilitate și emoție. Au o comunicare onestă și eficientă, o legătură emoțională bogată și conexiune spirituală profundă. Amândoi simt că prețioasa lor relație este cel mai frumos lucru care li se putea întâmpla și că n-ar fiavut cum să le fie mai bine de atât. Ei împărtășesc o dragoste de armonie și furmos cum nu mai găsești prin altă parte a zodiacului. Amândoi sunt la fel de hotărâți să aibă grijă de relația lor ideală.

Natura pasivă a Peștilor asigură cuplului pacea. În orice caz, Peștii sunt foarte volubili, uneori creduli și extrem de sensibili la energiile negative. Doi Pești împreună pot deveni letargici, leneși și pot scoate la iveală unul din celălalt tot ce e mai bun și tot ce e mai rău. Adesea sunt incapabili să fixeze niște limite pentru ei înșiși și pentru ceilalți și pot ajunge un pic prea departe în căutările lor spirituale. Peștii tind să evite conflictele și să ignore disfuncționalitățile fie dintr-un optimism nerealist, fie refugiindu-se într-o lume iluzorie. Este tipic pentru Pești să fie flexibili, ușor de abordat, adaptabili la orice situație, buni prieteni și iubiți.

Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Nativii acestei zodii au înalt simț etic și trăiesc viața cu o abordare filosofică, lucru de care este responsabil Jupiter. Neptun este cel care orientează relația spre gândirea abstractă, imaginație și mister. Peștii sunt caracterizați de tendința de a-I servi pe ceilalți. Partenerii Pești se vor copleșio unul pe altul cu grijă, cu atenție, cu dragoste și admirație. Cadouri luxoase, micul dejun în pat, vacanțe-suprpriză sunt gesturi obișnuite între doi parteneri Pești. Ceea ce pentru unele zodii mai independente poate fi sufocant, pentru doi nativi în Pești va fi doar un echilibru fericit.

Peștii sunt semn de Apă. Fiecare dintre cei doi parteneri este fericit să se plieze pe dorințele și nevoile celuilalt. Peștii sunt renumiți pentru disponibilitatea lor de a se conforma situației curente. Acest lucru este bun până la un punct, dar poate fi periculos pentru ei, întrucât pot ajunge să se pună pe un plan secund sau chiar mai în spate, iar acesta nu este un mod sănătos de a trăi. Dacă, însă, cuplul este format din doi nativi în Pești, aceștia vor avea grijă să se aducă în prim plan unul pe altul și atunci aceasta este cea mai sigură relație pentru fiecare dintre ei.

Peștii sunt un semn mobil. Nativul în Pești realizează cel mai mult atunci când este inspirat, inițiat, impulsionat de o forță mai puternică. Acest cuplu va funcționa, în principiu cu prea puține sau chiar fără conflicte și va beneficia din plin din punerea în comun a minților și inimilor. Fiecare este mereu prezent, gata să-l ajute pe celălalt la nevoie. Natura lor retractilă este un atribut de siguranță și cei doi parteneri simt emoții puternice și admirație unul pentru celălalt.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre doi nativi în Pești? Este ușurința uimitoare cu care relaționează și comunică. În privința relației lor pașnice și a conexiunii emoționale profunde, sunt invidiați de tot zodiacul. Sunt loiali, blânzi și iubitori și sunt mereu alături de partener în orice împrejurare. Legătura lor este indestructibilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii