Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Scorpionul

Când Scorpionul și Peștii formează un cuplu, relația lor este una bazată pe mult respect și multă înțelegere. Acești parteneri împărtășesc același element – apa – ceea ce le permite să pătrundă ușor fiecare în mintea și sufletul celuilalt. Scorpionul este profund și interiorizat, adesea captiv în propriile planuri secrete, în timp ce Peștii sunt idealiști și preocupați de nuanțe și detalii. De altfel, și Peștii au această tendință de a se retrage în lumea lor interioară, deci poate să-l ierte pe Scorpion că este uneori atât de misterios și retras în sine.

Ambele semne sunt intuitive și receptivi la subtilitățile interacțiunii umane. Scorpionul poate să-l ajute pe nativul în Pești să-și împlinească visele și ambițiile, să transforme ideile în realitate. Scorpionul poate să asigure o fundație stabilă relației, iar nativul în Pești – mai mobil și mai intuitiv – se va lăsa prins în pânza țesută de partenerul său. La rândul său, partenerul Pești oferă tandrețe și empatie, pe care Scorpionul le apreciază în mod deosebit. Scorpionul este interesat de confortul material și de dramele intense; uneori, nu poate înțelege abordarea simplistă, caritabilă a Peștilor. Aspirațiile lor pe termen lung pot fi complet diferite. Dacă înțeleg și acceptă diferențele, relația lor va fi benefică pentru ei.

Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto; Jupiter și Neptun guvernează Peștii. Marte este Zeul Războiului, iar Scorpionul este dovada vie a influenței agresive, curajoase și, uneori, beligerante. În combinație cu Marte, Pluto simbolizează noi începuturi. Scorpionul poate oferi așa ceva. Jupiter reprezintă filosofia, expansiunea și excesele, iar influența lui Neptun le oferă Peștilor aura de visători și dragostea pentru cultură. Energia visătoare, eterică a Peștilor netezește tăișul Scorpionului. Puterea combinată a acestor patru planete duce, în cele din urmă, la o relație echilibrată, în care drama și emoțiile sunt doar un fundal pe care aceasta evoluează. Scorpionul trebuie să-și lase partenerul nativ în Pești să înoate liber, altfel se va sufoca de prea multă atenție.

Scorpionul și Peștii sunt semne de Apă. Sunt foarte compatibili pentru că apa este un element fizic tangibil. Destinul Peștilor este să aducă oamenii împreună, iar când această energie întâlnește intensitatea și tenacitatea Scorpionului formează o legătură puternică. Scorpionul are o viziune puternic polarizată: pentru el, lucrurile sunt ori de aur, ori de tinichea. Peștii răbdători pot deschide puțin perspectiva scorpionului, făcându-i să vadă tabloul în ansamblul său, nu doar detaliul instantaneu. Scorpionul poate să devină nemulțumit de instabilitatea Peștilor; Peștii pot să-l vadă pe Scorpion prea absorbit de sine și insensibil la emoțiile și nevoile celuilalt. Totuși, le stă în putere să găsească o cale de compromis.

Acorpionul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Scorpionul ia lucrurile pe rând canalizându-și toată energia într-o singură direcție la un moment dat, pe când Peștii explorează împrejur și se îndreaptă încotro îi îndeamnă inima. Peștii, ca semn de apă mobil, se pliază ușor pe stilul de viață și preocupările Scorpionului. Condiția este ca Scorpionul să-i lase partenerului nativ în Pești libertatea necesară ca să-și urmeze interesele personale. Peștii pot să-i arate Scorpionului că flexibilitatea este interesantă și că se poate ajunge la un compromis fără luptă și fără chinuri.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre pești și Scorpion? Natura lor emoțională similară; sensibilitatea cu care scrutează curenții subterani ai vieții; apetitul pentru magia dragostei. Aceasta este o relație cu potențialul de a fi una împlinită și armonioasă. Scorpionul și Peștii sunt empatici și caută adevărul, angajamentul profund, iar legătura lor este una puternică și durabilă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii