Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Vărsătorul

Dacă un Vărsător și un Pești hotărăsc să lege o relație, va fi multă compasiune dar și multă creativitate înter ei. Acești doi parteneri sunt idealiști și în mod individual, și împreună. Peștii se mișcă lejer în mediu, iar Vărsătorul inventează mereu câte ceva și găsește modalități noi de a face lucrurile. Acest cuplu sapă adânc după adevăr în orice privință și caută întotdeauna soluții. Ambii tind să fie introspectivi. Vărsătorului I se întâmplă să-I judece pripit pe cei care nu-I împărtășesc viziunile, în timp ce Peștii tind să manifeste prea multă compasiune, inclusiv pentru cine nu merită.

Vărsătorul și Peștii sunt prieteni foarte buni dar pot face și un cuplu romantic reușit. Problemele sunt rare. Vărsătorul poate fi uneori prea intelectual și distant pentru nevoile Peștilor; Peștii pot fi prea creduli și prea dispuși să se sacrifice, potrivit părerii Vărsătorului. În unele cazuri, reacțiile total diferite în anumite situații pot căsca prăpăstii între cei doi. Vărsătorul îi concediază repede pe cei care nu sunt de aceeași părere cu el; Peștii se implică prea repede în problemele celorlalți iar dacă implicarea lor este descurajată, pun totul la inimă. Ocazional, apar conflicte, dar acești doi parteneri uită și iartă repede.

Vărsătorul este guvernat de Uranus și Saturn; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Uranus este responsabil cu ideile „neortodoxe', cu practicile inovatoare. Saturn furnizează acțiunea în acord cu aceste idei și abilitatea de a organiza în detaliu. Jupiter e responsabil cu filosofia, cu predarea învățăturii, cu înțelegerea. Neptun se concentrează pe spiritualitate, așa că Peștii sunt sincer interesați să înțeleagă totul, mai ales să-și înțeleagă partenerul. Ori de câte ori Vărsătorul vine cu o idee nouă, partenerul nativ în Pești este nerăbdător s-o înțeleagă la nivelul intuitiv. Acest cuplu este într-o relație de complementaritate, bazându-se pe resurse profunde, atât intelectuale cât și emoționale.

Vărsătorul este semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Această relație este motivată pe de o parte de intelect, pe de alta, de sentimente. În viața lor se întâmplă mereu câte ceva iar uniunea lor tinde să fie una dinamică și flexibilă. Când e bine, e foarte bine; când e rău, comunicarea area profunzimi abisale. Peștilor le place să se afle acolo unde acționează Vărsătorul, iar Vărsătorul poate învăța de la Pești toleranța și căldura. Acești parteneri lucrează bine împreună. Chiar dacă se contrazic, diferența lor de opinii nu durează mult. Conflictele pot apărea din cauza nevoii Peștilor de suport emoțional în opoziție cu preferința Vărsătorului pentru idei în locul romantismului.

Vărsătorul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Vărsătorul inițiază proiecte noi și schimbări, iar Peștii acceptă cu plăcere atâta vreme cât rolul care-I revine în ducerea la îndeplinire este unul care ajută și la îmbunătățirea relației. Când acești doi parteneri acționează împreună, nu vor avea dispute pentru atribuirea creditului. Ambele semne sunt mai bune în inițiere decât în îndeplinire. Dacă Vărsătorul se plictisește de această relație, peștii îi vor urma exemplu și vor dori să-și vadă mai departe de viață.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Vărsător? Este interesul lor împărtășit în cultivarea cunoștințelor și acceptarea ideilor noi și cosmopolite. Coincid în nivelul de entuziasm și energie, în dorința de a avea o relație sinceră, cinstită și deschisă.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii