Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Peștilor cu Gemenii

Când Gemenii se întâlnesc cu Peștii într-o relație sentimentală, cei doi pot să formeze un cuplu foarte empatic. Geamănul este cerebral, face conexiuni rapide, are umor și este bun vorbitor. Toate acestea pot completa foarte bine viziunea idealistă a Peștilor. Peștii au darul intuiției și al empatiei; ei se conectează foarte bine cu ceilalți la un nivel subtil, iar natura lor visătoare poate să inspire mințile deschise. Geamănul este una dintre aceste minți deschise; flexibil și agil, Geamănul are abilitatea de a vedea toate fațetele unei situații și de a comunica foarte bine. Această relație se bazează pe conexiune și flexibilitate.

Gemenii și Peștii pot fi buni prieteni și buni parteneri sentimentali. Peștii sunt dominați de emoții și se pot simți lezați de vorbele negândite ale Gemenilor. Dar, chiar și atunci când au probleme, acești doi parteneri pot uita și ierta repede. Niciunul dintre ei nu are motive să păstreze supărarea – Peștii, pentru că înțeleg felul de a fi și adevăratele intenții ale partenerului; Gemenii, pentru că, pur și simplu, nu au timp să zăbovească într-o anumită stare.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului, dar și de Neptun, planeta iluziilor. Jupiter îl determină pe nativul în Pești să caute cunoașterea în profunzime iar Neptun îl face să viseze. Mercur induce rapiditate în gândire și inovație, ceea ce îl caracterizează pe Geamăn. Peștii sunt capabili să înțeleagă la un nivel profund intuitiv ideile noi cu care vine Geamănul.

Gemenii sunt semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Combinația dintre o abordare intelectuală și una emoțională și intutivă face ca deciziile comune ale celor doi să fie foarte bine fundamentate. Aceste două semne pot realiza foarte mult împreună. Singura provocare între ei este posibila întrerupere a comunicării în cazul în cazul în care Peștii simt că Geamănul nu-i înțelege sau Geamănul se simte copleșit de sensibilitatea Peștilor. Partea bună este că și unul, și altul poate trece repede peste sentimentele negative.

Atât Gemenii cât și Peștii sunt semne mobile, deci destul de compatibile. Ambii sunt flexibili, adaptabili și abili în schimbare. Ambii sunt dispuși să-și schimbe punctele de vedere și deciziile. Niciunul dintre cei doi nu simte nevoia să conducă și își oferă unul altuia suficientă libertate.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Pești? Interesul comun pentru a-și cultiva cunoașterea și pentru a-și folosi forța intelectului. Se potrivesc în flexibilitatea lor. Împărtășesc interese, ceea ce-i face companii plăcute unul pentru celălalt.

Citește și
Zodia Peștilor, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii