Despre supa cremă de legume ați auzit cu siguranță… ce-ați zice de un gust al legumelor cu totul nou? Aceeași supă, aceleași legume, dar un gust mai savuros? Un gust pe care nu-l vei putea uita și care creează dependență.
Câteodată, o supă cremă de legume este tot ce ai nevoie după o zi obositoare și stresantă. O poți consuma chiar și rece, de la frigider, sau puțin încălzită, nu fierbinte, cu un strop de smântână deasupra!
Timp de pregătire: 10 min.
Timp de gătit: 1 oră și 10 min.
300 calorii, 17 g grăsimi per porție
Preîncălziți cuptorul la semnul 200ºC. Așezati legumele și tarhonul presărat deasupra într-o tavă de friptură și stropiți-le cu uleiul de măsline. Presărați sare și piper și amestecați pentru a se rumeni uniform.
Dați la cuptor timp de 1 oră, până se înmoaie și se rumenesc bine; între timp, mai amestecati-le o dată.
Pasați legumele, pentru a obține o pastă omogena. Turnați pasta într-un vas adânc, adăugați zeama cu concentratul BIO și pasta de roșii și puneti vasul la foc. Lăsati să dea câteva clocote și potriviți de sare și piper. Serviți supa fierbinte, cu tartine de pâine prăjita cu brânză topită.
Citește și: