Cum a reușit un bărbat să slăbească 50 de kilograme cu ajutorul dietei cu cartofi. Uite în ce constă acest regim

dieta cu cartofi

Dieta pe bază de cartofi te poate face să îți schimbi în mod radical percepția pe care o aveai despre aceste legume. Un astfel de regim te poate ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus și să ai o sănătate de fier.

Dacă ți-ai dorit să slăbești, mai mult ca sigur ai eliminat cartofii din alimentația ta, convinsă fiind că aceștia îți pot distruge orice încercare de a ajunge la greutatea ideală. Ei bine, vei rămâne surprinsă de efectele pe care aceștia le au în procesul de slăbire. Urmând un astfel de regim, un bărbat a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un an, transformarea fiind una spectaculoasă.

Cum a reușit un bărbat să slăbească 50 de kilograme cu ajutorul dietei cu cartofi?

Luptându-se cu kilogramele în plus și fiind dependent de mâncarea fast food, Andrew Taylor a căutat o modalitate prin care să ajungă la o greutate normală. Cum cartofii au reprezentat întotdeauna plăcerea lui vinovată, acesta a decis să urmeze un regim alimentar care să îi aibă la bază, iar rezultatele nu au întârziat să apară.  Andrew Taylor a reușit să slăbească 50 de kilograme, dar și să își îmbunătățească starea de sănătate, potrivit dailymail.co.uk. Nivelul colesterolului a ajuns să fie în limite normale, iar sistemul lui circulator să funcționeze mult mai bine.

Mulți ar spune că un regim pe bază de cartofi este restrictiv, însă Andrew Taylor nu este de aceeași părere. Acesta consideră că aminoacizii din cartofi sunt suficienți pentru a lupta împotriva bolilor, dar și pentru ca organismul să își ia necesarul de proteine. În plus, pentru ca organismul să nu fie privat de vitamine și minerale, bărbatul a introdus în alimentație și cartofii dulci, care sunt bogați vitaminele A și E.

În ce constă dieta cu cartofi?

Dieta cu cartofi este foarte ușor de ținut și asta pentru că nu există prea multe reguli de urmat. Important este să consumi această legumă la fiecare masă, fie sub formă de supă, fie la cuptor, fierți sau preparați la abur. Pentru ca regimul să dea rezultate, combină cartofii cu salate cât mai fresh și cu brânzeturi degresate și evită să consumi alimente cu un număr mare de calorii,

Citește și:

Dieta cu supă de varză. Topești cel puțin 4 kilograme, în doar 7 zile

Dieta lui Brigitte Macron: ce mănâncă Prima Doamnă a Franței pentru a se menține suplă

Dieta de 8 ore îți resetează organismul și te ajută să slăbești. Cum funcționează?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Dieta