Cremă de șuncă afumată
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2015/01/crema-sunca-afumata.jpg)
Tartinele sunt perfecte, mai ales când ești în criză de timp și cei dragi cer de mâncare sau când oaspeții îți bat la ușă. Iată secretul cremei de șuncă afumată:
* 4 porții * timp de preparare 50 de minute
INGREDIENTE
200 g șuncă afumată
4 ouă
150 g unt
2 linguri smântâna
piper, dupa gust
MOD DE PREPARARE
- Sunca se da prin masina de tocat de trei ori si se da la rece.
- La bain-marie, se pun ouale cu smântâna si se bat cu telul pâna ce se obține o crema groasa. Apoi, se scot si se continua amestecarea pâna ce se raceste.
- Untul se bate spuma si apoi se încorporeaza în crema de oua si smântâna. Toate se amesteca cu pasta de sunca si se potriveste gustul de piper.
- Se pune pasta în borcan si se da la frigider.
O rețetă Libertatea pentru femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich