Cremă de șuncă afumată
Tartinele sunt perfecte, mai ales când ești în criză de timp și cei dragi cer de mâncare sau când oaspeții îți bat la ușă. Iată secretul cremei de șuncă afumată:
* 4 porții * timp de preparare 50 de minute
INGREDIENTE
200 g șuncă afumată
4 ouă
150 g unt
2 linguri smântâna
piper, dupa gust
MOD DE PREPARARE
- Sunca se da prin masina de tocat de trei ori si se da la rece.
- La bain-marie, se pun ouale cu smântâna si se bat cu telul pâna ce se obține o crema groasa. Apoi, se scot si se continua amestecarea pâna ce se raceste.
- Untul se bate spuma si apoi se încorporeaza în crema de oua si smântâna. Toate se amesteca cu pasta de sunca si se potriveste gustul de piper.
- Se pune pasta în borcan si se da la frigider.
O rețetă Libertatea pentru femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich