Minitarte cu legume
8 bucăți gata în 25 minute, 123 calorii per porție, 9 g grăsimi, 4 g carbohidrați
Ce ingrediente folosești la prepararea minitartelor cu legume
– 2 ouă
– 200 ml frișcă lichidă
– 150 g legume tocate: porumb, sparanghel, ardei gras
– 1 lingură pesto
– 8 felii șuncă de Praga
Cum prepari minitartele cu legume
1. Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Într-o cană mare combină ouăle, frișca, legumele și pesto.
2. Tapetează cu felii de șuncă 8 adâncituri din tava pentru brioșe având grijă să se suprapună perfect și apoi toarnă amestecul ca să umpli fiecare locaș. Dă la cuptor 15-20 min sau până când se întărește. Servește calde. Le poți păstra la rece după ce s-au răcit complet.
Vezi şi aperitive rapide fără foc!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive fara carne